Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçen 4 gün bizde kaldı. Hastaneye gittiğimizde dedi ki banyoyu tuvaleti temizledim dedi eşime. Bir girdim ki sadece lavaboyu surtmus yani etrafa böyle demesine gerek yok ben ondan temizlik beklemedim. Yerlerde kıl tüy duşakabin yosunlamis. Ben doğumdan da 1 hafta öncesine kadar temizlememistim çünkü yapamıyordum. Annemler evin diğer odalarını temizlemisler bı banyo vardı. Çünkü kv gelince annemler gitmek zorunda kaldı....

Bir iki yaş gibi düşündüm.
Kıskançlık var demek ki.
İkisinde de var..kizim bazen diyoki gozunu benden ayirma taa boyle kiskanc..oglanda bazen kizin ne kadar tokasi,oyuncagi,resmi vs kirip cope atiyo..kizimin oyunlarini bozuyo falan klasik kardes kavgasi iste
Bugün az biraz başladım bile canım yoksa basım bazı şeylerden dolayı derde girecek kv gibi

Amin Allah razı olsun

Aminnn inşaallah kitap için teşekkür ederim bakayım ihtiyacım var gerçekten
Allah yardimcin olsun,senin sutun cok kiymetli,,sut yapacak gidalar tuket,goguslerin aciyinca hemen sag makineyle , goguslerini sik sik sag makineyle sut kanallarinin acilmasi gerekiyo ilk bas cok aciyo zamanla gececek aci,inssllah biberona bagimli kalmaz senden beslenirler..kolay gelsin..kaynanan ,kocan laf ederse ev icin kulagini tika duyma,bebislerin iyi olmasi icin senin sutune ihtiyaclari var..kuveze yanlarina gidince sanki buyuk insanmus gibi konus gul ,temas cok onemli,gerekirse op ,,cabuk kurtulsunlar ordan insallah..
Ben lohusayken kaynanam bana evimin perdelerini temiz bulmayip makinede yikattirdi,b ide utu yaptimm... halilari fircalatcakti ancak ben sezeryan egilemiyordum..hali fircalama isini esim yapmisti.. kizim hastaneden cikinca kizimi hep kendikoynunda yatirdi banada " anne kokusuna alismasin" dedi.. esimle ters dustuk kavga ettik..sutum kesildi..kaynanam bana kustu odasindan cikmadi..sanki ben lohusa degildim ve kv bze oylesine gelmis gibi her turlu hizmetini yaptim..esim demediki sen yat,yapma,etme..ben sabrettim sustum sonrada zona benzeri bi hastalik cikardim..kizim 4 aylikti kortizonlu ilaclara baslandi..sutumu sagip sagip doktum herneyse ayyyhh ... cok sukur ki ahiret denilen bir yer var , butun hesaplar orda gorulecek , yoksainsana cinnet gecirtir bunlar

Amiinnn o kadar çok istiyorum ki... Bir bitse şu günler hayırlısıyla.. emme refleksi gelişince hastanede bebelerle kalma durumum var. O zaman iyice eve yerleşecek diye korkuyorum ama bebeklerim sağlıklı olsun da çabuk geçer inşaallah

Hey Allahım!!! Madem yardımcı olmayacak bıraksın annen kalsın. Ama yok. Illaki bir b.kluk çıkaracaklar.

Neyse canım.
Bebisler nasıl? Kaç haftalık doğdular? Kuvezdeler mi?

Son düzenleme:
İkisinde de var..kizim bazen diyoki gozunu benden ayirma taa boyle kiskanc..oglanda bazen kizin ne kadar tokasi,oyuncagi,resmi vs kirip cope atiyo..kizimin oyunlarini bozuyo falan klasik kardes kavgasi iste

Allah yardımcın olsun. Cinsiyetleri farklı olunca daha çok kavga çıkıyor.

