Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çocuk işin bahanesi inanki oldum olası 3 çocukla uykuyla dertliyim. Aşırı titiz tezcanlı olmama rağmen uyku düzenim çok kötü. Erken kalksam busefer öğlen uykum gelir gene uyursam gece 2-3 anca uykuya dalarım. Kesintisiz uykum sabah namazında başlar millet kalkarken ben uyurdum bekarken Şimdi toparladım çok şükür.
Erken kalkıp sabahın bereketinde işleri bitirmenin tadını alsan daha bırakamazsın gün içinde yaptığından daha bereketli oluyor zaman. Sen bir dene bana güven
Evet denedim cnım çok iyi oluyor gün kocaman herşeye vakit yetiyor çabalıyorum
Her çocuk farklı ya bir şey diyemiyorum. Benimkiler erken yatmaya alışkın, erken yattıkları için erkenden ayaktalar. Belki de genetiktir bende öyleydim çocukken de büyükkende eşime benzeseler uyurlardı
Bebekkende aynılardı nego 1 yaşa kadar instagram bebeleri gibilerdi 9da pijamaları giydirip beşiklere yatırırdım loş ortamda 10 dk da uyurlardı ta sabaha kadar. 1yaş sonrası gözleri açıldı mübarek.

Bu testere güven kalmadı artık. Allah acil şifalar versin

Robot süpürge istiyorum artık teo anlıyor musun
Nego başkan bile yorulduysa vay halımıza dostlar
İnşallah iyi olur canım Allah şifa versin

Sabah kahvaltıdan sonra evi topladım süpürdüm
Pencere önleri dahil toz aldım
2 kapı sildim
Wc banyo temizledim
Oğlumun öğle yemeğini hazırladım yedirdim
Oyuncakları düzenledim
Birazdan kv ye geçeceğim

Canları sağolsun canım, canımız sağolsun da aman boşver. İnsan nasıl rahat mutluysa öyle yaşamalı

Nego başkan bile yorulduysa vay halımıza dostlar

İnşallah iyi olur canım Allah şifa versin
Yok canım yorulduğum için değil süpürgem artık iyi çekmiyor içime sinmiyor. Robota çok güzel temizliyor diyorlar ondan istiyorum tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…