Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yeni diziler başlıyor hangi birinin ilk bölümüne bakıcam acaba
İlk bölüme bakıp sonra izlemiyorum
Kırmizi oda bozuk psikolojimi izleyip daha cok bozuyorum ben guzel oluyo
Hey masallah masallah da. İnanamadım helal olsun bu saatte valla ben ne bahane bulsam da isleri yarina yiksam diye dusunurken utandirdin karşiiim

Aynen kolundan yapılmıştı ama kısıtlı oluyor. Özel yaptırınca çok ayrıntılı bakılıyor. Çoktan baktım ki markaya

Hey masallah masallah da. İnanamadım helal olsun bu saatte valla ben ne bahane bulsam da isleri yarina yiksam diye dusunurken utandirdin karşiiim

7 yi 10 geçiyo gibi gördüm valla makine 30 dk çalıştı altta kv var allahtan yukarıdaki komşuda noluyo lan derken kapamış oldum

Barboroslar dün başladı biraz izledim sızmışım bugün tekrarı var. Show da ki diziyi merak ediyordum o başlamış şimdi ona bakıyorum.
Kırmızı oda ya bakmıyorum artık ya

Kv hep der kaynım aşırı terlermiş bu havalarda yün atlet giydirip mayısa doğru çıkarırmış tabi o zaman istanbul daha soğukmuş merkezi ısıtma falan nerde sobalı evler

Bende içiyom vallaben yürüyüş yapıp yoruldum ama

Ayy bende hangisini izlesem diyorum ama ben hangi diziyi sevsem yayindan kalkıyor reyting sorunu yaşayıp
Benim kaçırmadığım dizi belli Uyanış tarihi dizi seviyorum (taihi saçma sapan gösterenleri değil ama) Barborosları da izlerim kesin. Onun dışında denk geldikçe bakarım sürekli takip etmem başka dizileri.

Bugün oturma odasının koltuğu yıkandı camını sildim yerleri sildim
Mutfakta;
Halıyı süpürdüm kaldırdım
Masayı sandalyelerini sildim
Dolap içlerini indirip sildim
Camlarını sildim (3 küçük 2 boydan)
Buzdolabını bulaşık makinesini sildim
Yemek yaptım toparladım
Yerlerini sildim
Halıyı serip yerleştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…