- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Simdiki aklim olsa dolabi komple şifon şalla doldururdum ütü derdi yok bozulma derdi yok hem de uygun 3ü 1 aradapenye şal aldim en son aman Yarabbigerisini anlatmiim
denedin mi hic
evet yapistigi icin takmamla cikarmam bir olduÇok yapışmıyor mu penye şal
gercektenn yaa. o tafta beni verem etti bi hata yaptik zamaninda kafama çadır kurmusum gibiSimdiki aklim olsa dolabi komple şifon şalla doldururdum ütü derdi yok bozulma derdi yok hem de uygun 3ü 1 arada
1 tane aldim ona gozum gibi bakıyorum
Benim de çoğu ya penye ya da şu tafta mi diyolar ondan hic rahat degil
Kumaş adı bilmiyorum,aklımda da tutamıyorum bonus gidip eşarpçıda aha bu kafamdakinden diye istiyorum veriyorlar. Şimdi şu hazırlara merak sardım şıp die geçiyor ama yüzüm ufak yapışıp komple işi bozarmı bilmiyorumBazı şallar çok gizeller ama böyle tek kullanımlık ütü gerekiyor deli ediyolar beni.
Yaa dimi ne sersem yapıyor nede fazla uyuşturuyor işini biliyor valla hafif gerginliği def edip gidiyor mis. Akşam sorayim tekrar. Birde çok uzun süre kullnınca etkisini hissetmiyorum bırakınca anlıyorum meğerse nimetmişya ben bir ara cok kullandim ara vermistim. gecen istedim ekstreti mi ne öyle bisey yapiyodu hicbisey yapmadi aynen seker gibien son bu degil dedim esim almis bilmiyorum nasil aldigini icince 15 dk sonra hah bu diyosun
Kumaş adı bilmiyorum,aklımda da tutamıyorum bonus gidip eşarpçıda aha bu kafamdakinden diye istiyorum veriyorlar. Şimdi şu hazırlara merak sardım şıp die geçiyor ama yüzüm ufak yapışıp komple işi bozarmı bilmiyorum
Yaa dimi ne sersem yapıyor nede fazla uyuşturuyor işini biliyor valla hafif gerginliği def edip gidiyor mis. Akşam sorayim tekrar. Birde çok uzun süre kullnınca etkisini hissetmiyorum bırakınca anlıyorum meğerse nimetmiş
Simdiki aklim olsa dolabi komple şifon şalla doldururdum ütü derdi yok bozulma derdi yok hem de uygun 3ü 1 arada
1 tane aldim ona gozum gibi bakıyorum
Benim de çoğu ya penye ya da şu tafta mi diyolar ondan hic rahat degil
Bunlardan bonus ama kendi kafamda denemem lazım bu kızlar ne taksa yakışıyor yanılıyoruzTepesi emine beder gibi olanlardan mı ya
Bunlardan bonus ama kendi kafamda denemem lazım bu kızlar ne taksa yakışıyor yanılıyoruz
Allah seni napmasin cadir benzetmesi beni benden aldievet yapistigi icin takmamla cikarmam bir oldu
gercektenn yaa. o tafta beni verem etti bi hata yaptik zamaninda kafama çadır kurmusum gibi
penye şal ufak yüzlulere yakisiyor böyle kemikli yüz falan. benim ki balona şal takmissin gibi oluyor
Pieef mi diyorumPieef mi diyosun oy gurban olim ona ütü mütü yok
Okuldan okula değişebiliyor telefon vs serbestliği canım sınıf öğretmeni veya okul idaresine danışırsan daha iyi olur kardeşimin okulunda derste kullanmak haricinde serbest benim okulumda okul idaresine sabah teslim edip çıkışta veya lazım olduğunda alma şartıyla serbest gibiHanımlar bilen varsa lütfen cevaplasın C Capanin Gururu Teyom U UcanSupurge kızlar öğretmendiniz sanırım okulda akıllı saat yasak mı? Sim kartlı olandan almak istiyorum bu hafta ben götürücem haftaya kendileri gidecek. En azından okul vardık diye mesaj atsalar yeter. Semtimiz pekte güvenli değil malesef
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ameliyatı da iyi geçer şimdiden çok geçmiş olsunKızlar dün bebeği aldılar kız kardeşim iyi çok şükür bebekte kafada birşey yok ama omurga da sıkıntı var ameliyat edecekler inşallah bir sıkıntı olmaz ne zaman gün vermediler daha
Teşekkür ederim inşallah iyi geçerHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ameliyatı da iyi geçer şimdiden çok geçmiş olsun
Tez zamanda şifa bulur inşallah yavrucak ciddi bir durum değildir umarımKızlar dün bebeği aldılar kız kardeşim iyi çok şükür bebekte kafada birşey yok ama omurga da sıkıntı var ameliyat edecekler inşallah bir sıkıntı olmaz ne zaman gün vermediler daha
İnşallah değildir yaTez zamanda şifa bulur inşallah yavrucak ciddi bir durum değildir umarım
Kızlar dün bebeği aldılar kız kardeşim iyi çok şükür bebekte kafada birşey yok ama omurga da sıkıntı var ameliyat edecekler inşallah bir sıkıntı olmaz ne zaman gün vermediler daha
Sordum canim akıllı saat yasak değilmiş ama teli de sorsaydım keşke. akıllı saatler tel fiyatı neredeyse direk telefon alırdım.Okuldan okula değişebiliyor telefon vs serbestliği canım sınıf öğretmeni veya okul idaresine danışırsan daha iyi olur kardeşimin okulunda derste kullanmak haricinde serbest benim okulumda okul idaresine sabah teslim edip çıkışta veya lazım olduğunda alma şartıyla serbest gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?