- 13 Ağustos 2020
- 15.717
- 89.285
- 598
- 33
uzanmistim toplu degil aklima geldi evet ben de keyf etmiram artık
Ya ben onu çok duydum ama asla yaptıramam çok korkuyorumMagnezyum yeni başladım bugün içmediğimi şu an hatırladım bakalım ne kadar iyi gelicek.
Hacamat öyle mükemmel bişey ki başın ağrıdığında canın çekiyorhüüüp diye böyle kirli şeyleri çekiyor
Bilmeyen herkes korkar haliyle ama yapılan kişiyi görsen çok rahat oluyor insan sadece ilk sefer belki farklı olur hiç korkulcak bişey değil.Ya ben onu çok duydum ama asla yaptıramam çok korkuyorum
Soru mu kız bu kirli su hüpür hüpür içeri gidince nasıl güzel oluyo öyle
Size çekip atayım yarınBöylee hüüüppp diye kirli suyu çekiyor ya acayip rahatlatıcı geliyor bana anlayamazsınız
Valla öyle ikinci hamileliğim ilkine göre daha zayıf hissediyorum bağışıklığımı annem 5 tane doğurmuş kadının iliğini kemiğini kurutmuşuzdur resmenAh süpürge boşuna mı cennet ayağına seriliyor anaların. Evlat 40 yıl sırtında taşısa annesinin karnındaki bir gününün hakkını ödeyemezmiş
Aynen canım yeter ki sağlıcakla kavuşalım da mühim olan o dediğin gibiİnş. herşey yolunda gider, normal doğum yaparsın.Benim sezeryan bakalım sağlıkla gelsinlerde.Şu süreci güzelce bitirelim tek isteğim bu.
İyi geliyorsa erteleme canım ilaçtan iyidir dediğin gibi ki bi faydası varsa kaç tane de yan etki oluyor ilaçlardaÇocuklar uyusun kalkim mutfağı toplarım diyodum oturuyorum hala başım o kadar ağrıyoki bıktım ilaç almaktan almıycam bu akşam.
İlk fırsatta hacamata gidicem inşallah
Valla öyle ikinci hamileliğim ilkine göre daha zayıf hissediyorum bağışıklığımı annem 5 tane doğurmuş kadının iliğini kemiğini kurutmuşuzdur resmen
Aynen canım yeter ki sağlıcakla kavuşalım da mühim olan o dediğin gibi
İyi geliyorsa erteleme canım ilaçtan iyidir dediğin gibi ki bi faydası varsa kaç tane de yan etki oluyor ilaçlarda
Ben hiç yaptırmadım ama böyle kronikleşen baş ağrısı gibi şeylerde ilaçtan çok daha etkili olduğunu duydum yani en azından bir kere yaptırıyorsun epeyce rahat ediyorsunHamileyken baş ağrılarım azmıştı her gün ilaç almaya başladım bunu alacağıma hacamat olurum en iyisi dedim 4 aylıkken oldum tek seferde kesti.
Her hamileye olmaz belki ben alışıktım hacamata hiç düşünmedim bile.
Ben magnezyum içiyorum ta başından beri ama bazen uyurken bacağıma filan öyle bir kramp giriyor ki birkaç gün orda ağrısını hissediyorumÖyle bir krampla uyanmışım ki var ya çığlık attım acısından az daha bayılıyodum magnezyumu dün unutmuşum gece hatırladım artık yarın içerim dedim büyük hata etmişim
Allah razı olsun canım bilmiyorum ki son zamanların ağırlığı okul derken dediğin gibi olmuş olabilirU UcanSupurge canım çok geçmiş olsun. Doğum öncesi günlerin sağlıklı geçsin inşallah. Bedenen de yoruldun canım belki o yüzden vücut ses vermeye başladı
17 eylül ödevi
Buzdolabı üstü silmek
Tost makinesi varsa temizlemek
Mobilyaların ayaklarını silmek
Not: Artık etiket yapmayacağım, sadece maratonlarda yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?