Geçen 4 gün bizde kaldı. Hastaneye gittiğimizde dedi ki banyoyu tuvaleti temizledim dedi eşime. Bir girdim ki sadece lavaboyu surtmus yani etrafa böyle demesine gerek yok ben ondan temizlik beklemedim. Yerlerde kıl tüy duşakabin yosunlamis. Ben doğumdan da 1 hafta öncesine kadar temizlememistim çünkü yapamıyordum. Annemler evin diğer odalarını temizlemisler bı banyo vardı. Çünkü kv gelince annemler gitmek zorunda kaldı....Nasıl yani
İkisinde de var..kizim bazen diyoki gozunu benden ayirma taa boyle kiskanc..oglanda bazen kizin ne kadar tokasi,oyuncagi,resmi vs kirip cope atiyo..kizimin oyunlarini bozuyo falan klasik kardes kavgasi isteBir iki yaş gibi düşündüm.
Kıskançlık var demek ki.
Allah yardimcin olsun,senin sutun cok kiymetli,,sut yapacak gidalar tuket,goguslerin aciyinca hemen sag makineyle , goguslerini sik sik sag makineyle sut kanallarinin acilmasi gerekiyo ilk bas cok aciyo zamanla gececek aci,inssllah biberona bagimli kalmaz senden beslenirler..kolay gelsin..kaynanan ,kocan laf ederse ev icin kulagini tika duyma,bebislerin iyi olmasi icin senin sutune ihtiyaclari var..kuveze yanlarina gidince sanki buyuk insanmus gibi konus gul ,temas cok onemli,gerekirse op ,,cabuk kurtulsunlar ordan insallah..Bugün az biraz başladım bile canımyoksa basım bazı şeylerden dolayı derde girecek kv gibi
Amin Allah razı olsun
Aminnn inşaallahkitap için teşekkür ederim bakayım ihtiyacım var gerçekten
Ben lohusayken kaynanam bana evimin perdelerini temiz bulmayip makinede yikattirdi,b ide utu yaptimm... halilari fircalatcakti ancak ben sezeryan egilemiyordum..hali fircalama isini esim yapmisti.. kizim hastaneden cikinca kizimi hep kendikoynunda yatirdi banada " anne kokusuna alismasin" dedi.. esimle ters dustuk kavga ettik..sutum kesildi..kaynanam bana kustu odasindan cikmadi..sanki ben lohusa degildim ve kv bze oylesine gelmis gibi her turlu hizmetini yaptim..esim demediki sen yat,yapma,etme..ben sabrettim sustum sonrada zona benzeri bi hastalik cikardim..kizim 4 aylikti kortizonlu ilaclara baslandi..sutumu sagip sagip doktum herneyse ayyyhh ... cok sukur ki ahiret denilen bir yer var , butun hesaplar orda gorulecek , yoksainsana cinnet gecirtir bunlarNasıl yani
Amiinnn o kadar çok istiyorum ki... Bir bitse şu günler hayırlısıyla.. emme refleksi gelişince hastanede bebelerle kalma durumum var. O zaman iyice eve yerleşecek diye korkuyorumAllah yardimcin olsun,senin sutun cok kiymetli,,sut yapacak gidalar tuket,goguslerin aciyinca hemen sag makineyle , goguslerini sik sik sag makineyle sut kanallarinin acilmasi gerekiyo ilk bas cok aciyo zamanla gececek aci,inssllah biberona bagimli kalmaz senden beslenirler..kolay gelsin..kaynanan ,kocan laf ederse ev icin kulagini tika duyma,bebislerin iyi olmasi icin senin sutune ihtiyaclari var..kuveze yanlarina gidince sanki buyuk insanmus gibi konus gul ,temas cok onemli,gerekirse op ,,cabuk kurtulsunlar ordan insallah
Hey Allahım!!! Madem yardımcı olmayacak bıraksın annen kalsın. Ama yok. Illaki bir b.kluk çıkaracaklar.Geçen 4 gün bizde kaldı. Hastaneye gittiğimizde dedi ki banyoyu tuvaleti temizledim dedi eşime. Bir girdim ki sadece lavaboyu surtmus yani etrafa böyle demesine gerek yok ben ondan temizlik beklemedim. Yerlerde kıl tüy duşakabin yosunlamis. Ben doğumdan da 1 hafta öncesine kadar temizlememistim çünkü yapamıyordum. Annemler evin diğer odalarını temizlemisler bı banyo vardı. Çünkü kv gelince annemler gitmek zorunda kaldı....
