Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün benim oğlanlar kısır günü yapalım dediler 5 tepsi poaca kısır gelin pastası yaptım 1 tepsi poaca kalmış maalesef buzluğa atarım üç beş diyordum kahvaltıya bile yetmez
Afiyet olsun yavrulara kalabalıksınız biz de 5 kardeştik babaanne ve dede de vardı annem garibim yemek yetiştiremezdi şimdi 4 kişi kaldılar annem babam iki bekar kardeşim yine koca koca tencerelerde yemek yapıyor

Bonus valla bacım 5 oğlan birde eşim askeriye gibi ev sabah kalkinca koğuş kalk diye bagirasim var tam gelişme cagindalar doymuyorlar anacim bı somalinin yediğini bizim evdekiler bir öğünde tüketiyor

Bende yetiştiremiyorum diye üzülüyodum seni okuyunca iyiyim ya dedim

Genç erkek hele hiç doymuyor

Afiyet olsun yavrulara kalabalıksınız biz de 5 kardeştik babaanne ve dede de vardı annem garibim yemek yetiştiremezdi şimdi 4 kişi kaldılar annem babam iki bekar kardeşim yine koca koca tencerelerde yemek yapıyor
Aliskanlik galiba bende hiç az yapamam maalesef hayat onlara güzel anne sen prensesin bak senden başka kadın yok evde diyorlar bende ne pirensesi resmen kül kedisiyim diyorum

Bende yetiştiremiyorum diye üzülüyodum seni okuyunca iyiyim ya dedim

Genç erkek hele hiç doymuyor
Ağızları boş durmasın istiyorlar ona gıcık oluyorum şenlikte çay bitmesin masada atistiracak şeyler tabi bende 5 yıldızlı otelin şef aşçı si bu arada aşçılık yaptım iki yıl kadar ama şimdi doktora yaptırıyor sipalar artık kayınvalide oluncada mastır yaaprim bende bu şans varken

Allah hayırlı gelinler versin sana inşallah

Bugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinesini boşalttım,
Kahvaltı hazırlayıp, mutfağı topladım,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Eşimle akşam yemeği hazırladık. Sonrasında mutfağı toplayıp bulaşık makinesini çalıştırdım,
Tost makinasini temizledim.

Aliskanlik galiba bende hiç az yapamam maalesef hayat onlara güzel anne sen prensesin bak senden başka kadın yok evde diyorlar bende ne pirensesi resmen kül kedisiyim diyorum
Ay biz köyde büyüdük annemin işi hakikaten bitmezdi ama ta ufacık halimizle bile boyumuzdan büyük işler yapardık mecburen Allah kolaylık versin sana da canım

Günaydın kızlar, hayırlı sabahlar herkese.

Sabah kalktım, yatakları topladim,
Makineyi boşalttım,
Yumurta ve çay koydum daha kahvaltı hazırlıyorum, ciddi diyete başladık bugün, eşimi de gazladim
Bir posta çamaşır yıkadım, şimdi camasirliktakileri katlayıp onları asıp yenilerini atacağım makineye.
Bugün kırık koltuklara bakmaya gelecekler sonunda.. inşallah yapılır koltuklar

Zamane gelinleri doktora yaptırır valla Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın. 40 yaş da yaşlı değil ya, çoğumuz yakın yaşlardayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…