Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları topladım
Yastık kılıfını değiştirdim
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Yemek yaptım
Bulaşık makinasını doldurdum
Mutfakta bikaç şeyin yerini değiştirdim
Salonu ve koridoru süpürdüm
Çamaşırları astım
Dünden kuruyanları topladım
Yine makinayı doldurdum çalıştırdım
Gömme dolabın bi tarafını bozmuş çocuklar orayı topladım

kızlarrr selaamm bugun 8 de kalktım çunku komşum oğlunun toplantısına gitti cocukların yanındaydım . eve yeni geldim ve o sebeple sabahtan bakamadım sizlere. neler yaptınız bugun ödev var mı veya toplu temizlik :)
ben birazdan evi süpürücem kalan kapıları silmeyi düşünüyorum enerjim kalırsa yerleride silerim belkii

Ben buçukta çıkıcam maratona sende gel. 1 saat sonra buraya yazarız

Güle güle yiyin nerde oturuyorsun bazı yerlerede kurumuyor ya
Erzurum’da oturuyorum canım 4 yıldır. ilk geldiğim sene biber denedim çürüdü havalar tam ısınmamıştı ondan mı oldu bilmiyorum bi yerde hata yaptım herhalde bu yıl tekrar bi cesaret ettim yine çürür diye fazla yapmadım 3er kilo patlıcan biber denedim oldu şükür sonra bi 3 kilo daha biber astım internetten püf noktalarına baktım sağolsun Nego ince kabuklu biber tercih et dedi öyle denedim

Bende bi oğlanın odasını topladım. Nevresim falan değiştim başka bişey yapmadım.

Uzak bi akrabamız vefat etmiş covidden onu duydum moralim zaten yoktu iyice kafam gitti.

Mutfaktan başlim inş
Başınız sağolsun bonusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…