Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negocum ben dun de yapamadim bugun de yapamayacagim. Okulun kaloriferleri bozulmus. Sinifim buz gibiydi. Fena usutmusum. Agzim burnum akiyor dunden beri. Zor okula gittim bu sabah. Velilerime de yapilana kadar cocuklarinizi gondermeyin dediim. Iyi mi ettim bilmiyorum Hasta olacaklar yoksa. Dun birkaci oksurmeye baslamisti bile. Bugun gondermedi hicbiri. Sanirim persembeden once yapilmayacak kaloriferimiz de Lahana gibi kat kat giyiniyorum,yuruyemiyorum bile

Nereden açık verdin de soyuğu kaptın büşra

valla ben ekim dedi mi atletsiz yatmazdım aslında dün öyle bir gaflete düşmüşüm
çok deli yatarım üstümü mutlaka açarım
üstümü de açmışım sabah kalktığımda farkettim sızıyı zaten

Oyy çok geçmiş olsun canım ya, iyi yapmışsın tabi, bir veli olarak bende göndermezdim açıkcası

Yatmadan üstünde ne varsa pijamanın içine sokucaksın varsa ipinide düğüm yapıcaksın.

Yatmadan üstünde ne varsa pijamanın içine sokucaksın varsa ipinide düğüm yapıcaksın.

kışın öyleyim tam dediğin gibi göğsüme kadar çekerim alt pijamamı eşim dalga geçer
işte havalar tam soğumadı hala gündüz 28 derece
öylece uyumuşum bende

Yaaaa uçuruyomusunuz evde bende çok istiyorum ama eşim istemiyo tavanda ledler var oralara pislermiş miş miş
Daha çok yeni canım alışsın diye uğraşıyorum, kapısını açık bıraktım şimdi çıksın diye bekliyorum. Bizde eşim çok meraklı

bebeyagiyla naptin naptin ankastreyi mi anlamadm yaa

merhaba.. bugun evi toparladim supurdum sadece kullanmadigim esyalari koliledim
camasirlar yikandi asip onlarida kaldiricam
caydanlikta bittiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…