- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.341
- 598
- 37
Ben buçukta çıkıcam maratona sende gel. 1 saat sonra buraya yazarızkızlarrr selaamm bugun 8 de kalktım çunku komşum oğlunun toplantısına gitti cocukların yanındaydım . eve yeni geldim ve o sebeple sabahtan bakamadım sizlere. neler yaptınız bugun ödev var mı veya toplu temizlik :)
ben birazdan evi süpürücem kalan kapıları silmeyi düşünüyorum enerjim kalırsa yerleride silerim belkii
öylemi tamamdır buçukta başlarız . belirli yerler var mı yoksa kendi belirlediklerimiz mi ?Ben buçukta çıkıcam maratona sende gel. 1 saat sonra buraya yazarız
Erzurum’da oturuyorum canım 4 yıldır. ilk geldiğim sene biber denedim çürüdü havalar tam ısınmamıştı ondan mı oldu bilmiyorum bi yerde hata yaptım herhalde bu yıl tekrar bi cesaret ettim yine çürür diye fazla yapmadım 3er kilo patlıcan biber denedim oldu şükür sonra bi 3 kilo daha biber astım internetten püf noktalarına baktım sağolsunGüle güle yiyin nerde oturuyorsun bazı yerlerede kurumuyor ya
Başınız sağolsun canım etkilenmemek elde değilBende bi oğlanın odasını topladım. Nevresim falan değiştim başka bişey yapmadım.
Uzak bi akrabamız vefat etmiş covidden onu duydum moralim zaten yoktu iyice kafam gitti.
Mutfaktan başlim inş
başın saolsun canmBende bi oğlanın odasını topladım. Nevresim falan değiştim başka bişey yapmadım.
Uzak bi akrabamız vefat etmiş covidden onu duydum moralim zaten yoktu iyice kafam gitti.
Mutfaktan başlim inş
Evet benim eşim pek sebze sulu yemek vs yemiyor o yüzden ona bu tarz şeyler yapıyorum genelde yemeklerin yanınaBörek akşam yemeği olarak mı?
Başınız sağolsun bonusumBende bi oğlanın odasını topladım. Nevresim falan değiştim başka bişey yapmadım.
Mutfaktan başlim inş
Sebzeyi anladım da sulu yemek yemeyen adama hergün ne pişiriyorsunEvet benim eşim pek sebze sulu yemek vs yemiyor o yüzden ona bu tarz şeyler yapıyorum genelde yemeklerin yanına
Bende evi kırklıyorsun ondan giremedin sandım yaben uyudum limonsuzumsonrada oğlanla oynadım.
işlere baslicam ama gözüm yemedi daha
sen naptin
Başın sağolsun bonusum Allah rahmet etsinBende bi oğlanın odasını topladım. Nevresim falan değiştim başka bişey yapmadım.
Mutfaktan başlim inş
Bende evi kırklıyorsun ondan giremedin sandım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?