Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hiç geçmeyen bişeyse dr götür tahlil falan yapılır geçmiş olsun. Ben dişte duymadım ishal

Dinlene dinlene iş yaptım bugün

Bulaşık topladım ödev yaptırdım
Balkonu ve camını ayrıntılı sildim epey yordu beni
Begonvilim vardı onu saksıya geçirdim biraz küçük oldu heralde
Çiçekleri suladım sevdim ihmal ettiğimi farkettim
Mutfak camını sildim
Çamaşır astım
Çay içildi topladım
Bütün evi süpürdüm
Oğlanın odasını sildim serdim

Hiç geçmeyen bişeyse dr götür tahlil falan yapılır geçmiş olsun. Ben dişte duymadım ishal
İki gündür böyle bonus annemler distendir diyor, ben de hiç duymadım. Pazartesiye aldım randevu ama bakalım kötü olursa acile götürürüm.

Selam canlar

Sofralar kuruldu, kaldırıldı, toplandı, yikananlar yerleşti ,makine tekrar dolduruldu.

Ev komple süpüruldu,halı altı kanepe ardı dahil.Ev komple toplandi.

Masa sehpalar Tv tozu alındı silindi .

Ocak silindi .

Yastık kılıfları değiştirildi.

Duş alındı.

Artık bir çay içeyim

Dişte hafif ateş ve ishal oluyor. Ama öyle çok değil. Bugün kaç kere oldu?

İki gündür böyle bonus annemler distendir diyor, ben de hiç duymadım. Pazartesiye aldım randevu ama bakalım kötü olursa acile götürürüm.
Geçmiş olsun.Benim oğlum da oluyordu bence normal. Hatta kaka daha asitli olurmuş bu dönemde o yüzden bizim ki hep pişik olurdu.Bu ara ishal, kusma şeklinde bir salgın varmış Dr.götürmende fayda var.

Sorun halledildi mi bari? Yarın temizlersin artık.

Son düzenleme:
Dün etiket yapmadım, işte bu yüzden yapmak istemiyorum sadece ödeve bakılıo çıkıldığı için:)

Bazı bebeklerde oluyor. Çok sık mı yapıyor?

Biz hala ödev yapıyoruz. Şu saat oldu bitmedi. Aslında çok değil ama sürekli ara vermek isteyince bitmiyor.
Evin işi hiç bitmez artık.
Siz evin işini ne ara yapıyorsunuz.
Zaten gün içine yayarak yapmak gerekiyor. Hadi başına otur hepsini hemen bitir diye bir şey olmuyor birinci sınıfta hele ki daha sene başında. 15 dakikalık alarm kuruyorum o arada 100 e kadar bir kaç sefer sayıyorum ya da müzik açıyorum onun sevdiği. Süre bitince molan başladı 15 dakika diyorum. Böyle iki set yapıp sonra ben işlerime bakıyorum o oyununa. Tekrar başlıyor aynı süreç.
Dikkat süreleri 15 dakikaymış o yüzden öyle süremiz.

Hayrolsun kim geliyor

Ödevi bitirdik. Ben de mutfağı topladım.
15 dk yaptırıp 15 dk mola mı yapıyorsun 2 set.
Az önce anlaşma yaptık. Ben mutfakta günlük işlerimi yaparken sende ödevini yaparsın dedim.tamam dedi ama süreç nasıl ilerler bilmiyorum.
Hadi bitti bu son diy ie diye kandırdım. Yarın ödev yok dedim. Nasıl sevindi yarın sadece oyun oynucam diye.

Bu kadar hazırlığa kv de geliyor olsa gerek.

Bu kadar hazırlığa kv de geliyor olsa gerek.

o da gelecek de onun geleceği zaman eşim maratona çıkıyo
elim değmişken onu da yapayım bunu da yapayım hastalığı bulaştı
işlerin şimdiye bitmesi lazımdı ama detaylı yapmadan duramıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…