Okurken gözlerimden ateş fışkırdı resmen.
Yani yazacak birşey bulamıyorum. Sana verebilecek bir tavsiye de bulamıyorum.
Çünkü olayların suyunu çıkarmış bu kayinvalideler.
Şimdi o kayınvalidenin saçımı başını yolasim var.

Bizim cis öğretme çok zor oldu ya kucuk bebeğimde var .kızımda inatçı çok zorlanıyorm bi yandan bebek ağlıyo bi yandan kızla ugras

İnstagram hesabin varsa incicandemir_ olarak hedsbi var,buradanda takip edebilirsin ama en guzeli kitaplarini alman..
Anne bebek uyum odalarinda oglumda daha fazla kaldim..zor zahmetli surecler elbet..tensel temas cok onemli
Oglumda kuvez kapilarinda cok aglamistim ,oglum cok dusuk sekerli dogdu sekerini yukseltemediler..bir gun yine agliyorum yanima bi teyxe oturdu neden her geldiginde agliuorsun bak burdakilerin moralinide bozuyorsun..hem aglamak aglamayi getirir,hrm kuvez olan bebegin hisseder sagligini olumsuz etkiler demisti.. o gunden sonra daha guclu oldum ve aglamadim ..
Kac haftalik dogdu ikizlerin? Rabbim bu cuma gunu hurmetine bebislerine ve sana guc versin aminnn
Asil suclu esim ,kv olmasa bi baskasi mudahil olucakti vs.. esim karistirtmamasi gerekiyodu.. evli oldugunu idrak edemeyen bi adam,evlendigini kabullenemeyen bi kv ,, faturasini ben cekiyorum
Yaa valla su ahirete inancim var sukretsinler hallerine
Bizim cis öğretme çok zor oldu ya kucuk bebeğimde var .kızımda inatçı çok zorlanıyorm bi yandan bebek ağlıyo bi yandan kızla ugras
Uuu arkada bi ufaklik varsa isin epey zor Allah kolaylik versin..benim kizim cok inatti tam 37 aylikti ogrendiginde

Son düzenleme:

En sonunda beni siteden atacaklar,o baglanti bu baglanti su baglantiyi burada paylasmsktan

Neyse bugun yaptiklarim
Kizi okula gonderip evi kabaca toparladim
Bulasik mak yerlestirdim
Bi makine csmasir yikattim sercem birazdan
Simdi oglani uyuttum
Bi makinada csmasir yikaticam
Aksam yemegine ek cesit yapicam
Valiz hazirladim haftasonu anneme kacicaz ,pztsiye doneriz
Biraz utum var ,oglan uyanmadan yetistirebilirim umarim

Selam kızlar nasılsınızzzzzzz
Ooffff benim işlerim hiç bitmiyor

Size bişey sorucam

Ben hergün oturma odası mutfak ve antre yi süpürüyorum haftada 2 gün dip köşe her yeri süpürüyorum baza altları dolap altları koltuk altları ama hala tozlu oluyor siz ne sıklıkla süpürge açıyorsunuz evde

Her gün, günde iki veya üç kere açtığımda oluyor.
Malum çocuklar çok batırıyor

Bende hergun süpürge yapıyorum,haftada 1 de dip köşe..kızım her yere girip çıkıyor,toz olur elini ağzına atar falan diye elimden geldiği kadar mikroplara savaş açmış durumdayim

Ahahahahhahahahhhh kızı uyuttum valla kahve keyfi yaptım hiççç yerimden kalkmadım
Her gün, günde iki veya üç kere açtığımda oluyor.
Malum çocuklar çok batırıyor
Bizim de çok dağılıyor mesela dün 3 kere açtım oturma odasını çünkü kızım benim yedirmeyi istemiyor kendi yiyince de malum her yer batıyorrrr
Bende hergun süpürge yapıyorum,haftada 1 de dip köşe..kızım her yere girip çıkıyor,toz olur elini ağzına atar falan diye elimden geldiği kadar mikroplara savaş açmış durumdayim
Ayyyy evet yaaaa benim kızım yerde ne görse alıp ağzına atıyor senin kızın ne kadarlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…