Ayyy evet canım haklısın yaaa çocuklar ortalıkta dolanınca iş yapmak gerçekten çok zor oluyor kolay gelsinGelirimm canımmama enerjim akşamları artıyo benim gece temizliğini daha çok seviorm heralde çocuklar uyuo kafa rahat diye
Kimse miyim ben bende bitaneyim sende bitenesin herkes bitane bidenemTalimat verici değil o bizim bitanemiz onu bi hatırlatayım.
Herkes evini temizleyecek kudrette çok dert etmesin kimse
Haha nerdeyse 5 senedir burda oturuyorum banada yeni dert olmaya başladıı evde de göz gezdiriyorm bişi bulamadım koyacak:)) evin içinde zaten yaratıcılık sıfır beniim ama değişikliği çok severim
Aynen öyle canım tesekkr ederimm sanada kolay gelsinAyyy evet canım haklısın yaaa çocuklar ortalıkta dolanınca iş yapmak gerçekten çok zor oluyor kolay gelsin
Şahsi fikrim o danteller hiç orada olmamış ki zaten mutfak değil yatak odası takımı parçalarına benziyor..küçük biblo,şirin mutfak objeleri veya çerçeveli resim falan konulabilir.kızlarr mutfakta üç tane böyle üst rafım var normalde boş duruyor bu dantellerimi koysam sacma mi olur sizce.
3 katada bu sekıl koysam mı ki hiç de anlamam bu dantel işlerinden yatak odasına mı konur bu yoksa ? millet gülmesin de bana
Teşekkür ederim fikrin için canım bende öyle düşündüm yatak odama serdim onlariŞahsi fikrim o danteller hiç orada olmamış ki zaten mutfak değil yatak odası takımı parçalarına benziyor..küçük biblo,şirin mutfak objeleri veya çerçeveli resim falan konulabilir.
Niye yok Negom yineGünaydın kızlar efodan ödev var
13 kasım ödevi
1. Kapıları silmek
2. Evi bugün hep düzenli tutmak
efo ayın 15inde gelicekmiş.kimse işleri aksatmasın yazsın okuyorum ben dedi haberiniz olsun
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@Casper25
L Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
@Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
@Dilos06
@O1deren87
@Nur1835
@_Marla_
Bir kere bulaşık makinesinin hortumu yüzünden evimi su bastı ben o suyun içinde vanayı kapatmaya giderken ayağım kaydı ben sırt üstü yere yapıştım resmen ve yerde de davul fırın vardı ensemi oraya vurdum o günden beri nefret ederim su işlerinden kocalar yapsın oraları :)Bu akşam sadece evyenin altındaki dolabı temizleyeyim dedim ve kendime yarım saat verdim. İçini bir güzel sildim. Gider borusunun kıvrımlarını da sildim. Tabi ben sildikçe yerinden oynadı ben taktım o çıktı en sonunda iyice içine ittim. Ne oldu bilin bakalım. Lavaboda bezi yıkarken bulaşık makinesinin giderinden su aktı. Ben sildim o aktı derken eşim geldi nolmuş buraya su mu bastı diyor. Tabi ben yere bakmadığım için görmüyorum. Meğer benim gördüğümden daha fazlası akmış az daha gelmese göl olacakmış. Boruyu biraz geri çektim su yolunu buldu. Benim iş 1 saat uzadı. Ve hafta sonuna epey bir iş çıktı. Hesapta olmayan beyaz eşyalar çekilip dolabın altı silinecek.İşten gelmişim yorgun argın iş benim neyime otur tv izle değil mi
Bir kere bulaşık makinesinin hortumu yüzünden evimi su bastı ben o suyun içinde vanayı kapatmaya giderken ayağım kaydı ben sırt üstü yere yapıştım resmen ve yerde de davul fırın vardı ensemi oraya vurdum o günden beri nefret ederim su işlerinden kocalar yapsın oraları :)
Görev tamamdırGünaydın kızlar efodan ödev var
13 kasım ödevi
1. Kapıları silmek
2. Evi bugün hep düzenli tutmak
efo ayın 15inde gelicekmiş.kimse işleri aksatmasın yazsın okuyorum ben dedi haberiniz olsun
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@Casper25
L Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
@Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
@Dilos06
@O1deren87
@Nur1835
@_Marla_
Bugun yaptiklarim
Mutfak toplandi ,bulasik mak calistirildi
Bi makine camasir yikanip serildi
Banyo wc temizlenip yikandi
Aksam yemegi hazirlandi
Oglan az daha uyuyaydietrafi toplayip ,uyandiktan sonra evi supurcektim yarina kaldi artik
Negomun verdigi odev icin gece yapicam artik..5 te kizimi almaya gitcem..biraz bilmece biraz saklambac oynayarak kizimlada vakit gecirip.. iki kardesi serbest birakiyomki birbirlerine alissinlar..tabii yanlarindan ayrilmamak kaydiylayoksaa oglan isiriyo kiz cirmikliyo kavgayi hak getire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?