Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün yaptiklarim;
Duşakabini sildim
Çaydanligi parlattim
Firini, mikrodalgayi temizledim
Hali örtülerini yikadim
Ders calistim
Kusumun kafesini temizledim
2 kutu yaprak sardim, buzluga attim
Sararken koltuk örtüsüne yapragin ici sıçradı onu citileyip makineye attim
2 makine camasir yikadim astim

Kalanlar;
Camasirlari katlamak
Azcik daha ders calismak
Lavabolari halledemedim artik yarin
Ütü de planim da vardi ama halim kalirsa dizi izlerken yaparim

Öksürüyor göndermedim
Off ya geçmiş olsun.

Soğuk mu sizin oralar.

Sivas diye hatırlıyorum.

Ben yün atlet giydiriyorum çok memnunum.Terlese bile teri dışına atıyor.Ter sırtında sogumuyor hiç.O yüzden sırtı hiç soğuk olmuyor.Tavsiye ederim.Erkek çocukları epey hareketli oluyor çünkü

Ömrün sarma sarmakla geçiyor cüvcüv

Cok veirmli bir gün olmuş

Yarına bende çalışkan öğrenci olicegim inşallah

Kuşun kafesini sık sık temizledigini farkettim.

Evcil hayvan da ekstra iş gerçekten

Evet aynen hava soğudu. Benim küçüğün hemen burnu akar öksürüğe çevir. Yün atlet derken yazın nasıl oluyor? Nasıl bir şey? Başı aşırı terliyor benimkinin ya su gibi oluyor d vitamini düşük ondan mı genetik mi bilmiyorum.

O zaman ne duruyosun devamke
Yorgunum dostum, hasta çocuk okulda yapılanları öğretmenden öğrenip evde yaptırdım okul saatinde 15 dakika yap 15 dakika mola, 100 kadar sayıyorum hadi derken akşam ettik ödevler de gelince

Ömrün sarma sarmakla geçiyor cüvcüv
Ya hic sorma valla negom annem bahceye asma dikti bu sene bi hevesli ki toplayip toplayip veriyo habire
Ömrüm sarmakla gecti daha da bitmedi bi poset daha kaldi daha verme dedim durdurdum yoksa buzlukta sarma agaci cikacak

Benim tosbağa da aynı saçı ve sırtı çok terler.

Bence genetik eşim de aynı sırtı çok terler.

Bünye alerjik mi senin oğlanın?

Yün alerjisi var mı yok mu ondan emin olman lazim önce.

Benimki test yapıldı yün alerjisi yok.

Sıfır kol bisiklet yaka atlet.

Hasyun markası.2 tane almıştım 4 senedir kullanıyoruz.Bir iki beden büyük al.

Aynen eşimde öyle dedesi de öyle. Alerjik maalesef ama neye olduğu çıkmamıştı, ona özel ayrıntılı yaptırmak gerekiyordu. Paketli gıdalara demişti doktor, bir yıl hiç vermedik ve ondan sonra geçti alerjik egzeması. Bakayım o markaya.

Cok veirmli bir gün olmuş

Yarına bende çalışkan öğrenci olicegim inşallah

Kuşun kafesini sık sık temizledigini farkettim.

Evcil hayvan da ekstra iş gerçekten
Evet bugün temizlerken ben de onu düşündüm cok tatlisin ama cok pissin dedim tabi cevap veremedi garibim
Cok tikkaklisin başkan

Bu sene benim yaprak da yok saram
Annemin yapraklari ikimize de yeter kimi yakalasa yaprak veriyo
Yorgunum dostum, hasta çocuk okulda yapılanları öğretmenden öğrenip evde yaptırdım okul saatinde 15 dakika yap 15 dakika mola, 100 kadar sayıyorum hadi derken akşam ettik ödevler de gelince
Haklisin o zaman supurmeyi düşünmen bile hata otur dinlen tam ödevler isler bitmis dinlencek zaman bir de kahve ohh

Çay içiyorum

Yapim yapmim yapmim yapmim hızır idi yunus idi geç oldu derken bi anda yürek yedim ve eşime dedim ki ben bu koltukları yıkıycam istersen annene in istersen yatakta otur.

İnanmadı tabi oturuyodu kovayla sabunla geldim başladım silmeye ona doğru ilerlerken usul usul kalktı.
50 dk da bitirdim sanıyorum normalde daha bol ıslatıyodum da çekerken belimi gırarım diye normal sildim.

Sonuç çamur gibi su ahhh

Koldan test yaptılar bizde 3 yaşında mi ne bizde de.Test negatif çıktı fakat tanımlanmamış astım teşhisi koydu bize doktor.

Çünkü deterjan parfüm pis hava soğuk hava hemen tıkardi benim oğlanı.

Atlet bronşit vs olanlar için öneriliyor.

Bak şundan benimki ama dediğim gibi baya büyük al.

Hasyün Çocuk Sıfır Yaka Sıfır Kol Yün Içlik Bronşit Ter Önleyici Atlet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…