Çocuk işin bahanesi inanki oldum olası 3 çocukla uykuyla dertliyim. Aşırı titiz tezcanlı olmama rağmen uyku düzenim çok kötü. Erken kalksam busefer öğlen uykum gelir gene uyursam gece 2-3 anca uykuya dalarım. Kesintisiz uykum sabah namazında başlar millet kalkarken ben uyurdum bekarken Şimdi toparladım çok şükür.Evet kötü bı aliskanlik farkndayim. Belkide oyuzden sabah yataktan kalkarken dayak yemiş gibi oluyorum ayilamiyorum. Düzenim değişmeli . İşten ayrıldıktan snra saldım iyice bide işte çocuğum olsa belki çocukla düzenli ni hayata geçerdim. Smdi tek tabancayim serseri bı hayat yaşıyorum
Evet denedim cnım çok iyi oluyor gün kocaman herşeye vakit yetiyor çabalıyorumErken kalkıp sabahın bereketinde işleri bitirmenin tadını alsan daha bırakamazsıngün içinde yaptığından daha bereketli oluyor zaman. Sen bir dene bana güven
Bebekkende aynılardı nego 1 yaşa kadar instagram bebeleri gibilerdi 9da pijamaları giydirip beşiklere yatırırdım loş ortamda 10 dk da uyurlardı ta sabaha kadar. 1yaş sonrası gözleri açıldı mübarek.Her çocuk farklı ya bir şey diyemiyorum. Benimkiler erken yatmaya alışkın, erken yattıkları için erkenden ayaktalar. Belki de genetiktir bende öyleydim çocukken de büyükkendeeşime benzeseler uyurlardı
Bu testere güven kalmadı artık. Allah acil şifalar versinSağolun sormuşsunuz akşam iyi dediler ama şimdi oksijen veriyolarmış.
Normal serviste yatıyor covid negatif çıkıyor ama ciğerleri dolu.
Ya oldu farketmedi sona doğru ilerledi pozitiften negatife döndü bilmiyorum valla karışık durum
Nego başkan bile yorulduysa vay halımıza dostlarRobot süpürge istiyorum artık teo anlıyor musun
İnşallah iyi olur canım Allah şifa versinSağolun sormuşsunuz akşam iyi dediler ama şimdi oksijen veriyolarmış.
Normal serviste yatıyor covid negatif çıkıyor ama ciğerleri dolu.
Ya oldu farketmedi sona doğru ilerledi pozitiften negatife döndü bilmiyorum valla karışık durum
Bu kadın 10 numara tamda içimizdeki ses
Şimdi zor bakalım, okul epey masraflı oluyorbak ona yok demem başganım. Hem hayatı kolaylaştırıyor. Hem de bana iş yapma aşkı kazandırdı. O süpürürken ben de iş yapıyorum
Canları sağolsun canım, canımız sağolsun da aman boşver. İnsan nasıl rahat mutluysa öyle yaşamalıÇocuk işin bahanesi inanki oldum olası 3 çocukla uykuyla dertliyim. Aşırı titiz tezcanlı olmama rağmen uyku düzenim çok kötü. Erken kalksam busefer öğlen uykum gelir gene uyursam gece 2-3 anca uykuya dalarım. Kesintisiz uykum sabah namazında başlar millet kalkarken ben uyurdum bekarken Şimdi toparladım çok şükür.
Evet denedim cnım çok iyi oluyor gün kocaman herşeye vakit yetiyor çabalıyorum
Bebekkende aynılardı nego 1 yaşa kadar instagram bebeleri gibilerdi 9da pijamaları giydirip beşiklere yatırırdım loş ortamda 10 dk da uyurlardı ta sabaha kadar. 1yaş sonrası gözleri açıldı mübarek.
Yok canım yorulduğum için değil süpürgem artık iyi çekmiyor içime sinmiyor. Robota çok güzel temizliyor diyorlar ondan istiyorum tamamenNego başkan bile yorulduysa vay halımıza dostlar
İnşallah iyi olur canım Allah şifa versin
Oğlanlar yardım etmez mi abla?Küçük oğlanın odasını temizliyorum inşallah bu çıkarım ordan
her şey çok pahalı gerçekten. Rabbim yardımcınız olsunŞimdi zor bakalım, okul epey masraflı oluyor
Bizim sayfaya da yazsa ne güzel olurdu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?