Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oyy çok geçmiş olsun canım ya, iyi yapmışsın tabi, bir veli olarak bende göndermezdim açıkcası
Ay bende bir anne oldugum icin kiyamiyorum. Ben de empati yaparak gondermeyin dedim yani dun. Mudur azicik surat asti, kalorifer bozuk dedim diye ama napayim? Ona da "cocuklara yaziktir hocam, hasta mi olsunlar el kadar sabiler. Tokur tokur oksuruyorlardi dun" dedim Ikna oldu gibi ama yarin anlariz

Atanamamış bir ogretmenım,sımdılık evdeyım. İki yavrum var oglum 1.sınıf a basladı kızım 3 yasa gidiyor.Ev ıslerıyle basım dertte bir turlu duzen oturmuyor yetısmıyor derdime bır derman arıyoruö

Dogru yerdesin burda biraz takil hersey yoluna girecek

Ayy ınsallah oyle olur yoksa hunılerı takip gezıcem
Hangimiz gezmedik hunilerle cilginlar gibi
Ben cok daginiktim gercekten. Negonun her aksam oda ve mutfak toplama gorevinden sonra evim daha toplu oldu. Birkac haftada aliskanlik olmus hic farketmeden. Artik evi toplamadan yatmiyorum. Boylece haftalik temizligim bile daha cabuk bitiyor. Nego reis iyiki varsin afafsfsg

Çok doğru bir karar olmuş canım, hasta olsalar zaten yine gelemeyeceklerdi okula, yazık yani bile bile hasta etmek
Umarım atanırsın gönlünce
Doğru yerdesin bize güven
Ayy beni şımartıyorsunuz
Çok hoşuma gidiyor

Lutfen ama lutfen negohanım beni de dizginle

Yapilan işler
Camlar silindi✔
çamaşılar kuruyor ✔
ev süpürüldü✔
tozlar alındı ✔
yerler silindi ✔
banyo tuvalet yıkandı✔
balkon silindi ✔
cam balkonun camları silindi ✔
aksam yemeği hazır ✔
Geriye kalan
ütüler yapılacak
gardıropa yerleştirilecek
bici bici yapılacak
kendime bakım yapmam lagzim

Vay vay maşaallah

Hoş geldin aramıza ödevler basit şeyler oluyor onun dışında sen gün içinde yapmak istediklerini madde madde yazabilirsin

Eline sağlık canım bu kadar da kendine yüklemesen bütün sorumluluğu
Eşim yardımcı oluyor canım işe gitmeden masasını toplayıp makineye atmış evi falan süpürür sağ olsun ama ben durursam benim için iyi olmuyor düşünüyorum boş kalırsam

Eşim yardımcı oluyor canım işe gitmeden masasını toplayıp makineye atmış evi falan süpürür sağ olsun ama ben durursam benim için iyi olmuyor düşünüyorum boş kalırsam
Ay iyi o zaman canım ne güzel
Düşüncen feraha çıksın tez vakitte, bebek konusu değil mi, tedavi süreci başladı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…