- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
TeşekürlerÇocuk doğmuş abla gözünüz aydın
merhaba kızlar ben konular arasında gezerken burayı gördüm ve o çok düzenli tertemiz evlerinizden belki imrenir kalkıp temizlik yaparım ortalığı düzenlerim diye heveslenmeye geldim.
Yok arkadaş hiç mi sevmez bir insan temizlik yapmayı. Temiz olunca da ev bana terapi gibi gelir. ama bir türlü o derece titiz olamıyorum. ne yaptınız kardeşlerim ablalarım nasıl bu kadar temizliğe aşık olabiliyorsunuz azcık anlatında bende heveslenim
Ne dedimki şimdi ben ces yok dedim var mıydın@JES Galiba kuytu köselerde milletin dotunu kesmekle mesgul
İlk totosunu keseceğim vatandaşlar konuşuyor dinleyin
yav millet gerizekalı bonbon ben napam. Taşınacak mal kalk sen komple binanın fiber kablosunu kes anasını satim wifi çöktü bizde kendi netimizden girmeye çalışıyoruz ama çekmiyor çok çok ağır.
Hoşbuldum :)Hoşgeldin :) temiz düzenli ev bilimsel olarak insan ruhuna iyi geliyor.
Aynen öyle son bi haftadır benimde aksadı halılar yıkandı geldi serilcek yorgunum yapamadım içim sıkılıyo gördükçeHoşbuldum :)
kesinlikle ruhuna iyi geliyor çunku yapğıtıgm zamanlar o temiz evde yalınayak gezerken kahvemi yapmaya gittigimde yeniden doğmuş gibi oluyorum. iş ki başlayabilmekkk önemli :)
aynen işte tam da o noktadayım akşama kadr kahve içip kitap okuyorum. hiçbirsey yapmak istemıyorumAynen öyle son bi haftadır benimde aksadı halılar yıkandı geldi serilcek yorgunun yapamadım içim sıkılıyo gördükçe
aynen işte tam da o noktadayım akşama kadr kahve içip kitap okuyorum. hiçbirsey yapmak istemıyorum
Çamaşır katlayacağım şimdi. Birazdan sucu gelecek onu bekliyorum maratonluk fazla bi şey kalmadı ben de
Oh ne güzelÇamaşır katlayacağım şimdi. Birazdan sucu gelecek onu bekliyorum maratonluk fazla bi şey kalmadı ben de
Aynen yuvarlanıp duruyordum. Tamirci gelcek olunca hızlıca hallettim :)Oh ne güzelerkenden bitmiş eline sağlık
evet öyle düşündüğüm için buradayım. kitap bana bakıyoo bende dıyorum ki ''yooo hayır beni kandıramazsın şimdi kalkıp temizlik yapıcam sonra buluşuuruz'' diyorumÇok faydası olur buranın katıl oku mutlaka işleri bitirip kitap okuma yaparsın
bugün bisey yapmadim imdadima yetistin yine yapasim da yoktu☻
Hadi kalk bizde kalkıyoruzevet öyle düşündüğüm için buradayım. kitap bana bakıyoo bende dıyorum ki ''yooo hayır beni kandıramazsın şimdi kalkıp temizlik yapıcam sonra buluşuuruz'' diyorum
yaaa ufff kahkaha attim
Şunu izle öncenasıl gavga ediyodu deyince bi güldüm
aaay ne güzel olduu böyle tamam kalkıyorumm :) bitince kahvelerle geliriz :)Hadi kalk bizde kalkıyoruzAktif Lora ile sende eşlik etmiş olursun
yaaa ufff kahkaha attimo kadar izledim de gavga falan ilk farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?