Selam kızlar dun gunum verimli gectı ama yine de yetıstiremedıklerım oldu
Ve bugun maalesef misafirim var bir suru planım vardı.. Neyse simdi evı toplayıp supurup toz alıcam sonra misafire hazırlık.. Kolay gelsın sizlere de
Yaaa çok teşekkür ederim çok makbule geçti :)@Lices_s merhaba ozelden gonderecektim ama sinirlsma getirmissin..ben dua olarak bunlari okumustum,fikir olsun sanada
Tüm içtenliğinizle Amin der misiniz? (tüp ve pgtli tüp bebek)
Merhaba , Niyet edipte okuduğum ne varsa bu forumda ve doğum yapacağım topikte paylaşacağım demiştim..bugüne nasipmiş..çok şükür bitirdim.. Kelime-i tevhide son 10.000 kala dedim ki tek ben değilim bu süreçte emek veren nice insan var..tek kendime değil sizler içinde amin dedim ben,birde sizler...www.kadinlarkulubu.com
Aralarında kaç yaş var canım?Bugun yaptiklarim
Mutfak toplandi ,bulasik mak calistirildi
Bi makine camasir yikanip serildi
Banyo wc temizlenip yikandi
Aksam yemegi hazirlandi
Oglan az daha uyuyaydietrafi toplayip ,uyandiktan sonra evi supurcektim yarina kaldi artik
Negomun verdigi odev icin gece yapicam artik..5 te kizimi almaya gitcem..biraz bilmece biraz saklambac oynayarak kizimlada vakit gecirip.. iki kardesi serbest birakiyomki birbirlerine alissinlar..tabii yanlarindan ayrilmamak kaydiylayoksaa oglan isiriyo kiz cirmikliyo kavgayi hak getire
Ayyy çok kötü olmuşBu akşam sadece evyenin altındaki dolabı temizleyeyim dedim ve kendime yarım saat verdim. İçini bir güzel sildim. Gider borusunun kıvrımlarını da sildim. Tabi ben sildikçe yerinden oynadı ben taktım o çıktı en sonunda iyice içine ittim. Ne oldu bilin bakalım. Lavaboda bezi yıkarken bulaşık makinesinin giderinden su aktı. Ben sildim o aktı derken eşim geldi nolmuş buraya su mu bastı diyor. Tabi ben yere bakmadığım için görmüyorum. Meğer benim gördüğümden daha fazlası akmış az daha gelmese göl olacakmış. Boruyu biraz geri çektim su yolunu buldu. Benim iş 1 saat uzadı. Ve hafta sonuna epey bir iş çıktı. Hesapta olmayan beyaz eşyalar çekilip dolabın altı silinecek.İşten gelmişim yorgun argın iş benim neyime otur tv izle değil mi
Bir kere bulaşık makinesinin hortumu yüzünden evimi su bastı ben o suyun içinde vanayı kapatmaya giderken ayağım kaydı ben sırt üstü yere yapıştım resmen ve yerde de davul fırın vardı ensemi oraya vurdum o günden beri nefret ederim su işlerinden kocalar yapsın oraları :)
Kolay gelsinSelam kızlar dun gunum verimli gectı ama yine de yetıstiremedıklerım oldu
Ve bugun maalesef misafirim var bir suru planım vardı.. Neyse simdi evı toplayıp supurup toz alıcam sonra misafire hazırlık.. Kolay gelsın sizlere de
Allah yardımcımız olsun. Aynı durum bende de varGünaydınn ❤
Ödev yapılamadı sadece ev toplanıp yemek yapıldı.
Bugün daha verimli geçer inşallah.
Kızım ağlıyor bütün enerjimi emmeye çalışıyo
Günaydın inşaallah ödevlerimi yapacağım az daha toparlanmaya ihtiyacım var
Doğum yaptığını bilmiyordum canım. Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın olsun.Günaydın inşaallah ödevlerimi yapacağım az daha toparlanmaya ihtiyacım var
Günaydın canımGünaydın
Kolay gelsin cis ogretmedeEvi süpürdüm sildim
Tozlari aldm
Çocukları yıkadım
Banyoyu temizledim
Koltuk ortulerini cırptım serdim
geç uyandım kahvalti bile etmedim keyifsizliğim üstümde gene
Gene cocukların giysileri yıkıyıp asıcam. Ay hergun 1 makine dolusu giysilerini yikiyorum yetisemiyorum kirlileregerçi kızım çişe alışmaya calısıyor ondan sanırm
Boyle şimdilik kolay gelsin herkese
Cok gecmis olsun yaa ,Allah beterinden sakinsinBir kere bulaşık makinesinin hortumu yüzünden evimi su bastı ben o suyun içinde vanayı kapatmaya giderken ayağım kaydı ben sırt üstü yere yapıştım resmen ve yerde de davul fırın vardı ensemi oraya vurdum o günden beri nefret ederim su işlerinden kocalar yapsın oraları :)
Aynen yaa ikiside gidiuo ayni oyuncagin pesine dusmez mi bide
Oyy kardeş kavgasından kuruduk yaa
Sende faydasini gor canim benim ,Allahim tez zamanda mutlu haberlerini alalimYaaa çok teşekkür ederim çok makbule geçti :)
3.5-4 yas arasi bişiii yiyolar birbirlerini yaa . Aynen biz annelerin yipranma payi cok fazlaAralarında kaç yaş var canım?
Ayyy çok kötü olmuş
Halledebildiniz peki?
Bir de keşke boruyu temizlemeseydin. Yenisini taksaydın.
Korku filmi gibi olmuş resmen.
Verilmiş sadakan varmış.
Kolay gelsin
Allah yardımcımız olsun. Aynı durum bende de var
Şikayet etmek istemiyorum Rabbim hayırlı ömürler versin de 15 yaş yaşlanırdı beni çocuklar
Hayirli ugurlu olsun,Allah anali babali buyutsun bebislerin premature ise inci candemirin kitaplari tavsiye ederim bu sureci cok daha kolay atlatirsin (2 premature cocuk annesiyim)Günaydın inşaallah ödevlerimi yapacağım az daha toparlanmaya ihtiyacım var
Bir iki yaş gibi düşündüm.3.5-4 yas arasi bişiii yiyolar birbirlerini yaa . Aynen biz annelerin yipranma payi cok fazla
Bugün az biraz başladım bile canımLohusa iş yapar mı kızaz daha dur hele.
Bebişlerinden haber var mı?
Amin Allah razı olsunDoğum yaptığını bilmiyordum canım. Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın olsun.
Aminnn inşaallahHayirli ugurlu olsun,Allah anali babali buyutsun bebislerin premature ise inci candemirin kitaplari tavsiye ederim bu sureci cok daha kolay atlatirsin (2 premature cocuk annesiyim)
Nasıl yaniBugün az biraz başladım bile canımyoksa basım bazı şeylerden dolayı derde girecek kv gibi
Ayyy çok kötü olmuş
Halledebildiniz peki?
Bir de keşke boruyu temizlemeseydin. Yenisini taksaydın.
Geçmiş olsun. Bir daha olmaz insallahİçini temizlemedim dışını sildim. Silerken ben de düşündüm değiştirmeyi sonra pilastik doğada yok olmadığı için vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?