Ya kızlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Bebeklerde diş çıkma döneminde ishal olur mu? Halsizlik ya da ateş yok ama vaziyet bu, ne yapacağımı şaşırdımkoronada hastaneye götürmeye de çekiniyorum. Bir akıl verin
İki gündür böyle bonusHiç geçmeyen bişeyse dr götür tahlil falan yapılır geçmiş olsun. Ben dişte duymadım ishal
Dişte hafif ateş ve ishal oluyor. Ama öyle çok değil. Bugün kaç kere oldu?Ya kızlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Bebeklerde diş çıkma döneminde ishal olur mu? Halsizlik ya da ateş yok ama vaziyet bu, ne yapacağımı şaşırdımkoronada hastaneye götürmeye de çekiniyorum. Bir akıl verin
Geçmiş olsun.İki gündür böyle bonusannemler distendir diyor, ben de hiç duymadım. Pazartesiye aldım randevu ama bakalım kötü olursa acile götürürüm.
Sorun halledildi mi bari? Yarın temizlersin artık.Tünaydının en dibinden sesleniyorum
Dün akşam geç saate kadar banyonun tavanı su çekiyordu onla ilgilendiler ama o kadar çok eve giren çıkan oldu ki delirecektim
Bugün bütün evi güzelce temizlemem lazım aslında hiç halim yok reglin ilk günü
Dün aspiratörü silmistim negom ocağım da temiz:) Bu aspiratör demişken kardeşim poxy diye bişi almış bana inanılmaz güzel bayıldımm
Dün etiket yapmadım, işte bu yüzden yapmak istemiyorum sadece ödeve bakılıo çıkıldığı için:)birşey sorabilir miyim ben bu hafta çok katılım saglayamadıgım için tüm bildirimleri kontrol etmye calıstım etiketlendiğim .
Yapmadığım ödevleri yapmak için , fakat dün e dair ödev bulamadım . dün ödev verilmedi mi??
Kaptanım ben tam uyamadığım için ödevlerle ilgili yazmıyorum. Ama çekirgen böğün epey iş halletti. Gümüşlükteki ve mutfaktaki misafir bardak ve tabaklarını yıkayıp kolilefim. Çamaşır yıkayıp astım, kanepe içindeki eşyaları koliledim, tencere diplerini cifleyip parlattım, kiler dolabını düzenleyip saklama kaplarımı kolilemek üzere düzenledim. Çekirgene yıldızlı pekiyi ver
Bazı bebeklerde oluyor. Çok sık mı yapıyor?Ya kızlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Bebeklerde diş çıkma döneminde ishal olur mu? Halsizlik ya da ateş yok ama vaziyet bu, ne yapacağımı şaşırdımkoronada hastaneye götürmeye de çekiniyorum. Bir akıl verin
Zaten gün içine yayarak yapmak gerekiyor. Hadi başına otur hepsini hemen bitir diye bir şey olmuyor birinci sınıfta hele ki daha sene başında. 15 dakikalık alarm kuruyorum o arada 100 e kadar bir kaç sefer sayıyorum ya da müzik açıyorum onun sevdiği. Süre bitince molan başladı 15 dakika diyorum. Böyle iki set yapıp sonra ben işlerime bakıyorum o oyununa. Tekrar başlıyor aynı süreç.Biz hala ödev yapıyoruz. Şu saat oldu bitmedi.Aslında çok değil ama sürekli ara vermek isteyince bitmiyor.
Evin işi hiç bitmez artık.
Siz evin işini ne ara yapıyorsunuz.
Hayrolsun kim geliyorüç makine çamaşır yıkandı asıldı.
üç makine kuruyan katlandı.
ev toplandı
yatak odası detaylı süpürüldü
yatak kılıfı çıkarıldı makineye atıldı
nevresim değiştirildi
bulaşık makinesi yerleştirildi calistirildi
çöpler toplandı
çocuğun çorap çamaşır çekmecesi düzenlendi ayıklandı
milyon milyar oyuncak çıkarıldı koltuk altlarından
tozlar alındı
ayakkabilik düzenlendi
daha yapacaklarım
kalan yerler supurulecek
silinecek
banyo temizlenecek
mutfak temizlenecek
önce yemek hazırlayım ama
yarın misafirim gelecek hazırlıkları saymıyorumyemek ve tatlı tuzlu şeyler lazım ikram için
Ödevi bitirdik. Ben de mutfağı topladım.Zaten gün içine yayarak yapmak gerekiyor. Hadi başına otur hepsini hemen bitir diye bir şey olmuyor birinci sınıfta hele ki daha sene başında. 15 dakikalık alarm kuruyorum o arada 100 e kadar bir kaç sefer sayıyorum ya da müzik açıyorum onun sevdiği. Süre bitince molan başladı 15 dakika diyorum. Böyle iki set yapıp sonra ben işlerime bakıyorum o oyununa. Tekrar başlıyor aynı süreç.
Dikkat süreleri 15 dakikaymış o yüzden öyle süremiz.
Hayrolsun kim geliyor
Bu kadar hazırlığa kv de geliyor olsa gerek.üç makine çamaşır yıkandı asıldı.
üç makine kuruyan katlandı.
ev toplandı
yatak odası detaylı süpürüldü
yatak kılıfı çıkarıldı makineye atıldı
nevresim değiştirildi
bulaşık makinesi yerleştirildi calistirildi
çöpler toplandı
çocuğun çorap çamaşır çekmecesi düzenlendi ayıklandı
milyon milyar oyuncak çıkarıldı koltuk altlarından
tozlar alındı
ayakkabilik düzenlendi
daha yapacaklarım
kalan yerler supurulecek
silinecek
banyo temizlenecek
mutfak temizlenecek
önce yemek hazırlayım ama
yarın misafirim gelecek hazırlıkları saymıyorumyemek ve tatlı tuzlu şeyler lazım ikram için
Kurutmaya çamaşır attım.
Mutfağı topladım
Ödev yaptırdım.
Başım ağrıyor. Daha fazla bişey yapamıcam artık.
Bu kadar hazırlığa kv de geliyor olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?