Benim yok ondandır, olsa söylerdimaaaaaaa
ilk defa duydum neden demediniz önecden gidimde yaglayim bende
Tamam tabi kiBugun itibariyle yeniden gorevlere basliyorum. Beni de tekrar listeye ekler misinNego
Eline sağlık canımmerhaba.. bugun evi toparladim supurdum sadece kullanmadigim esyalari koliledim
camasirlar yikandi asip onlarida kaldiricam
caydanlikta bittiiii
bulduk gibi aksam esim konusucak kurtuluyorum boceklerdenTamam tabi ki
Eline sağlık canımkullanılmayanları kaldırmak iyi olmuş, buldunuz mu ev
Yaa çok sevindim, gözün aydın canımbulduk gibi aksam esim konusucak kurtuluyorum boceklerden
Tabi kiMerhaba ben de bir turlu duzen tutturamıyorum topik tam benlik beni de ekler misiniz
Ay bende bir anne oldugum icin kiyamiyorum. Ben de empati yaparak gondermeyin dedim yani dun. Mudur azicik surat asti, kalorifer bozuk dedim diye ama napayim? Ona da "cocuklara yaziktir hocam, hasta mi olsunlar el kadar sabiler. Tokur tokur oksuruyorlardi dun" dedimOyy çok geçmiş olsun canım ya, iyi yapmışsın tabi, bir veli olarak bende göndermezdim açıkcası
Dogru yerdesinAtanamamış bir ogretmenım,sımdılık evdeyım. İki yavrum var oglum 1.sınıf a basladı kızım 3 yasa gidiyor.Ev ıslerıyle basım dertte bir turlu duzen oturmuyor yetısmıyor derdime bır derman arıyoruö
Ayy ınsallah oyle olur yoksa hunılerı takip gezıcemDogru yerdesinburda biraz takil hersey yoluna girecek
Hangimiz gezmedik hunilerle cilginlar gibiAyy ınsallah oyle olur yoksa hunılerı takip gezıcem
huniylede temizlik yapiliyor merak etme ben hic zorlanmiyorumAyy ınsallah oyle olur yoksa hunılerı takip gezıcem
Çok doğru bir karar olmuş canım, hasta olsalar zaten yine gelemeyeceklerdi okula, yazık yani bile bile hasta etmekAy bende bir anne oldugum icin kiyamiyorum. Ben de empati yaparak gondermeyin dedim yani dun. Mudur azicik surat asti, kalorifer bozuk dedim diye ama napayim? Ona da "cocuklara yaziktir hocam, hasta mi olsunlar el kadar sabiler. Tokur tokur oksuruyorlardi dun" dedimIkna oldu gibi ama yarin anlariz
Umarım atanırsın gönlünceAtanamamış bir ogretmenım,sımdılık evdeyım. İki yavrum var oglum 1.sınıf a basladı kızım 3 yasa gidiyor.Ev ıslerıyle basım dertte bir turlu duzen oturmuyor yetısmıyor derdime bır derman arıyoruö
Ayy beni şımartıyorsunuzHangimiz gezmedik hunilerle cilginlar gibi
Ben cok daginiktim gercekten. Negonun her aksam oda ve mutfak toplama gorevinden sonra evim daha toplu oldu. Birkac haftada aliskanlik olmus hic farketmeden. Artik evi toplamadan yatmiyorum. Boylece haftalik temizligim bile daha cabuk bitiyor.Nego reis iyiki varsin afafsfsg
Lutfen ama lutfen negohanım beni de dizginleHangimiz gezmedik hunilerle cilginlar gibi
Ben cok daginiktim gercekten. Negonun her aksam oda ve mutfak toplama gorevinden sonra evim daha toplu oldu. Birkac haftada aliskanlik olmus hic farketmeden. Artik evi toplamadan yatmiyorum. Boylece haftalik temizligim bile daha cabuk bitiyor.Nego reis iyiki varsin afafsfsg
Vay vay maşaallahYapilan işler ✔
Camlar silindi✔
çamaşılar kuruyor ✔
ev süpürüldü✔
tozlar alındı ✔
yerler silindi ✔
banyo tuvalet yıkandı✔
balkon silindi ✔
cam balkonun camları silindi ✔
aksam yemeği hazır ✔
Geriye kalan
ütüler yapılacak
gardıropa yerleştirilecek
bici bici yapılacak
kendime bakım yapmam lagzim
Eşim yardımcı oluyor canım işe gitmeden masasını toplayıp makineye atmış evi falan süpürür sağ olsun ama ben durursam benim için iyi olmuyor düşünüyorum boş kalırsamHoş geldin aramızaödevler basit şeyler oluyor onun dışında sen gün içinde yapmak istediklerini madde madde yazabilirsin
Eline sağlık canımbu kadar da kendine yüklemesen bütün sorumluluğu
Bebeyağını pamuğa dök canım ocağı fırını sil çok güzel parlıyor benim gri bir de parladıkça hoşuma gidiyorbebeyagiyla naptin naptin ankastreyi mi anlamadm yaa
Ay iyi o zaman canım ne güzelEşim yardımcı oluyor canım işe gitmeden masasını toplayıp makineye atmış evi falan süpürür sağ olsun ama ben durursam benim için iyi olmuyor düşünüyorum boş kalırsam
Amin canım inşallah evet bebek konusu malesefAy iyi o zaman canım ne güzel
Düşüncen feraha çıksın tez vakitte, bebek konusu değil mi, tedavi süreci başladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?