Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah kolaylık versin.
Bizde de saat çakışması var. İş saatimiz ve okul saatimiz uyuşmuyor. Bende düşünüp duruyorum.
Olur gider merak etme.

Sen de geriliyosun onlarla beraber ister istemez haklisin canim ama gecici bunlar inşallah hallolur bi an önce kucuk de uyum saglar sen de bi nefes alirsin

Napalim be bonus saksi gibi oturmaya devam
Sen napiyosun

Kocaman olmuş ama bi gariplik olan sukulentlerime bakıyorum çay içiyorum.
Yavru vere vere uzamış bi yerden sonra sıkılmışmı naabmışsa durmuş sade uzamış.

Eklentiler

• 16307696275731896101447720905614.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 26
Yok ya konservem
Kurutma yapamam daha burada hava soğudu, seneye nasip olursa.
Ya konserve çok uğraştıracı yazık olmuş
Biber bahane cam şahane :) pırıl pırıl oh içim açıldı
Ben de biberlerin kuruyup içini doldurup yediğim günlerin hayalini kuruyorum içim açılıyor pis boğaz olmak bunu gerektirir çünkü

Kocaman olmuş ama bi gariplik olan sukulentlerime bakıyorum çay içiyorum.
Yavru vere vere uzamış bi yerden sonra sıkılmışmı naabmışsa durmuş sade uzamış.
Yaa maşallah maşallah cok güzel ama buu ilk defa bu kadarini görüyorum bunlar buyuyo demek ki ben hep kucuk kalir saniyodum minik minik dagitiyolarya
Dibindeki mantarlar beni benden aldi tekrar masallah nazarim değmesin

Benim de orkidem sineklenmisti bastim sirkeyi, külü dagilin uleen dedim gitmisler simdi yesil bi dal vermis bir tek orkidem var zaten cicek konusunda iyi degilim senin gibi

Bu sene nolduysa bütün salon çiçeklerim çürüdü sardunyalarımın biri çürümüş anlamadım noldu

Ödev tam benlikti ama ne yazık ki 4 gündür çok hastayım.
Grip oldum , oğlum tam iyileşti derken ben hastalandım çocukla hasta olunca daha da zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…