Düzenli Evimiz & Hayatımız

3 buçuk yaşında ama fazla hiperaktif,duvarlara tırmanan türden

Yaaaaaa benim kızım da 15 aylık 2 yaşında düzelir diyordum benim ki de sadece uyurken dinleniyor diğer zamanlar kesinlikle oturmaz
Malesef benimki de öyle..
Yemeğini bile oturarak yemiyor,arkasında dolanıyorum,10 saniyeden fazla sabit durmuyor,gündüz uykusuda yok malesrf artik bizimkinde,çok şükür aksam 9 gibi uyuyor da rahatliyoruz

Malesef benimki de öyle..
Yemeğini bile oturarak yemiyor,arkasında dolanıyorum,10 saniyeden fazla sabit durmuyor,gündüz uykusuda yok malesrf artik bizimkinde,çok şükür aksam 9 gibi uyuyor da rahatliyoruz
Aslında çocuklar da haklı enerjilerini atabilecekleri bir alan olmuyor sürekli evdeler parka bile gidilse 1 saat filan yani,,, inşallah biraz akıllanır yoksa diğer bebek gelince zorlanabilirsin

Gerçi seneye anaokuluna gider enerjiyi orada atar

Bizim de çok dağılıyor mesela dün 3 kere açtım oturma odasını çünkü kızım benim yedirmeyi istemiyor kendi yiyince de malum her yer batıyorrrr
Ben kaşıkla güzel güzel ağzına veriyorum mamasını. Ama o mamayı ağzından çıkarıp yere sürüp tekrar ağzına atıyor
Hangi mantıkla yapıyor bunu bilmiyorum

Ben kaşıkla güzel güzel ağzına veriyorum mamasını. Ama o mamayı ağzından çıkarıp yere sürüp tekrar ağzına atıyor
Hangi mantıkla yapıyor bunu bilmiyorum
Hahahahhhhh hepsi aynı yaaaaaa Bende sıvı şeyleri kendim yediriyorum ama sıvı olmayanları kendi yiyor eliyle haliyle heryer batıyor

Resmen okul zamanını sabırsızlıkla bekliyorum

Hahahahhhhh hepsi aynı yaaaaaa Bende sıvı şeyleri kendim yediriyorum ama sıvı olmayanları kendi yiyor eliyle haliyle heryer batıyor
Mama sandalyeleri kurtarıcı oluyor o yaşta birşey yerken,altına da sofra falan serersen rahat olur..he benimki gibi gezen civcivse arkasından neyi nereye bıraktığını araman gerekir:)

Mama sandalyeleri kurtarıcı oluyor o yaşta birşey yerken,altına da sofra falan serersen rahat olur..he benimki gibi gezen civcivse arkasından neyi nereye bıraktığını araman gerekir:)
Zaten mama sandalyesinde yiyor canım ama görsen kendi mi yiyor sandalye mi yiyor belli değğl

Allah razı olsun sizden..
33 de doğdular 33 oldum hastaneye yattım ertesi gün ameliyata... Siz kaç gün kaldınız peki?

Anne Bebek uyum odasında kalan bir anneyle konuşmuştum hiç memnun değildi. Yani kolay olmayacak ama başa gelen çekilir napalim inşaallah gerek kalmaz tabi...

Valla toz gördükçe pislik oldukça süpürüyorum Onun dışında haftada bir dip köşe

Bende hergun antre mutfak oturma odası süpürüyorum canım . ama diğerleri ayda 1 zor ama yakın zamanda temizledim baza koltuk vs altlarını yatagın altına tam yetişemiyorum ya çeksem çekilmiyor da yetisebildigim Kadar

Tozlari aldımmm ,
Evi süpürdüm
Bulaşıkları yıkadım.
Çöpü attım.
Sabah 7de uyandım oğlumda maşallah bugun 3-4 saat uyanık kaldı desem yeridir iyi uyudu. Ama ben ekstra hiçbişey yapmadım niye bilmiyorum görünürde ev toplu temiz diye avutuyorum kendimi.. bugunde böyle geçti işte bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…