- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Kızım normal doğum canım bi aksilik çıkmaz da nasip olursa bunu da normal istiyorum hayırlısıylaŞükür negatif çıkmış sonucun.Çabucak toparlanırsın inş.Sezeryan mı olacak doğum?
Bence baza canım çocukla beraber o kadar çok eşya, kıyafet giriyor ki eve ve belirli bir süreliğine kullanılıyor çoğu yani o ıvır zıvırları kaldırmak için de depo alanı olmuş olur sanaİyi akşamlar kızlarsize bi sorum olacak.Acaba çocuk odasında ranza kullanan var mı? Kullanışlı olur mu acaba Ben çok kararsız kaldım.Yerden tasarruf olur diye düşündüm.Yoksa baza mı alsam?
Hamilesin ya bagisiklik iyice düşüyor. Bende emziriyorum çok şık hasta oluyorum o yuzdenHepsi bir araya geldiğinden daha kötü hissediyorum belki de doğuma günler kaldı onun ağrıları midemin ağrısı dişimin ağrısı derken nerden tutsam elimde kalıyor
Aynen valla ben bu gebelikte ne çok hasta oldum diyorum Allah beterinden esirgesin de yineHamilesin ya bagisiklik iyice düşüyor. Bende emziriyorum çok şık hasta oluyorum o yuzden
Teşekkür ederim canım. Evde dolap depolamak için dolaplar var aslında.Ama karar vermek zor yinede.Bence baza canım çocukla beraber o kadar çok eşya, kıyafet giriyor ki eve ve belirli bir süreliğine kullanılıyor çoğu yani o ıvır zıvırları kaldırmak için de depo alanı olmuş olur sana
Ah süpürge boşuna mı cennet ayağına seriliyor anaların. Evlat 40 yıl sırtında taşısa annesinin karnındaki bir gününün hakkını ödeyemezmişHepsi bir araya geldiğinden daha kötü hissediyorum belki de doğuma günler kaldı onun ağrıları midemin ağrısı dişimin ağrısı derken nerden tutsam elimde kalıyor
Yerim dar benimde ranza olsa çok iyi olucaktı ama altta yatan için iyi olmaz diye düşünüp vazgeçmiştik yavru yatak olabilir mi?İyi akşamlar kızlarsize bi sorum olacak.Acaba çocuk odasında ranza kullanan var mı? Kullanışlı olur mu acaba Ben çok kararsız kaldım.Yerden tasarruf olur diye düşündüm.Yoksa baza mı alsam?
Soru mu kız bu kirli su hüpür hüpür içeri gidince nasıl güzel oluyo öyleHadi ya nesi hoşuna gidiyo
İnş. herşey yolunda gider, normal doğum yaparsın.Benim sezeryan bakalım sağlıkla gelsinlerde.Şu süreci güzelce bitirelim tek isteğim bu.Kızım normal doğum canım bi aksilik çıkmaz da nasip olursa bunu da normal istiyorum hayırlısıyla
Bilemiyorum kiYerim dar benimde ranza olsa çok iyi olucaktı ama altta yatan için iyi olmaz diye düşünüp vazgeçmiştik yavru yatak olabilir mi?
Köşede birleşen sedir yatak yaptık bizde hem oyun oynasınlar hem yatsınlar diye öylede oldu koltuk ve yatak aynı anda ama sorun şu ki hepsi mdf ve tekerlekli yada ayaklı değil baza gibi itip çekmesi dar odada biraz zorluyo. Bazayı çekemesende alttan silersin o kolaylığı varBilemiyorum kiayrılabilen ranzalara bakıyorum özellikle olurda ayırmak istersek iyi olur diye.Bizim oda çok dar değil ama ben oyun alanı kalsın istiyorum en çokta bunun için.Ranzadan korkuyorum ben de çökme falan yapar mı Allah korusun.
Böylee hüüüppp diye kirli suyu çekiyor ya acayip rahatlatıcı geliyor bana anlayamazsınızHadi ya nesi hoşuna gidiyo
Soru mu kız bu kirli su hüpür hüpür içeri gidince nasıl güzel oluyo öyle
Böylee hüüüppp diye kirli suyu çekiyor ya acayip rahatlatıcı geliyor bana anlayamazsınız
Magnezyum tablet çok iyi geldiÇocuklar uyusun kalkim mutfağı toplarım diyodum oturuyorum hala başım o kadar ağrıyoki bıktım ilaç almaktan almıycam bu akşam.
İlk fırsatta hacamata gidicem inşallah
Magnezyum yeni başladım bugün içmediğimi şu an hatırladım bakalım ne kadar iyi gelicek.Magnezyum tablet çok iyi geldi
bana canım araştır bi istersen:)
Migren atağımı bile hafifletiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?