- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Sen yine iyisin ben kahvaltıyı yaptık bı çabuk iş bitti diyorum nasıl hızlı toplandı bu mutfak akşam yemeği için bı girdim dolabı açtım bulaşıkları buz dolabina yerleştirmişim şok level atladım galibaNego Bu aralar yogunum dinlencem dedi diye yazmadim onu da
Ayy dün börek yaparken aceleden kasar peynirini kaybettim. ariyorum bulamıyorum sabah kahvalti icin. Meger buzluga atmışımkendimden korkmaya basladim bu yasta böyleysem ilerde neler yaparim
Evde sadece ben ve kuş var çay içiyorum alışamadım bu hayataTünaydınnn
Herkesler iş mi yapıyor ki
Aa doğru sizin kuzular okullu oldu dimiEvde sadece ben ve kuş var çay içiyorum alışamadım bu hayata
Aa doğru sizin kuzular okullu oldu dimi
Nasıl gidiyor taze velilik
Aa doğru sadece bi miniğin yeniydi:)İyi şimdilik benim 3.velilik tecrübeliyim
Sen napıyon taze gelin?
Bonus dün öğlen gibi yazmıştı galiba en son.JES yok yine bikaç gündür
İlk totosunu keseceğim vatandaşlar konuşuyor dinleyinAllahim yarabbim kafalarimiz piril pırıl
yav millet gerizekalı bonbon ben napam. Taşınacak mal kalk sen komple binanın fiber kablosunu kes anasını satim wifi çöktü bizde kendi netimizden girmeye çalışıyoruz ama çekmiyor çok çok ağır.JES Kaybolma abdurrahim gene nerdesin?
JES Galiba kuytu köselerde milletin dotunu kesmekle mesgul
İlk totosunu keseceğim vatandaşlar konuşuyor dinleyin
yav millet gerizekalı bonbon ben napam. Taşınacak mal kalk sen komple binanın fiber kablosunu kes anasını satim wifi çöktü bizde kendi netimizden girmeye çalışıyoruz ama çekmiyor çok çok ağır.
Yemin ederim yan komşu da öyle dedi. Çünkü fiber kabloyu kesmesi mümkün değil. Yöneticiye de demiş ben kendi kablom sandım demiş. Adam demiş hocam sizin ki olsa ne fark eder kabloyu neden kesiyorsunuz yahu. Yeni evde işime yarar demiş.Ey salaaak neye hırslanmışta kesmiş normal kafa işi değil
Yeni evdeYemin ederim yan komşu da öyle dedi. Çünkü fiber kabloyu kesmesi mümkün değil. Yöneticiye de demiş ben kendi kablom sandım demiş. Adam demiş hocam sizin ki olsa ne fark eder kabloyu neden kesiyorsunuz yahu. Yeni evde işime yarar demiş.
Bunu yeni gördüm civciv ya öyle yoruldum ki okulla pert yatıyorum her fırsatta.
Yemin ederim yan komşu da öyle dedi. Çünkü fiber kabloyu kesmesi mümkün değil. Yöneticiye de demiş ben kendi kablom sandım demiş. Adam demiş hocam sizin ki olsa ne fark eder kabloyu neden kesiyorsunuz yahu. Yeni evde işime yarar demiş.
Yeni evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?