Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sebzeyi anladım da sulu yemek yemeyen adama hergün ne pişiriyorsun
Zor oluyor tabi seçenekler baya kısıtlanıyor. Tavuklu pilav , pizza, kumpir, kızartma, kısır böyle şeyler yiyor genelde.

sen kendine sulu yemek yapmiyo musun peki. insanın içi kurur bunları yiye yiye
Yapıyorum tabiki her hafta aldırıyorum pazardan. Onun yediği sebze bir bamya var yazın onu yer Allahtan. Ha bi de hakkını yemeyeyim barbunyayı yiyor

2 tane balkon yıkadım
Çamaşırları astım
Dünden kuruyanları katladım yerleştirdim
Banyo dolabını sildim
Banyo fayanslarını sildim
Yedek havluları yerleştirdim
Dağılan odaları topladım
Çocukları doyurdum
Koltuk örtülerini serdim
Kırlentleri kabarttım
Buzdolabını düzenledim biraz
Sanırım başka yok

Bi yönden zor ama aslında bir yönden kolay. Yediği şeyler çabuk hazırlanıyor yanına bi ayran tamam ama her gün ne yapıcam derdi sınır bozucu

çabuk hazirlansa da besleyici sağlıklı şeyler sevmiyo. kendi sağlığı için dikkat etmesi lazım aslında
bu aralar benim de yemek yapasim yok
yap yap yap gına geliyo.
neyseki bugün yemek hazır:)

O zaman senin kocan eşittir benim kocam samdanım

geçen yemek yaptı yaptığı yemek tavada et kızartma
eee yanında ne var dedim ben etle doyarım dedi. Sen neyle doyarsın demedim dedim. erişte yaptım salata yaptım yanına çabuk olsun diye.
ben bu üçünü yapsam bu kadar mı derdi ama gel de boğup atma

çabuk hazirlansa da besleyici sağlıklı şeyler sevmiyo. kendi sağlığı için dikkat etmesi lazım aslında
yap yap yap gına geliyo.
Benimki haftalık yemek yap her gün yarın ne yapsam diyorsun demişti
Bugün kuru fasulye pilav yaptım yarın da yenir

yap yap yap gına geliyo.
Aynen. Ben de diyorum ama böyle malesef. Kvnin söylediğine göre önceden yermiş atanıp doğuya gidince tek kaldığında bunlara alışmış.

Ufff tam cinnetlik ya. Patlat gözünü kır dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…