İkisinde de var..kizim bazen diyoki gozunu benden ayirma taa boyle kiskanc..oglanda bazen kizin ne kadar tokasi,oyuncagi,resmi vs kirip cope atiyo..kizimin oyunlarini bozuyo falan klasik kardes kavgasi iste
Okurken gözlerimden ateş fışkırdı resmen.İkisinde de var..kizim bazen diyoki gozunu benden ayirma taa boyle kiskanc..oglanda bazen kizin ne kadar tokasi,oyuncagi,resmi vs kirip cope atiyo..kizimin oyunlarini bozuyo falan klasik kardes kavgasi iste
Allah yardimcin olsun,senin sutun cok kiymetli,,sut yapacak gidalar tuket,goguslerin aciyinca hemen sag makineyle , goguslerini sik sik sag makineyle sut kanallarinin acilmasi gerekiyo ilk bas cok aciyo zamanla gececek aci,inssllah biberona bagimli kalmaz senden beslenirler..kolay gelsin..kaynanan ,kocan laf ederse ev icin kulagini tika duyma,bebislerin iyi olmasi icin senin sutune ihtiyaclari var..kuveze yanlarina gidince sanki buyuk insanmus gibi konus gul ,temas cok onemli,gerekirse op ,,cabuk kurtulsunlar ordan insallah..
Ben lohusayken kaynanam bana evimin perdelerini temiz bulmayip makinede yikattirdi,b ide utu yaptimm... halilari fircalatcakti ancak ben sezeryan egilemiyordum..hali fircalama isini esim yapmisti.. kizim hastaneden cikinca kizimi hep kendikoynunda yatirdi banada " anne kokusuna alismasin" dedi.. esimle ters dustuk kavga ettik..sutum kesildi..kaynanam bana kustu odasindan cikmadi..sanki ben lohusa degildim ve kv bze oylesine gelmis gibi her turlu hizmetini yaptim..esim demediki sen yat,yapma,etme..ben sabrettim sustum sonrada zona benzeri bi hastalik cikardim..kizim 4 aylikti kortizonlu ilaclara baslandi..sutumu sagip sagip doktum herneyse ayyyhh ... cok sukur ki ahiret denilen bir yer var , butun hesaplar orda gorulecek , yoksainsana cinnet gecirtir bunlar
Bizim cis öğretme çok zor oldu ya kucuk bebeğimde var .kızımda inatçı çok zorlanıyorm bi yandan bebek ağlıyo bi yandan kızla ugrasKolay gelsin cis ogretmedebende yaza baslicam insallah inat etmezde kisa surede hallederiz bu isi
Cok gecmis olsun yaa ,Allah beterinden sakinsin
Aynen yaa ikiside gidiuo ayni oyuncagin pesine dusmez mi bidebazen delirme noktasima getiriyolar beni
Sende faydasini gor canim benim ,Allahim tez zamanda mutlu haberlerini alalim
3.5-4 yas arasi bişiii yiyolar birbirlerini yaa . Aynen biz annelerin yipranma payi cok fazla
Hayirli ugurlu olsun,Allah anali babali buyutsun bebislerin premature ise inci candemirin kitaplari tavsiye ederim bu sureci cok daha kolay atlatirsin (2 premature cocuk annesiyim)
İnstagram hesabin varsa incicandemir_ olarak hedsbi var,buradanda takip edebilirsin ama en guzeli kitaplarini alman..Amiinnn o kadar çok istiyorum ki... Bir bitse şu günler hayırlısıyla.. emme refleksi gelişince hastanede bebelerle kalma durumum var. O zaman iyice eve yerleşecek diye korkuyorumama bebeklerim sağlıklı olsun da çabuk geçer inşaallah
Asil suclu esim ,kv olmasa bi baskasi mudahil olucakti vs.. esim karistirtmamasi gerekiyodu.. evli oldugunu idrak edemeyen bi adam,evlendigini kabullenemeyen bi kv ,, faturasini ben cekiyorumOkurken gözlerimden ateş fışkırdı resmen.
