- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Kırmizi odaYeni diziler başlıyor hangi birinin ilk bölümüne bakıcam acaba
İlk bölüme bakıp sonra izlemiyorum
Hey masallah masallah da. İnanamadım helal olsun bu saatte valla ben ne bahane bulsam da isleri yarina yiksam diye dusunurken utandirdin karşiiimYapim yapmim yapmim yapmim hızır idi yunus idi geç oldu derken bi anda yürek yedim ve eşime dedim ki ben bu koltukları yıkıycam istersen annene in istersen yatakta otur.
İnanmadı tabi oturuyodu kovayla sabunla geldim başladım silmeye ona doğru ilerlerken usul usul kalktı.
50 dk da bitirdim sanıyorum normalde daha bol ıslatıyodum da çekerken belimi gırarım diye normal sildim.
Sonuç çamur gibi su ahhh
Aynen kolundan yapılmıştı ama kısıtlı oluyor. Özel yaptırınca çok ayrıntılı bakılıyor. Çoktan baktım ki markayaKoldan test yaptılar bizde 3 yaşında mi ne bizde de.Test negatif çıktı fakat tanımlanmamış astım teşhisi koydu bize doktor.
Çünkü deterjan parfüm pis hava soğuk hava hemen tıkardi benim oğlanı.
Atlet bronşit vs olanlar için öneriliyor.
Bak şundan benimki ama dediğim gibi baya büyük al.
Hasyün Çocuk Sıfır Yaka Sıfır Kol Yün Içlik Bronşit Ter Önleyici Atlet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kırmizi odabozuk psikolojimi izleyip daha cok bozuyorum ben guzel oluyo
Hey masallah masallah da. İnanamadım helal olsun bu saatte valla ben ne bahane bulsam da isleri yarina yiksam diye dusunurken utandirdin karşiiim
Barboroslar dün başladı biraz izledim sızmışım bugün tekrarı var. Show da ki diziyi merak ediyordum o başlamış şimdi ona bakıyorum.Kırmizi odabozuk psikolojimi izleyip daha cok bozuyorum ben guzel oluyo
Hey masallah masallah da. İnanamadım helal olsun bu saatte valla ben ne bahane bulsam da isleri yarina yiksam diye dusunurken utandirdin karşiiim
Bende içiyom vallaÇay içiyorum
Ayy bende hangisini izlesem diyorum ama ben hangi diziyi sevsem yayindan kalkıyor reyting sorunu yaşayıpYeni diziler başlıyor hangi birinin ilk bölümüne bakıcam acaba
İlk bölüme bakıp sonra izlemiyorum
Koldan test yaptılar bizde 3 yaşında mi ne bizde de.Test negatif çıktı fakat tanımlanmamış astım teşhisi koydu bize doktor.
Çünkü deterjan parfüm pis hava soğuk hava hemen tıkardi benim oğlanı.
Atlet bronşit vs olanlar için öneriliyor.
Bak şundan benimki ama dediğim gibi baya büyük al.
Hasyün Çocuk Sıfır Yaka Sıfır Kol Yün Içlik Bronşit Ter Önleyici Atlet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Benim kaçırmadığım dizi belli UyanışBende içiyom vallaben yürüyüş yapıp yoruldum ama
Ayy bende hangisini izlesem diyorum ama ben hangi diziyi sevsem yayindan kalkıyor reyting sorunu yaşayıp
Canim otursan mi artikÇaayyyy suyu koyayım yerleri son bi silerken
Maşallah suphanallah barekAllah La havle vela kuvvete illa billahHa ben niye geciktim çünkü çocukların yataklarından birini sildim parlatıcı ile onuda çektim makineye
Hacım uzat ayaklarını bi gün de kalsın kurban olayımEvi süpüremedim sırtımda yük sanki kalkıp süpüresim var
tesekkür ederimAktif Lora dogum gunun kutlu olsun loracim beraber nice tembellik aman temizlik yapacagimiz günlerimiz olsun
Ailenle sevdiklerinle nice mutlu sağlikli yillara
Şu an tam o haldeyimHacım uzat ayaklarını bi gün de kalsın kurban olayım
tesekkürlerim samdanım
tesekkürlerim samdanımrica ediciiim bir 10 sene 29 da kalmayi planliyorum ☻
tamam su saatten sonra herkese benden -5bunu bana her sene hatirlat olur mu
inşallah böyle olmayız
youtube da izleyin kısmına tıkla beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?