- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Benimki hastalık yemek yap her gün yarın ne yapsam diyorsun demişti
Bugün kuru fasulye pilav yaptım yarın da yenir
Aynen. Ben de diyorum ama böyle malesef. Kvnin söylediğine göre önceden yermiş atanıp doğuya gidince tek kaldığında bunlara alışmış.
Afiyet bal şeker olsunben de tarhana çorbası yeşil fasulye eristeli bulgur pilavı yaptım. ama öğlen yedik oğlanla. akşama başka bisey yaparım yarın yeriz bunları:)
Ufff tam cinnetlik ya. Patlat gözünü kır dişini
Afiyet bal şeker olsun
Tabi tabi. Ben genelde 2 günlük yemekler yaparım. Her gün her gün kim düşünecek
Bütün yemeği beğenilmeyen kadınlar adına güç sende artıkaz kaldı limonsuzum
Ben sıkışınca bayat ekmek köftesi yapıyorum çocuklaraya ben de hafta içi öyle yapıyorum ama üç öğün aynı yemeği yemiş olcak oğlan.
araya farklı bisey koymak gerekiyo
düşünüyorum akşama ne yesek
Bütün yemeği beğenilmeyen kadınlar adına güç sende artık
Çökertme kebabı mı yapsan samdanımya ben de hafta içi öyle yapıyorum ama üç öğün aynı yemeği yemiş olcak oğlan.
araya farklı bisey koymak gerekiyo
düşünüyorum akşama ne yesek
Uff karikatür paylaşmak yasak olmasaydı
Ben sıkışınca bayat ekmek köftesi yapıyorum çocuklara
Bende o yürek var mı sencebegenmezse kafasından aşağı dökelim
Bazen yapıyorum sevmediği şeyler daha doğrusu yese bile ağız ucuyla yediği şeylerden. O zaman mutlaka üstüne sevdiği bi tatlı yapıyorum o zaman yiyor. Çocuğa alıştırır gibio zaman yavaş yavaş alışır aslında. benim eşim de polis okulunda bulgurla tavuktan tiksinmisti. şimdi yiyo :)
biraz da karbonhidrat bağımlılığı oluşuyokendimden biliyorum yiye yiye bağımlı oluyo insan.
Bende o yürek var mı sence
Makarna yap tatlım en güzelievde bir dilim ekmek var limonsuzumpatates bitmiş başka da bisey yok galiba dolap boş
Ay çok güldüm affetBazen yapıyorum sevmediği şeyler daha doğrusu yese bile ağız ucuyla yediği şeylerden. O zaman mutlaka üstüne sevdiği bi tatlı yapıyorum o zaman yiyor. Çocuğa alıştırır gibi
Kadın dayanışması budur işteben de var ben senin yerine de dökerim üzülme
Gül gül hiç önemli değilAy çok güldüm affet
Bazen yapıyorum sevmediği şeyler daha doğrusu yese bile ağız ucuyla yediği şeylerden. O zaman mutlaka üstüne sevdiği bi tatlı yapıyorum o zaman yiyor. Çocuğa alıştırır gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?