Düzenli Evimiz & Hayatımız

yatakları topladım
evi süpürdüm
oturma odasının halısını kaldırdım koltuğu çektim sildim
yerini de silip halıyı serdim
2 makine çamaşır yıkandı astım

kalan odaların ve mutfağın yerleri silinecek
wc banyo temizlenecek
toz alınacak
öğle yemeği ve akşam yemeği yapılacak

Ağlasam sesimi duyar mısınız desem
Duyamam kendi ağlama sesimden
migren ilaci üzerine de 2 kasik passiflora

O şurubu nasıl aldın bana enson toplandı dedi eczacı hapı verdi hapta çocuk kandıran şeker misali vız geldi hiç etkisi olmadı
Günaydın arkadaşlar eşarp cekmecesini nasıl düzenli tutuyorsunuz benim sürekli dağılıyor maalesef
Bir elim hep üstünde az dağınık görsem döküp yeniden düzeltiyorum ama seviyorum terapi gibi oluyor
En çok şal kullnıyorum orası daha az dağılıyor

Bazı şallar çok gizeller ama böyle tek kullanımlık ütü gerekiyor deli ediyolar beni.

1 2 saat uyumusum iyi oldu büyük oglum melodika istemis babasi da gitmis 3üne de almis ulan 3ü birden üflüyolar hunharca aksam gelsin babalarinin dibinde ben üflücem
Üfletmem ki sesli oyuncak yasak melodika fülüt isterse öğretmen odalarına kapatırım tıkaçlarımı da takarım

Nego bu saate kadar evi neden toplamadığımı soruyordur Nego

Neee bu saate kadar mıııı
Sabah evden çıkarken her yer topluydu
Bı hafta ayrıntıya giremem, ben ölmüşüm bitmişim yokuş inip çıkmaktan
O yüzden sababın nurunda yapıyorum işimi sonraya enerji tırr

ya ben bir ara cok kullandim ara vermistim. gecen istedim ekstreti mi ne öyle bisey yapiyodu hicbisey yapmadi aynen seker gibi en son bu degil dedim esim almis bilmiyorum nasil aldigini icince 15 dk sonra hah bu diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…