Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba. Bugün;
Yatakları topladım,
Bulaşık makinesini boşalttım,
Kahvaltı hazırladım, bulaşığını ve dünden kalan bulaşıkları makinaya koydum,
Mutfak bezlerini dezenfekte ettim,
Toz aldım,
Aynaları sildim,
Duşu, lavaboyu ve tuvaleti temizledim. Banyonun yerlerini sildim,
Çamaşır makinasının tozunu aldım, deterjan gözünü temizledim,
Çamaşırları toplayıp yerleştirdim,
Çay makinasına sirkeli su koydum sabaha kadar beklesin,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım, makinayı çalıştırdım,
Nevresimleri koyduğum dolabı düzenledim. Farklı katlanan nevresimleri düzelttim.

Tecrübeli anneler bir de sormak istediğim bir şey var. Kızım ikinci ayını doldurdu. Birkaç gündür huzursuz ama bugün emmek istemedi. Emzirmek için pozisyon aldığım an ağlamaya başladı hep. Ayağa kalkıp kolumda sallayınca sustu. Ayaktayken emzirdim. Meme reddi yaşayacağım diye korkuyorum. Neden böyle olmuş olabilir, geçici bir süreçtir değil mi? Bugün buna çok canım sıkıldı. Yanlış yaptığım bir şey mi var acaba?

İyi akşamlar kızlar size bi sorum olacak.Acaba çocuk odasında ranza kullanan var mı? Kullanışlı olur mu acaba Ben çok kararsız kaldım.Yerden tasarruf olur diye düşündüm.Yoksa baza mı alsam?
Bence baza canım çocukla beraber o kadar çok eşya, kıyafet giriyor ki eve ve belirli bir süreliğine kullanılıyor çoğu yani o ıvır zıvırları kaldırmak için de depo alanı olmuş olur sana

Hepsi bir araya geldiğinden daha kötü hissediyorum belki de doğuma günler kaldı onun ağrıları midemin ağrısı dişimin ağrısı derken nerden tutsam elimde kalıyor
Hamilesin ya bagisiklik iyice düşüyor. Bende emziriyorum çok şık hasta oluyorum o yuzden

Bence baza canım çocukla beraber o kadar çok eşya, kıyafet giriyor ki eve ve belirli bir süreliğine kullanılıyor çoğu yani o ıvır zıvırları kaldırmak için de depo alanı olmuş olur sana
Teşekkür ederim canım. Evde dolap depolamak için dolaplar var aslında.Ama karar vermek zor yinede.

Hepsi bir araya geldiğinden daha kötü hissediyorum belki de doğuma günler kaldı onun ağrıları midemin ağrısı dişimin ağrısı derken nerden tutsam elimde kalıyor
Ah süpürge boşuna mı cennet ayağına seriliyor anaların. Evlat 40 yıl sırtında taşısa annesinin karnındaki bir gününün hakkını ödeyemezmiş

İyi akşamlar kızlar size bi sorum olacak.Acaba çocuk odasında ranza kullanan var mı? Kullanışlı olur mu acaba Ben çok kararsız kaldım.Yerden tasarruf olur diye düşündüm.Yoksa baza mı alsam?
Yerim dar benimde ranza olsa çok iyi olucaktı ama altta yatan için iyi olmaz diye düşünüp vazgeçmiştik yavru yatak olabilir mi?

Kızım normal doğum canım bi aksilik çıkmaz da nasip olursa bunu da normal istiyorum hayırlısıyla
İnş. herşey yolunda gider, normal doğum yaparsın.Benim sezeryan bakalım sağlıkla gelsinlerde.Şu süreci güzelce bitirelim tek isteğim bu.

Yerim dar benimde ranza olsa çok iyi olucaktı ama altta yatan için iyi olmaz diye düşünüp vazgeçmiştik yavru yatak olabilir mi?
Bilemiyorum kiayrılabilen ranzalara bakıyorum özellikle olurda ayırmak istersek iyi olur diye.Bizim oda çok dar değil ama ben oyun alanı kalsın istiyorum en çokta bunun için.Ranzadan korkuyorum ben de çökme falan yapar mı Allah korusun.

Verimsiz bir gün oldu diye düşünürken yazayım ne yapmışım.
Ortada bişey yok yani görünmeyen iş çamaşır yemek

Yatakları topladım
Çamaşır katladım
Çamaşır yıkandı 2 kere.
Sedir yatakların örtülerini yıkandı
Oğlanın yatak örtüsü dün yıkanmıştı
Mutfak topladım yemek yaptım
Kızımla ilgilendim sık sık
Salonun camını sildim tek bi tane büyük cam
Balkonu silicem diye sandalye minderlerini paspasını yıkadım

Paspası çıkarırken bi baktım su içinde sıkma yapmamış 3 kere sıktırdım sıkmadı elimle sıkıp astım bi yere inş geçici bi durumdur arıza falan yoktur

Köşede birleşen sedir yatak yaptık bizde hem oyun oynasınlar hem yatsınlar diye öylede oldu koltuk ve yatak aynı anda ama sorun şu ki hepsi mdf ve tekerlekli yada ayaklı değil baza gibi itip çekmesi dar odada biraz zorluyo. Bazayı çekemesende alttan silersin o kolaylığı var

Çocuklar uyusun kalkim mutfağı toplarım diyodum oturuyorum hala başım o kadar ağrıyoki bıktım ilaç almaktan almıycam bu akşam.
İlk fırsatta hacamata gidicem inşallah
Magnezyum tablet çok iyi geldi
bana canım araştır bi istersen:)
Migren atağımı bile hafifletiyor

Magnezyum tablet çok iyi geldi
bana canım araştır bi istersen:)
Migren atağımı bile hafifletiyor
Magnezyum yeni başladım bugün içmediğimi şu an hatırladım bakalım ne kadar iyi gelicek.

Hacamat öyle mükemmel bişey ki başın ağrıdığında canın çekiyor hüüüp diye böyle kirli şeyleri çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…