Yani yazacak birşey bulamıyorum. Sana verebilecek bir tavsiye de bulamıyorum.
Çünkü olayların suyunu çıkarmış bu kayinvalideler.
Şimdi o kayınvalidenin saçımı başını yolasim var.
Uuu arkada bi ufaklik varsa isin epey zor Allah kolaylik versin..benim kizim cok inatti tam 37 aylikti ogrendigindeBizim cis öğretme çok zor oldu ya kucuk bebeğimde var .kızımda inatçı çok zorlanıyorm bi yandan bebek ağlıyo bi yandan kızla ugras
Amiinnn o kadar çok istiyorum ki... Bir bitse şu günler hayırlısıyla.. emme refleksi gelişince hastanede bebelerle kalma durumum var. O zaman iyice eve yerleşecek diye korkuyorumama bebeklerim sağlıklı olsun da çabuk geçer inşaallah
Her gün, günde iki veya üç kere açtığımda oluyor.Selam kızlar nasılsınızzzzzzz
Ooffff benim işlerim hiç bitmiyor
Size bişey sorucam
Ben hergün oturma odası mutfak ve antre yi süpürüyorum haftada 2 gün dip köşe her yeri süpürüyorum baza altları dolap altları koltuk altları ama hala tozlu oluyor siz ne sıklıkla süpürge açıyorsunuz evde
O ne gııKızçeler canlanın biraz. Ödevimiz zumba eşliğinde toz almak
@malii
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
D Dilos06
O1deren87
Nur1835
@_Marla_
Zumba dansı işte.O ne gıı
Bende hergun süpürge yapıyorum,haftada 1 de dip köşe..kızım her yere girip çıkıyor,toz olur elini ağzına atar falan diye elimden geldiği kadar mikroplara savaş açmış durumdayimSelam kızlar nasılsınızzzzzzz
Ooffff benim işlerim hiç bitmiyor
Size bişey sorucam
Ben hergün oturma odası mutfak ve antre yi süpürüyorum haftada 2 gün dip köşe her yeri süpürüyorum baza altları dolap altları koltuk altları ama hala tozlu oluyor siz ne sıklıkla süpürge açıyorsunuz evde
Ahahahahhahahahhhh kızı uyuttum valla kahve keyfi yaptım hiççç yerimden kalkmadımKızçeler canlanın biraz. Ödevimiz zumba eşliğinde toz almak
@malii
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
D Dilos06
O1deren87
Nur1835
@_Marla_
Bizim de çok dağılıyor mesela dün 3 kere açtım oturma odasını çünkü kızım benim yedirmeyi istemiyor kendi yiyince de malum her yer batıyorrrrHer gün, günde iki veya üç kere açtığımda oluyor.
Malum çocuklar çok batırıyor
Ayyyy evet yaaaa benim kızım yerde ne görse alıp ağzına atıyor senin kızın ne kadarlıkBende hergun süpürge yapıyorum,haftada 1 de dip köşe..kızım her yere girip çıkıyor,toz olur elini ağzına atar falan diye elimden geldiği kadar mikroplara savaş açmış durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?