Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gelirimm canımm ama enerjim akşamları artıyo benim gece temizliğini daha çok seviorm heralde çocuklar uyuo kafa rahat diye
Ayyy evet canım haklısın yaaa çocuklar ortalıkta dolanınca iş yapmak gerçekten çok zor oluyor kolay gelsin

Çamaşır astım
Evi süpürüp sildim
Banyoyu sildim
Oyuncakları toplicam
Mutfak halı ortusunu makineye attım sericem simdi. ordanda bi kv ye cıkıyım bari görümcem gelmiş okuldan . hep onlar mi gelcek azck da ben gidem
Gelince de yemek filan yaparım

Şahsi fikrim o danteller hiç orada olmamış ki zaten mutfak değil yatak odası takımı parçalarına benziyor..küçük biblo,şirin mutfak objeleri veya çerçeveli resim falan konulabilir.

Şahsi fikrim o danteller hiç orada olmamış ki zaten mutfak değil yatak odası takımı parçalarına benziyor..küçük biblo,şirin mutfak objeleri veya çerçeveli resim falan konulabilir.
Teşekkür ederim fikrin için canım bende öyle düşündüm yatak odama serdim onlari oraya dedigin tarzda bisiler bulcam

Bugun yaptiklarim
Mutfak toplandi ,bulasik mak calistirildi
Bi makine camasir yikanip serildi
Banyo wc temizlenip yikandi
Aksam yemegi hazirlandi
Oglan az daha uyuyaydi etrafi toplayip ,uyandiktan sonra evi supurcektim yarina kaldi artik

Negomun verdigi odev icin gece yapicam artik..5 te kizimi almaya gitcem..biraz bilmece biraz saklambac oynayarak kizimlada vakit gecirip.. iki kardesi serbest birakiyomki birbirlerine alissinlar..tabii yanlarindan ayrilmamak kaydiyla yoksaa oglan isiriyo kiz cirmikliyo kavgayi hak getire

Niye yok Negom yine

Bu akşam sadece evyenin altındaki dolabı temizleyeyim dedim ve kendime yarım saat verdim. İçini bir güzel sildim. Gider borusunun kıvrımlarını da sildim. Tabi ben sildikçe yerinden oynadı ben taktım o çıktı en sonunda iyice içine ittim. Ne oldu bilin bakalım. Lavaboda bezi yıkarken bulaşık makinesinin giderinden su aktı. Ben sildim o aktı derken eşim geldi nolmuş buraya su mu bastı diyor. Tabi ben yere bakmadığım için görmüyorum. Meğer benim gördüğümden daha fazlası akmış az daha gelmese göl olacakmış. Boruyu biraz geri çektim su yolunu buldu. Benim iş 1 saat uzadı. Ve hafta sonuna epey bir iş çıktı. Hesapta olmayan beyaz eşyalar çekilip dolabın altı silinecek.İşten gelmişim yorgun argın iş benim neyime otur tv izle değil mi

Bir kere bulaşık makinesinin hortumu yüzünden evimi su bastı ben o suyun içinde vanayı kapatmaya giderken ayağım kaydı ben sırt üstü yere yapıştım resmen ve yerde de davul fırın vardı ensemi oraya vurdum o günden beri nefret ederim su işlerinden kocalar yapsın oraları :)

Verilmiş sadakan varmış.

@Lices_s merhaba ozelden gonderecektim ama sinirlsma getirmissin..ben dua olarak bunlari okumustum,fikir olsun sanada

Görev tamamdır

Oyy kardeş kavgasından kuruduk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…