Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimki hastalık yemek yap her gün yarın ne yapsam diyorsun demişti
Bugün kuru fasulye pilav yaptım yarın da yenir

ben de tarhana çorbası yeşil fasulye eristeli bulgur pilavı yaptım. ama öğlen yedik oğlanla. akşama başka bisey yaparım yarın yeriz bunları:)

Aynen. Ben de diyorum ama böyle malesef. Kvnin söylediğine göre önceden yermiş atanıp doğuya gidince tek kaldığında bunlara alışmış.

o zaman yavaş yavaş alışır aslında. benim eşim de polis okulunda bulgurla tavuktan tiksinmisti. şimdi yiyo :)
biraz da karbonhidrat bağımlılığı oluşuyo kendimden biliyorum yiye yiye bağımlı oluyo insan.

ben de tarhana çorbası yeşil fasulye eristeli bulgur pilavı yaptım. ama öğlen yedik oğlanla. akşama başka bisey yaparım yarın yeriz bunları:)
Afiyet bal şeker olsun
Tabi tabi. Ben genelde 2 günlük yemekler yaparım. Her gün her gün kim düşünecek

Afiyet bal şeker olsun
Tabi tabi. Ben genelde 2 günlük yemekler yaparım. Her gün her gün kim düşünecek

ya ben de hafta içi öyle yapıyorum ama üç öğün aynı yemeği yemiş olcak oğlan.
araya farklı bisey koymak gerekiyo

düşünüyorum akşama ne yesek

Bazen yapıyorum sevmediği şeyler daha doğrusu yese bile ağız ucuyla yediği şeylerden. O zaman mutlaka üstüne sevdiği bi tatlı yapıyorum o zaman yiyor. Çocuğa alıştırır gibi

Bazen yapıyorum sevmediği şeyler daha doğrusu yese bile ağız ucuyla yediği şeylerden. O zaman mutlaka üstüne sevdiği bi tatlı yapıyorum o zaman yiyor. Çocuğa alıştırır gibi

öyle öyle alışcak zaten canım iyi yapıyorsun:)

benim eşim de çok yemek seçer. ama şimdi sevmese de oturuyo yiyip kalkıyo. hem iş hem ev koşamam peşinde valla.
brokoli haslarim ben mesela. ama yoğurtlu sevmiyo
Mısır kırmızı biber haşlanmış patates havuç bezelye brokoli üstüne zeytinyağı bol limon tuz. onu her türlü yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…