Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun, okul tüm düzeni bozdu. Sağlık olsun gerisi hallolur

Test verdim negatif canım Daha iyiyim şükür gece çok kötüydüm uyuyamadım bi terledim bi üşüdüm öksürdüm durdum sen nasılsın ?

Lehmacun içi hazırladım olmaz mı? Bir legen
Şimdi nasılsın canım? Negatif çıkmış şükür.

Test verdim negatif canım Daha iyiyim şükür gece çok kötüydüm uyuyamadım bi terledim bi üşüdüm öksürdüm durdum sen nasılsın ?
Oy iyi bari negatif çıkmasına sevindim canım
İyi usutmussun demekki canim. İns daha da iyi olursun.
Ne yapayım okullar arasında mekik döküyorum bugün evde değildim geç döndüm mesajına. Yoğun geçiyor günler binada şükür bakalım

Hepsi bir araya geldiğinden daha kötü hissediyorum belki de doğuma günler kaldı onun ağrıları midemin ağrısı dişimin ağrısı derken nerden tutsam elimde kalıyor

Hepsi bir araya geldiğinden daha kötü hissediyorum belki de doğuma günler kaldı onun ağrıları midemin ağrısı dişimin ağrısı derken nerden tutsam elimde kalıyor
Son zamanlar zorlayıcı oluyor gerçekten canim.
Miden artık bebek iyice büyüdüğü için baskı uyguluyordur o yüzden ağrıyordu belki. Hayırlısıyla vaktiyle gelsin kuzucugun bu günleri hiç yaşamamış gibi oluyor insan doğum yapınca.

İlk gece acı yemiştim ondan oldu ertesi gün mide koruyucu aldım bu defa da antibiyotik yaptı biliyorum bugün antibiyotiği içmedim dünkü mide ağrısı yüzünden şükür bugün midemde ağrı olmadı en azından

Şükür negatif çıkmış sonucun. Çabucak toparlanırsın inş.Sezeryan mı olacak doğum?

İyi akşamlar kızlar size bi sorum olacak.Acaba çocuk odasında ranza kullanan var mı? Kullanışlı olur mu acaba Ben çok kararsız kaldım.Yerden tasarruf olur diye düşündüm.Yoksa baza mı alsam?
Bu sorunuza net bir cevap veremeyeceğim ama mesajınızı okuyunca küçükken kardeşimle ranzada yattığımız aklıma geldi. Alt kat biraz kasvetli oluyor. Üst katın da nevresimini değiştirmek annem için zordu onu hatırlıyorum. Kardeşim geceleri korkardı. İki ayrı yatak olsaydı, birbirimizi görebilseydik belki onun için çok daha kolay olurdu her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…