Bazıları uyuyanAynen kolundan yapılmıştı ama kısıtlı oluyor. Özel yaptırınca çok ayrıntılı bakılıyor. Çoktan baktım ki markaya
Bende aynen okul a başlayınca başladım işte .Kv hep der kaynım aşırı terlermiş bu havalarda yün atlet giydirip mayısa doğru çıkarırmış tabi o zaman istanbul daha soğukmuş merkezi ısıtma falan nerde sobalı evler
Yaa ben o dizileri hiç izlemiyorum ya.Benim kaçırmadığım dizi belli Uyanıştarihi dizi seviyorum (taihi saçma sapan gösterenleri değil ama) Barborosları da izlerim kesin. Onun dışında denk geldikçe bakarım sürekli takip etmem başka dizileri.
Maşallah ya .Ha ben niye geciktim çünkü çocukların yataklarından birini sildim parlatıcı ile onuda çektim makineye
Beni düşün mutlu ol ise gitmek yürümek dışında bir faaliyetim yokCanim otursan mi artiksimdi oturup aglicam ben ne kadar tembelim diye
Neyse gidiyim de ben de bikac soru cozuyum arkasina ütü yapar günü kapatırım
tamam su saatten sonra herkese benden -5
Senin izlediklerinin hiçbirini izlemiyorumBazıları uyuyanyılanı uyandırmak test yapmamak lazım diyo .
Görüş çok fazla.
Benim tosbanin alerjisi ben aynı.Cocukken iğne ile geçti çocukluğum.
Bende aynen okul a başlayınca başladım işte .
Ana okulunda kesfetsem belki o zaman da denerdim.
Yaa ben o dizileri hiç izlemiyorum ya.
Benimki entrika komedi vs olacak.
Yasak Elma pazartesi
Sali Evlilik hakkında her şey başlıyor
Çarşamba sadakatsiz var
Diğer günlere de bakıcıim.
Allah'tan reyting ölçer benim evde takılı değil.
Maşallah ya .
Beni düşün mutlu ol ise gitmek yürümek dışında bir faaliyetim yokbirde 3 öğün yemek kahve vs işte.
ooo yırttım 26 oldum ben
in hadi in bakmiyorum tamamla ben 25 oluyom 26 nesi
kafaya bak hele
94 lü saniyodum91 liyim la ben
Aaa senle yaşıt mıyız şamdanla ben 25 oluyom 26 nesi
kafaya bak hele
Ben de 36Şunların derdine gel38 im ben takmıyorum. 29 da bunalıma girdiler
Canim otursan mi artiksimdi oturup aglicam ben ne kadar tembelim diye
Neyse gidiyim de ben de bikac soru cozuyum arkasina ütü yapar günü kapatırım
Maşallah suphanallah barekAllah La havle vela kuvvete illa billah
E ne yapayım kurban olduğum belin melin tutulacak çoluk çombalak zaten hastaAllahım gebe ağzıyla diyor amiiin amiiin
94 lü saniyodum
Aaa senle yaşıt mıyız şamdan
Yani eski ölçülerde hep 1 e 1 koyulur 2 kiloya 2 gibi ama şimdi öyle koyulmuyo meyvenin tatlılığına göre değişebilir.Reçel yaptım ama ilk kez2.5 kilo eriğe 1.5 kilodan fazla şeker koydum ama pişman oldum. Fazla mı olur ki napsam alsam mı şekerleri
Bi yapıcam deyincede yapmam lazım yoksa gübür uçuyo yerden de kimse alıp süpürmüyo bu ara.E ne yapayım kurban olduğum belin melin tutulacak çoluk çombalak zaten hasta
Erik şekeri kaldırır ancak yeter bal gibi olmaz korkmaReçel yaptım ama ilk kez2.5 kilo eriğe 1.5 kilodan fazla şeker koydum ama pişman oldum. Fazla mı olur ki napsam alsam mı şekerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?