migren ilaci üzerine de 2 kasik passifloraGeceden ne içtin sen kardeşim benim bu neyy
Yeni veli grubu o kadar tatlı ki
o kadar üzerinde titzlikle durmama ragmen basaramadım. en son katlayip yanyana dizdimGünaydın arkadaşlar eşarp cekmecesini nasıl düzenli tutuyorsunuz benim sürekli dağılıyor maalesef
iyi öğlenler başganımGünaydın
Eki Görüntüle 2912251
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
Ben çözümü organizer de buldumGünaydın arkadaşlar eşarp cekmecesini nasıl düzenli tutuyorsunuz benim sürekli dağılıyor maalesef
Bende şal bağlamakta buldum huzuru.Ben çözümü organizer de buldum
Duyamam kendi ağlama sesimdenAğlasam sesimi duyar mısınız desem
O şurubu nasıl aldın bana enson toplandı dedi eczacı hapı verdi hapta çocuk kandıran şeker misali vız geldi hiç etkisi olmadımigren ilaci üzerine de 2 kasik passiflora
Bir elim hep üstünde az dağınık görsem döküp yeniden düzeltiyorum ama seviyorum terapi gibi oluyorGünaydın arkadaşlar eşarp cekmecesini nasıl düzenli tutuyorsunuz benim sürekli dağılıyor maalesef
Bazı şallar çok gizeller ama böyle tek kullanımlık ütü gerekiyor deli ediyolar beni.Duyamam kendi ağlama sesimden
O şurubu nasıl aldın bana enson toplandı dedi eczacı hapı verdi hapta çocuk kandıran şeker misali vız geldi hiç etkisi olmadı
Bir elim hep üstünde az dağınık görsem döküp yeniden düzeltiyorum ama seviyorum terapi gibi oluyor
En çok şal kullnıyorum orası daha az dağılıyor
Üfletmem ki sesli oyuncak yasak1 2 saat uyumusum iyi oldubüyük oglum melodika istemis babasi da gitmis 3üne de almis ulan 3ü birden üflüyolar hunharca aksam gelsin babalarinin dibinde ben üflücem
Sabah soğunda şal öğlen sıcağında eşarp takıyorumBende şal bağlamakta buldum huzuru.
Neee bu saate kadar mıııı
ya ben bir ara cok kullandim ara vermistim. gecen istedim ekstreti mi ne öyle bisey yapiyodu hicbisey yapmadi aynen seker gibiDuyamam kendi ağlama sesimden
O şurubu nasıl aldın bana enson toplandı dedi eczacı hapı verdi hapta çocuk kandıran şeker misali vız geldi hiç etkisi olmadı
Bir elim hep üstünde az dağınık görsem döküp yeniden düzeltiyorum ama seviyorum terapi gibi oluyor
En çok şal kullnıyorum orası daha az dağılıyor
penye şal aldim en son aman YarabbiBazı şallar çok gizeller ama böyle tek kullanımlık ütü gerekiyor deli ediyolar beni.
Ben de şal yapıyorum eşarp yapmayalı epey oldu genel şeyetmiştimBende şal bağlamakta buldum huzuru.
Çok yapışmıyor mu penye şalpenye şal aldim en son aman Yarabbigerisini anlatmiim
denedin mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?