Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sen yine iyisin ben kahvaltıyı yaptık bı çabuk iş bitti diyorum nasıl hızlı toplandı bu mutfak akşam yemeği için bı girdim dolabı açtım bulaşıkları buz dolabina yerleştirmişim şok level atladım galiba

merhaba kızlar ben konular arasında gezerken burayı gördüm ve o çok düzenli tertemiz evlerinizden belki imrenir kalkıp temizlik yaparım ortalığı düzenlerim diye heveslenmeye geldim.
Yok arkadaş hiç mi sevmez bir insan temizlik yapmayı. Temiz olunca da ev bana terapi gibi gelir. ama bir türlü o derece titiz olamıyorum. ne yaptınız kardeşlerim ablalarım nasıl bu kadar temizliğe aşık olabiliyorsunuz azcık anlatında bende heveslenim

Bonus dün öğlen gibi yazmıştı galiba en son. JES yok yine bikaç gündür

JES Galiba kuytu köselerde milletin dotunu kesmekle mesgul
Allahim yarabbim kafalarimiz piril pırıl
İlk totosunu keseceğim vatandaşlar konuşuyor dinleyin
JES Kaybolma abdurrahim gene nerdesin?
yav millet gerizekalı bonbon ben napam. Taşınacak mal kalk sen komple binanın fiber kablosunu kes anasını satim wifi çöktü bizde kendi netimizden girmeye çalışıyoruz ama çekmiyor çok çok ağır.

Ey salaaak neye hırslanmışta kesmiş normal kafa işi değil

Ey salaaak neye hırslanmışta kesmiş normal kafa işi değil
Yemin ederim yan komşu da öyle dedi. Çünkü fiber kabloyu kesmesi mümkün değil. Yöneticiye de demiş ben kendi kablom sandım demiş. Adam demiş hocam sizin ki olsa ne fark eder kabloyu neden kesiyorsunuz yahu. Yeni evde işime yarar demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…