Allah kolaylık versin.Atladığım varsa affola hızlıca etiketleri alıntıladım.
Kafam çok dolu acayip gerginim alınmayın küsmeyin. Odaklanamıyorum buraya son günlerde. Çocukların okul işini ve başka konuları rayına koyup gelmeye çalışıcam inşaallah.
Okul saatleri çakışıyor ikisinin de yeni okul benden iki tane olması lazı. Yoğun stres altındayımküçük uyum sağlar sağlamaz servis ayarlıycaz mecburen. Servisle gidip geldiklerin de de hiç içime sinmiyor hep diken üstünde oluyorum. Öyle işte
Olur gider merak etme.Gerçekten öyle canım zor, onlar alışana kadar ben yaşlanıyorumilk zamanlar eşim de gelir istesem ama ben ikisininde yanında olmak istiyorum kontrol manyağı olduğum için
Birde küçük başlayamadı daha öğretmen rahatsızmış, öyle olunca şimdi üst sınıflarla aynı anda başlayacak okula o kadar kalabalıktan ürkmezse iyi pat diye.
Ben de içiyorumYani çaya buyrun ❤
Daha sınav takvimi aciklanmadi canım bekliyoruz bakalimbebisim orda yazdığımı yüzüne demedim benhareketlerimle tavrimla öyle diyorum kendimce
inşallah atan da herseyimiz aynı olsun senle
sınavına kaç ay kaldı:)
Sen de geriliyosun onlarla beraber ister istemez haklisin canimAtladığım varsa affola hızlıca etiketleri alıntıladım.
Kafam çok dolu acayip gerginim alınmayın küsmeyin. Odaklanamıyorum buraya son günlerde. Çocukların okul işini ve başka konuları rayına koyup gelmeye çalışıcam inşaallah.
Okul saatleri çakışıyor ikisinin de yeni okul benden iki tane olması lazı. Yoğun stres altındayımküçük uyum sağlar sağlamaz servis ayarlıycaz mecburen. Servisle gidip geldiklerin de de hiç içime sinmiyor hep diken üstünde oluyorum. Öyle işte
Napalim be bonus saksi gibi oturmaya devam
Napalim be bonus saksi gibi oturmaya devam
Sen napiyosun
Ya konserve çok uğraştıracı yazık olmuşYok ya konservem
Kurutma yapamam daha burada hava soğudu, seneye nasip olursa.
Ben de biberlerin kuruyup içini doldurup yediğim günlerin hayalini kuruyorum içim açılıyorBiber bahane cam şahane :) pırıl pırıl oh içim açıldı
Yaa maşallah maşallah cok güzel ama buuKocaman olmuş ama bi gariplik olan sukulentlerime bakıyorum çay içiyorum.
Yavru vere vere uzamış bi yerden sonra sıkılmışmı naabmışsa durmuş sade uzamış.
Yaa maşallah maşallah cok güzel ama buuilk defa bu kadarini görüyorum bunlar buyuyo demek ki ben hep kucuk kalir saniyodum minik minik dagitiyolarya
Dibindeki mantarlar beni benden aldi tekrar masallah nazarim değmesin
Benim de orkidem sineklenmisti bastim sirkeyi, külü dagilin uleen dedim gitmislersimdi yesil bi dal vermis bir tek orkidem var zaten cicek konusunda iyi degilim senin gibi
Ödev tam benlikti ama ne yazık ki 4 gündür çok hastayım.4 eylül ödevi mutfakta dolap kapaklarını silmek olsun saygılar
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Eva
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@Ucmelekannesi
Ödev tam benlikti ama ne yazık ki 4 gündür çok hastayım.
Grip oldum , oğlum tam iyileşti derken ben hastalandım çocukla hasta olunca daha da zor oluyo
Allah şifa versin canımÖdev tam benlikti ama ne yazık ki 4 gündür çok hastayım.
Grip oldum , oğlum tam iyileşti derken ben hastalandım çocukla hasta olunca daha da zor oluyo
hamdolsun bonusum kızım ve kücük oglum toparladi gibi ates yok. büyük fena ates yine ciktiAktif Lora siz nasıl oldunuz?
Dedi ama hala yapamadıBen bugün dışardaydım yoruldum baya gelince de dinlendim bişey yapmadım.
Akşam-gece maratonu yapsak gelen olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?