Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık canım

Çok geçmiş olsun canım, erteleme imkanın yok mu misafiri, kızın iyileşince alırdın
Ay yok maalesef kuzum ya gorumcem istanbuldan 3 günlüğüne geliyo.yeni evimede ilk defa gelicek eşi ve 3 çocuğuyla.gerci cocuk değiller kocaman oldular hepsi.e onlar gelince kayinvalideler de gelicek.oldukmu sana 10 kişi.naapicam hiçbi fikrim yok vallaha...

Oyy zor ya, yatılı mı kalacaklar?

Kahvaltı yapıp mutfağı topladım
Tezgahı ve ankastre seti yağ sökücüyle silip bebeyağıyla patlattım
Yemekk işini halledip salata yapıp dolaba attım ben eve gelmeden eşim gidecek çünkü ona hazırladım
Yatakları topladım
Çamaşır yerleştirdim
Şimdi hazırlanıp okula gideceğim
Okula gidene kadar yoruldum zaten

selâmlar hepinize..
bonuscum sayesinde geldim araniza,
annemden kalma temizlik takintim var malesef.
sanırım ödevler veriliyor bende onlara uyarak işleri yaymaya çalışırım,yani denerim bakalim
Hoş geldin aramıza ödevler basit şeyler oluyor onun dışında sen gün içinde yapmak istediklerini madde madde yazabilirsin
Eline sağlık canım bu kadar da kendine yüklemesen bütün sorumluluğu

Dün neler yapmışım
11 kasım maddelerim

Ev süpürülecek
Ev silinecek
Toz alınacak
Wc temizlenecek
Mutfak düzenlenecek
Lahana sarılacak
Çamaşır katlanıp yerleşecek
Ütü yapılacak
Gözüme çarpan çekmeceler düzenlenecek
Spor yapılacak

İyi gunler
Farklı tarifler denemeyi seviyorsun sanırım ne güzel
Bencede gece kuşu güzel nick olabilir

Cocuklarim icin ugrasiyorum,bi de yeni tarif denemeyi severim
Yalniz evde lokma yapmayan kadin erzurum demir tatlisi yapacak ozellikle esimin nobetci oldugu gun yapicam ya tutmazsa diline dolamasin beni.. heh tutarsada puf boregi gibi ustune pudra sekeri dokup yenilebiliyormus,srrbet sart ddgilmis..kizim cok istahsiz yesin yeterki diye bu cabam dun yaptigim ceviz kurabiyeden bile 4 tane zorlamamla yedi..
2 hafta sonra zayiflamaya karar veren ben nelere sardim

Umarım güzel olur, diyet mi ahh Ahhh kanayan yaram öyle olur zaten karar verince mutfağa aşkımız depreşir
Yataklar toplanti,mutfak toplanti,camasir yikatildi serilcek.. oglumun uyumasiyla utu yapicam karar verdim ,gecede kiler odasini duzenliyim..
E kolay gelsin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…