Öksürüyor göndermedimOğlun nasıl oldu?
Öksürüyor göndermedim
Geçmiş olsun canımÖyle bir krampla uyanmışım ki var ya çığlık attım acısından az daha bayılıyodum magnezyumu dün unutmuşum gece hatırladım artık yarın içerim dedim büyük hata etmişim
Buzdolabının üstü beni topla diye bağırıyordu bu ödev iyi oldu17 eylül ödevi
Buzdolabı üstü silmek
Tost makinesi varsa temizlemek
Mobilyaların ayaklarını silmek
Not: Artık etiket yapmayacağım, sadece maratonlarda yaparım.
Bi iyileşeyim de neler yapacağım hiç halim yok mecbur kalmadıkça hareket bile etmiyorum şükür ki kardeşim burda17 eylül ödevi
Buzdolabı üstü silmek
Tost makinesi varsa temizlemek
Mobilyaların ayaklarını silmek
Not: Artık etiket yapmayacağım, sadece maratonlarda yaparım.
Allah şifa versin canım inşallah toparlanır tez zamanda hem okulların açılması hem hava değişimi etkilemiştir elbetÖksürüyor göndermedim
Ah yaa Allah şifa versin daha artmaz inşallah
Buzdolabının üstü beni topla diye bağırıyordu bu ödev iyi oldu
Artık Günaydın etiketin yok mu? Ama neden ki
Sağolun amin.Bi iyileşeyim de neler yapacağım hiç halim yok mecbur kalmadıkça hareket bile etmiyorum şükür ki kardeşim burda
Allah şifa versin canım inşallah toparlanır tez zamanda hem okulların açılması hem hava değişimi etkilemiştir elbet
Ele ihtiyacım var hele omzum boynumAçın kolunuzu bacağınızı kas gevşetici süreyimböyle direk tutulmuş kasa etki ediyomuş valla güzelce sürünce sırtımda falan çok anlayamıyodum kendim süremediğimden her yerime süresim var
İş yapamıyorum valla canım dermanım yok öyle tek isteğim doğuma kadar toparlanmak öyle halsizim bu halde doğuramayabilirim
cok iyi geldi uykum kacti. doğum günü hediyen olsun mu bu bana ☻
Doğum günün müüüücok iyi geldi uykum kacti. doğum günü hediyen olsun mu bu bana ☻
evet kız musluk 29 oldumDoğum günün müüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?