Allah analı babalı büyütsün tez zamand şifasını versin inşallahKızlar dün bebeği aldılar kız kardeşim iyi çok şükür bebekte kafada birşey yok ama omurga da sıkıntı var ameliyat edecekler inşallah bir sıkıntı olmaz ne zaman gün vermediler daha
Kaybetme çalınma düşürme ihtimaline karşın saat alsan daha doğru olur bence canım yaşı küçükse özellikleSordum canim akıllı saat yasak değilmiş ama teli de sorsaydım keşke. akıllı saatler tel fiyatı neredeyse direk telefon alırdım.
Amin inşaallahAllah analı babalı büyütsün tez zamand şifasını versin inşallah
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlıkla büyüsün inşallah.Kızlar dün bebeği aldılar kız kardeşim iyi çok şükür bebekte kafada birşey yok ama omurga da sıkıntı var ameliyat edecekler inşallah bir sıkıntı olmaz ne zaman gün vermediler daha
Teşekkür ederimHayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlıkla büyüsün inşallah.
Allah anali babali büyütsün inşallah ameliyati da iyi gecer Allah acil sifalar versinKızlar dün bebeği aldılar kız kardeşim iyi çok şükür bebekte kafada birşey yok ama omurga da sıkıntı var ameliyat edecekler inşallah bir sıkıntı olmaz ne zaman gün vermediler daha
Olabilir ben de oluyor unutkanlıkNego Bu aralar yogunum dinlencem dedi diye yazmadim onu da
Ayy dün börek yaparken aceleden kasar peynirini kaybettim. ariyorum bulamıyorum sabah kahvalti icin. Meger buzluga atmışımkendimden korkmaya basladim bu yasta böyleysem ilerde neler yaparim
olur kız arada. ben de yumurtayı hep çöpe kırarımNego Bu aralar yogunum dinlencem dedi diye yazmadim onu da
Ayy dün börek yaparken aceleden kasar peynirini kaybettim. ariyorum bulamıyorum sabah kahvalti icin. Meger buzluga atmışımkendimden korkmaya basladim bu yasta böyleysem ilerde neler yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?