Kuduruk nasıl olsun ayağını yıkarken kendini attı lavabodan aşağı 1 ay falan önce tırnağını ta dibinden kırdı düştü tırnağı daha çıkmadı yenisi kudurup kanatıp duruyoYerim yaaalokum nasıl?
Deli kız ya geçmiş olsun 2 de gidelim olur mu?Kuduruk nasıl olsun ayağını yıkarken kendini attı lavabodan aşağı 1 ay falan önce tırnağını ta dibinden kırdı düştü tırnağı daha çıkmadı yenisi kudurup kanatıp duruyo
Olaarr gidelim hadi
Gelmeyenlerinkini kesicem ben asılSepet sepet yumurta
Sakın beni unutma
Unutursan küserim
O götünü keserim
Öyle oldu evetTünaydınnnn
Bugün tatil mi kaptanım ödev yok
Olaarr gidelim hadi
Negoooooo senin gıdını kıtlarım negooooooGelmeyenlerinkini kesicem ben asıl
Offff me güzel öyle serin serin ohhhhhhh canım çekti heİş öncesi ferahlıyım içim yanıyo böğünJES Senin gibi yesem neyse
Hep öyleler benim halıları akşam 9da getirdiklerinden beri hepsine gıcığımhicbisey yapmadim bomboş oldu gün aman ne hayaller kurmustum. halicilar da benim gibi cikti iyi mi 1 saate alicaz dediler daha yoklar
ya insan bi sözünde durur.Hep öyleler benim halıları akşam 9da getirdiklerinden beri hepsine gıcığım
Ben bittim geldimAy yeni geliyorum ben ya araya bişey girdi
Bana da akşam ancak geliriz dediler 15dk sonra kapı çaldı geçenya insan bi sözünde durur.yer de yakin sirtima alip önlerine aticam gelicem o olacak.
ayyy yeni gördüm bunu.Mendilim elimdeDün yazılan bişeyi unuttuğum içün çocukları servise yolladığım gibi hazırlandım çıktım kırtasiyeye.
Tören için bekliyolardı bahçede girdim verdim hemenyürürken yanımdakileri hep geçtim C Capanin Gururu Teyom uçtum yetişicem diye bi göreydin çok duygulanırdın
Bende sayfa sayfa ödev arıyorum sanki çok çalışkanım da hemen yapicamÖyle oldu evet
Off limonataİş öncesi ferahlıyım içim yanıyo böğünJES Senin gibi yesem neyse
la havle laa havleeeBana da akşam ancak geliriz dediler 15dk sonra kapı çaldı geçenayarları bozuk demekki hepiciğinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?