Ben dün toz aldımZumba dansı işte.
Elimizde toz bezi ile hem evimizi temizletip hem de zayıflarız fena mı
3 buçuk yaşında ama fazla hiperaktif,duvarlara tırmanan türdenAhahahahhahahahhhh kızı uyuttum valla kahve keyfi yaptım hiççç yerimden kalkmadım
Bizim de çok dağılıyor mesela dün 3 kere açtım oturma odasını çünkü kızım benim yedirmeyi istemiyor kendi yiyince de malum her yer batıyorrrr
Ayyyy evet yaaaa benim kızım yerde ne görse alıp ağzına atıyor senin kızın ne kadarlık
Yaaaaaa benim kızım da 15 aylık 2 yaşında düzelir diyordum benim ki de sadece uyurken dinleniyor diğer zamanlar kesinlikle oturmaz3 buçuk yaşında ama fazla hiperaktif,duvarlara tırmanan türden
Malesef benimki de öyle..Yaaaaaa benim kızım da 15 aylık 2 yaşında düzelir diyordum benim ki de sadece uyurken dinleniyor diğer zamanlar kesinlikle oturmaz
Aslında çocuklar da haklı enerjilerini atabilecekleri bir alan olmuyor sürekli evdeler parka bile gidilse 1 saat filan yani,,, inşallah biraz akıllanır yoksa diğer bebek gelince zorlanabilirsinMalesef benimki de öyle..
Yemeğini bile oturarak yemiyor,arkasında dolanıyorum,10 saniyeden fazla sabit durmuyor,gündüz uykusuda yok malesrf artik bizimkinde,çok şükür aksam 9 gibi uyuyor da rahatliyoruz
Ben kaşıkla güzel güzel ağzına veriyorum mamasını. Ama o mamayı ağzından çıkarıp yere sürüp tekrar ağzına atıyorBizim de çok dağılıyor mesela dün 3 kere açtım oturma odasını çünkü kızım benim yedirmeyi istemiyor kendi yiyince de malum her yer batıyorrrr
Hahahahhhhh hepsi aynı yaaaaaa Bende sıvı şeyleri kendim yediriyorum ama sıvı olmayanları kendi yiyor eliyle haliyle heryer batıyorBen kaşıkla güzel güzel ağzına veriyorum mamasını. Ama o mamayı ağzından çıkarıp yere sürüp tekrar ağzına atıyor
Hangi mantıkla yapıyor bunu bilmiyorum
Resmen okul zamanını sabırsızlıkla bekliyorumAslında çocuklar da haklı enerjilerini atabilecekleri bir alan olmuyor sürekli evdeler parka bile gidilse 1 saat filan yani,,, inşallah biraz akıllanır yoksa diğer bebek gelince zorlanabilirsin
Gerçi seneye anaokuluna gider enerjiyi orada atar
Ben kendi işimi hallederim karışma demek falan mı istiyor acabaBen kaşıkla güzel güzel ağzına veriyorum mamasını. Ama o mamayı ağzından çıkarıp yere sürüp tekrar ağzına atıyor
Hangi mantıkla yapıyor bunu bilmiyorum
Mama sandalyeleri kurtarıcı oluyor o yaşta birşey yerken,altına da sofra falan serersen rahat olur..he benimki gibi gezen civcivse arkasından neyi nereye bıraktığını araman gerekir:)Hahahahhhhh hepsi aynı yaaaaaa Bende sıvı şeyleri kendim yediriyorum ama sıvı olmayanları kendi yiyor eliyle haliyle heryer batıyor
Zaten mama sandalyesinde yiyor canım ama görsen kendi mi yiyor sandalye mi yiyor belli değğlMama sandalyeleri kurtarıcı oluyor o yaşta birşey yerken,altına da sofra falan serersen rahat olur..he benimki gibi gezen civcivse arkasından neyi nereye bıraktığını araman gerekir:)
su saat oldu ve ben sabah kalktigimdan beridir hicbirsey yapmadim simdi hastalarin nazlanmasi azaldi girdim eve bakalim sonuc ne olur zumbayi da acam
Ben bunu izlerken yoruldumKızçeler canlanın biraz. Ödevimiz zumba eşliğinde toz almak
@malii
@Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@Casper25
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
@Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
@Dilos06
@O1deren87
@Nur1835
@_Marla_
Niye kız?Ben bunu izlerken yoruldum
Allah razı olsun sizden..İnstagram hesabin varsa incicandemir_ olarak hedsbi var,buradanda takip edebilirsin ama en guzeli kitaplarini alman..
Anne bebek uyum odalarinda oglumda daha fazla kaldim..zor zahmetli surecler elbet..tensel temas cok onemli
Oglumda kuvez kapilarinda cok aglamistim ,oglum cok dusuk sekerli dogdu sekerini yukseltemediler..bir gun yine agliyorum yanima bi teyxe oturdu neden her geldiginde agliuorsun bak burdakilerin moralinide bozuyorsun..hem aglamak aglamayi getirir,hrm kuvez olan bebegin hisseder sagligini olumsuz etkiler demisti.. o gunden sonra daha guclu oldum ve aglamadim ..
Kac haftalik dogdu ikizlerin? Rabbim bu cuma gunu hurmetine bebislerine ve sana guc versin aminnn
Asil suclu esim ,kv olmasa bi baskasi mudahil olucakti vs.. esim karistirtmamasi gerekiyodu.. evli oldugunu idrak edemeyen bi adam,evlendigini kabullenemeyen bi kv ,, faturasini ben cekiyorum
Yaa valla su ahirete inancim var sukretsinler hallerine
Uuu arkada bi ufaklik varsa isin epey zor Allah kolaylik versin..benim kizim cok inatti tam 37 aylikti ogrendiginde
Valla toz gördükçe pislik oldukça süpürüyorum Onun dışında haftada bir dip köşeSelam kızlar nasılsınızzzzzzz
Ooffff benim işlerim hiç bitmiyor
Size bişey sorucam
Ben hergün oturma odası mutfak ve antre yi süpürüyorum haftada 2 gün dip köşe her yeri süpürüyorum baza altları dolap altları koltuk altları ama hala tozlu oluyor siz ne sıklıkla süpürge açıyorsunuz evde
Allah yardımcın olsun canım bebekle derse girdin mi?Her gün, günde iki veya üç kere açtığımda oluyor.
Malum çocuklar çok batırıyor
Bende hergun antre mutfak oturma odası süpürüyorum canım . ama diğerleri ayda 1 zorSelam kızlar nasılsınızzzzzzz
Ooffff benim işlerim hiç bitmiyor
Size bişey sorucam
Ben hergün oturma odası mutfak ve antre yi süpürüyorum haftada 2 gün dip köşe her yeri süpürüyorum baza altları dolap altları koltuk altları ama hala tozlu oluyor siz ne sıklıkla süpürge açıyorsunuz evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?