- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.341
- 598
- 37
Bende de yoktu da sen gittin diye gitmiştim. Tüh boşuna paraladım kendiminerde ben de o enerji bebekim
Bende de yoktu da sen gittin diye gitmiştim. Tüh boşuna paraladım kendimi
Zor oluyor tabi seçenekler baya kısıtlanıyor. Tavuklu pilav , pizza, kumpir, kızartma, kısır böyle şeyler yiyor genelde.Sebzeyi anladım da sulu yemek yemeyen adama hergün ne pişiriyorsun
sen kendine sulu yemek yapmiyo musun peki. insanın içi kurur bunları yiye yiyeZor oluyor tabi seçenekler baya kısıtlanıyor. Tavuklu pilav , pizza, kumpir, kızartma, kısır böyle şeyler yiyor genelde.
Yapıyorum tabiki her hafta aldırıyorum pazardan. Onun yediği sebze bir bamya var yazın onu yer Allahtan. Ha bi de hakkını yemeyeyim barbunyayı yiyorsen kendine sulu yemek yapmiyo musun peki. insanın içi kurur bunları yiye yiye
İşte bugün o kadar yapmadım kiolur mu dün yazmadım diye üzülüyodun bugünü yaz limonsuzum
Eşime bunları yapsam ne yemeği yaptın diye sorarZor oluyor tabi seçenekler baya kısıtlanıyor. Tavuklu pilav , pizza, kumpir, kızartma, kısır böyle şeyler yiyor genelde.
Allah razı olsun ondan o zamanYapıyorum tabiki her hafta aldırıyorum pazardan. Onun yediği sebze bir bamya var yazın onu yer Allahtan. Ha bi de hakkını yemeyeyim barbunyayı yiyor
Yapıyorum tabiki her hafta aldırıyorum pazardan. Onun yediği sebze bir bamya var yazın onu yer Allahtan. Ha bi de hakkını yemeyeyim barbunyayı yiyor
İşte bugün o kadar yapmadım ki
Eşime bunları yapsam ne yemeği yaptın diye sorar
Eşime bunları yapsam ne yemeği yaptın diye sorar
Bi yönden zor ama aslında bir yönden kolay. Yediği şeyler çabuk hazırlanıyor yanına bi ayran tamam ama her gün ne yapıcam derdi sınır bozucuyediği iki şey varmış çok şükür:) :) Allah sana kolaylık versin
O zaman senin kocan eşittir benim kocam samdanımşans işte limonsuzum
benimki degerçi benimki herseye bahane bulur da
Bi yönden zor ama aslında bir yönden kolay. Yediği şeyler çabuk hazırlanıyor yanına bi ayran tamam ama her gün ne yapıcam derdi sınır bozucu
Al 2 kilo yufka, değişik değişik yap at dondurucuya. Bi kere yorulmuş olursun en azındanBi yönden zor ama aslında bir yönden kolay. Yediği şeyler çabuk hazırlanıyor yanına bi ayran tamam ama her gün ne yapıcam derdi sınır bozucu
O zaman senin kocan eşittir benim kocam samdanım
Benimki haftalık yemek yap her gün yarın ne yapsam diyorsun demiştiçabuk hazirlansa da besleyici sağlıklı şeyler sevmiyo. kendi sağlığı için dikkat etmesi lazım aslında
bu aralar benim de yemek yapasim yok
yap yap yap gına geliyo.
neyseki bugün yemek hazır:)
Aynen. Ben de diyorum ama böyle malesef. Kvnin söylediğine göre önceden yermiş atanıp doğuya gidince tek kaldığında bunlara alışmış.çabuk hazirlansa da besleyici sağlıklı şeyler sevmiyo. kendi sağlığı için dikkat etmesi lazım aslında
bu aralar benim de yemek yapasim yok
yap yap yap gına geliyo.
neyseki bugün yemek hazır:)
Ufff tam cinnetlik ya. Patlat gözünü kır dişinigeçen yemek yaptı yaptığı yemek tavada et kızartma
eee yanında ne var dedim ben etle doyarım dedi. Sen neyle doyarsın demedim dedim. erişte yaptım salata yaptım yanına çabuk olsun diye.
ben bu üçünü yapsam bu kadar mı derdi amagel de boğup atma
Yapıyorum aradaAl 2 kilo yufka, değişik değişik yap at dondurucuya. Bi kere yorulmuş olursun en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?