Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tünaydının en dibinden sesleniyorum
Dün akşam geç saate kadar banyonun tavanı su çekiyordu onla ilgilendiler ama o kadar çok eve giren çıkan oldu ki delirecektim
Bugün bütün evi güzelce temizlemem lazım aslında hiç halim yok reglin ilk günü
Dün aspiratörü silmistim negom ocağım da temiz:) Bu aspiratör demişken kardeşim poxy diye bişi almış bana inanılmaz güzel bayıldımm

kirli sepeti temizlendi aynalar silindi, ocak silindi davlumbaz temizlendi , eski çaycımız kırılmıstı 2 hafta evel yenı cycı aldık temiz sadece dışı silindi , bu haftanın tek eksiğim banyo yıkanacak ve giysi dolabı düzenlenecek yani 14 eylül salı dısında tüm ödevler yapıldı. salı gunki ödevide biraz dinlenim düşa girmeden banyoyu temizyicem . geriden de olsa tamamladım şükür :)

Kaptanım ben tam uyamadığım için ödevlerle ilgili yazmıyorum. Ama çekirgen böğün epey iş halletti. Gümüşlükteki ve mutfaktaki misafir bardak ve tabaklarını yıkayıp kolilefim. Çamaşır yıkayıp astım, kanepe içindeki eşyaları koliledim, tencere diplerini cifleyip parlattım, kiler dolabını düzenleyip saklama kaplarımı kolilemek üzere düzenledim. Çekirgene yıldızlı pekiyi ver

Yavrumun yavrusu ❤
Anam ne tatliii

Ben geçen bir bitki gördüm, pilea miydi neydi adı yuvarlak yuvarlak yaprakları. O kadar tatlı ki taşınma olmadan almayayım diyorum ama çiçek gördükçe canım çekiyor.

Ütüyü bitirdim,
Beyazları çamaşır suyuna bastım,
Kuruyan çamaşırları katladim yerleştirdim,
Oğlani besledim,
Bir koli daha topladım, bugün bir de salon konsolunu ve TV ünitesini bosaltacagim.

üç makine çamaşır yıkandı asıldı.
üç makine kuruyan katlandı.
ev toplandı
yatak odası detaylı süpürüldü
yatak kılıfı çıkarıldı makineye atıldı
nevresim değiştirildi
bulaşık makinesi yerleştirildi calistirildi
çöpler toplandı
çocuğun çorap çamaşır çekmecesi düzenlendi ayıklandı
milyon milyar oyuncak çıkarıldı koltuk altlarından
tozlar alındı
ayakkabilik düzenlendi

daha yapacaklarım
kalan yerler supurulecek
silinecek
banyo temizlenecek
mutfak temizlenecek

önce yemek hazırlayım ama

yarın misafirim gelecek hazırlıkları saymıyorum yemek ve tatlı tuzlu şeyler lazım ikram için

Evi topladım
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Tüm evi süpürdüm sildim toz aldım
Reçel yaptım kavanozladım
Ödevi dün gece yapmıştım
Balkon yıkadım
Odasının camını sildim
Balkondan atılcakları çöpe attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…