Düzenli Evimiz & Hayatımız

penye şal aldim en son aman Yarabbi gerisini anlatmiim
denedin mi hic
Simdiki aklim olsa dolabi komple şifon şalla doldururdum ütü derdi yok bozulma derdi yok hem de uygun 3ü 1 arada
1 tane aldim ona gozum gibi bakıyorum
Benim de çoğu ya penye ya da şu tafta mi diyolar ondan hic rahat degil

Simdiye kadar yaptiklarim;
Evi toparladim yatağı duzelttim
Balkonu süpürüp yikadim demirlerini sildim
Koltuk örtüleri ve kirlent kiliflarini yikadim kurudular yeniden serdim
Aksam yemegi icin köfte yoğurdum dolapta bekliyo
Buzluga atmak icin börek yaptim bi kismi bitti diger kismini sokluyorum orda unutmasam bari birazdan posete koyup buzluga atcam.
Ders calistim
Bulasik makinesini yerlstirdim
Mutfagi topladim böregin bulasiklari duruyo sadece

Hal bulabilirsem sacimi boyayip dusa gircem sonra ders sonra kas bıyık sonra yeniden yemek

Çok yapışmıyor mu penye şal
evet yapistigi icin takmamla cikarmam bir oldu
Simdiki aklim olsa dolabi komple şifon şalla doldururdum ütü derdi yok bozulma derdi yok hem de uygun 3ü 1 arada
gercektenn yaa. o tafta beni verem etti bi hata yaptik zamaninda kafama çadır kurmusum gibi
penye şal ufak yüzlulere yakisiyor böyle kemikli yüz falan. benim ki balona şal takmissin gibi oluyor

Bazı şallar çok gizeller ama böyle tek kullanımlık ütü gerekiyor deli ediyolar beni.
Kumaş adı bilmiyorum,aklımda da tutamıyorum bonus gidip eşarpçıda aha bu kafamdakinden diye istiyorum veriyorlar. Şimdi şu hazırlara merak sardım şıp die geçiyor ama yüzüm ufak yapışıp komple işi bozarmı bilmiyorum
ya ben bir ara cok kullandim ara vermistim. gecen istedim ekstreti mi ne öyle bisey yapiyodu hicbisey yapmadi aynen seker gibi en son bu degil dedim esim almis bilmiyorum nasil aldigini icince 15 dk sonra hah bu diyosun
Yaa dimi ne sersem yapıyor nede fazla uyuşturuyor işini biliyor valla hafif gerginliği def edip gidiyor mis. Akşam sorayim tekrar. Birde çok uzun süre kullnınca etkisini hissetmiyorum bırakınca anlıyorum meğerse nimetmiş

Yatakları havalandırıp topladım
Evi topladım
Kahvaltı sonrası bulaşıkları makineye doldurdum
Mutfağı temizledim
Koltukları süpürdüm
Evi dip köşe süpürdüm
Toz aldım
Banyo wc temizledim,paspsını yıkayıp astım
Balkonu süpürüp kilimini silkeledim
Çocukları okula bırakıp geldim Nego burası da hep yokuş
Ufağı uyuttum az keyif yapıp (uyanmazsa)uyanmaz ise yemek ve kurabiye yapıcam akşama.

Hanımlar bilen varsa lütfen cevaplasın C Capanin Gururu Teyom U UcanSupurge kızlar öğretmendiniz sanırım okulda akıllı saat yasak mı? Sim kartlı olandan almak istiyorum bu hafta ben götürücem haftaya kendileri gidecek. En azından okul vardık diye mesaj atsalar yeter. Semtimiz pekte güvenli değil malesef

Tepesi emine beder gibi olanlardan mı ya

Pieef mi diyosun oy gurban olim ona ütü mütü yok

Allah seni napmasin cadir benzetmesi beni benden aldi ama dogru tam olarak öyle bir de esarbini aldim ellerim sürekli üstünde hele rüzgarda falan cadir havalanip uçuyor adeta
Pieef mi diyosun oy gurban olim ona ütü mütü yok
Pieef mi diyorum ne diyorum anlamadim bonusum be. Gerisini anladim he ben de gurban olim ona ütü mütü yok

Okuldan okula değişebiliyor telefon vs serbestliği canım sınıf öğretmeni veya okul idaresine danışırsan daha iyi olur kardeşimin okulunda derste kullanmak haricinde serbest benim okulumda okul idaresine sabah teslim edip çıkışta veya lazım olduğunda alma şartıyla serbest gibi

Kızlar dün bebeği aldılar kız kardeşim iyi çok şükür bebekte kafada birşey yok ama omurga da sıkıntı var ameliyat edecekler inşallah bir sıkıntı olmaz ne zaman gün vermediler daha
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ameliyatı da iyi geçer şimdiden çok geçmiş olsun

Kızlar dün bebeği aldılar kız kardeşim iyi çok şükür bebekte kafada birşey yok ama omurga da sıkıntı var ameliyat edecekler inşallah bir sıkıntı olmaz ne zaman gün vermediler daha
Tez zamanda şifa bulur inşallah yavrucak ciddi bir durum değildir umarım

Allah analı babalı büyütsün
inşallah sağlık sorunları da bir an önce biter

Sordum canim akıllı saat yasak değilmiş ama teli de sorsaydım keşke. akıllı saatler tel fiyatı neredeyse direk telefon alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…