golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Aaa bak onu da yiyor sever de hatta.öyle öyle alışcak zaten canım iyi yapıyorsun:)
benim eşim de çok yemek seçer. ama şimdi sevmese de oturuyo yiyip kalkıyo. hem iş hem ev koşamam peşinde valla.
brokoli haslarim ben mesela. ama yoğurtlu sevmiyo
Mısır kırmızı biber haşlanmış patates havuç bezelye brokoli üstüne zeytinyağı bol limon tuz. onu her türlü yer
Kebap söyle en temizibakayım var mi
Aaa bak onu da yiyor sever de hatta.Bi de benzer şekilde kurubaklagillerin salataını yaparım onları da severek yer
Kebap söyle en temizi
Menemen yap yoksa da hemen alınacak ve yapılacak birşey. İnsn beziyor hergün ne ipişirsem demektendün dışarıdan söyledim ya
dolapta şalgam var. kuskus var. makarna salatası yapam dedim ama bakalım
Aynen vallaadam ne kadar sevmiyorsa yemeğin suyunu
Yav kır 2 yumurta yeter ne üzüyorsun tatlı canınıbakayım var mi
Menemen yap yoksa da hemen alınacak ve yapılacak birşey. İnsn beziyor hergün ne ipişirsem demekten
Afiyet olsun :)oglan yemiyo onu da ben çok severim ama
ocağa koydum salgamli kuskus salatası yapıyorum:)
Yatakları havalandırıp topladım
Evi ve mutfağı topladım
B.makinesini boşalttım
Mutfağı yağçözle detaylı sildim
Balkon camlarını sildim
Evi ve balkonu süpürüp sildim
Banyo duvarlarını sildim
Lavabo wc temizledim
Tozları aldım
Apartmanın temizlikçi ablası işi bırakmış kendi katımı süpürüp sildim
Ebeveyn banyosunu yıkadım
Duşumu aldım
Akşama yemek var takviye yapıcam biraz.
Bonus aralıklı oruca başladım canim 14/10 olanına. 10 saat beslenmede herşey yenir diyor uygulamada sen nasıl yapıyordun? Ben diet ve kalorisi düşük ürünler aldım nasıl devam edeyim bilemedim. 3hafta gösterdi isediğim kiloya ulaşmam için.
Canım ya inşallah korktuğun gibi değildir inşallah Allah şifa versinBüyük kızın ateşi var korona olur diye tedirginlik oluyo tabi korkuyo inş boğazı falandır
Evet diğer türlü saatler uymadı malesef bana. Hemde basitinden başlar 10 günsonra bakarım iyiyse devam. Artık normal yaşantımı böyle sürdürmek istiyrum diğer türlü rahatsızım artık14 10 en kolay olanı gibi aslında kalori kısıtlanmıyo açlık süresi önemli ama tabi ne kadar düzgün yersen de o kadar faydalı.
Mesela ender saraç haftada 1-2 gün yapılabilir diyo. Sen şimdi fazla kilonu at zaten bişeyin yok sonra öyle devam edebilirsin haftada 1 gün gibi koruma gibi olur
Çok geçmiş olsun belirtilere dikkat edin inşallah hafif soğuk algınlıgıdırBüyük kızın ateşi var korona olur diye tedirginlik oluyo tabi korkuyo inş boğazı falandır
Inşaallah değil-dir yaBüyük kızın ateşi var korona olur diye tedirginlik oluyo tabi korkuyo inş boğazı falandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?