Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar dün bebeği aldılar kız kardeşim iyi çok şükür bebekte kafada birşey yok ama omurga da sıkıntı var ameliyat edecekler inşallah bir sıkıntı olmaz ne zaman gün vermediler daha
Allah analı babalı büyütsün tez zamand şifasını versin inşallah

Kızlar dün bebeği aldılar kız kardeşim iyi çok şükür bebekte kafada birşey yok ama omurga da sıkıntı var ameliyat edecekler inşallah bir sıkıntı olmaz ne zaman gün vermediler daha
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlıkla büyüsün inşallah.

Merhaba. İyi geceler herkese. Bugün;
Yatakları topladım.
Dünden kalan birkaç bardak vardı tezgahta. Onları makinaya koydum. Kahvaltı hazırlayıp, mutfağı topladım.
Robot süpürge evi süpürdü, ben sildim.
Dün astığım çamaşırları topladım. Ütüleyip yerleştirdim.
Duşu, lavaboyu, tuvaleti ve yerleri temizledim.
Ufak bir kişisel bakım yaptım.
Banyo paspasını yıkadım, astım.
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım. Ocağı sildim. Elde yıkanması gereken parçaları yıkadım. Bulaşık makinasını çalıştırdım.

Allah anali babali büyütsün inşallah ameliyati da iyi gecer Allah acil sifalar versin

Günaydın kızlar
Bu hafta temizligi parca parca yapmaya caliscam kendmi yormadan.

Simdiye kadar yaptiklarim;
Evi toparladim
Yatagi topladim
Kahvalti hazirladim
Mutfagi topladim

Yapacaklarim;
Toz almak
Evi süpürtmek
Lavabolari temizlemek
Ders calismak
Zaman kalirsa da firini silmem lazim ayrintili olarak.

Nego Bu aralar yogunum dinlencem dedi diye yazmadim onu da

Ayy dün börek yaparken aceleden kasar peynirini kaybettim. ariyorum bulamıyorum sabah kahvalti icin. Meger buzluga atmışım kendimden korkmaya basladim bu yasta böyleysem ilerde neler yaparim

Olabilir ben de oluyor unutkanlık

olur kız arada. ben de yumurtayı hep çöpe kırarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…