Düzenli Evimiz & Hayatımız

niye oldu acaba ya? cok yordun iki gündür kendini

Aynı durumdayız. Dolunay var ondan mı acaba.
Pazar günü hacamata gidicem inşallah bi alsilik olmazsa
Bende bulsam bi güvenilir yer yaptırıcam

Ah musluğum var bursada çok yapılan yer sor soruştur mutlaka git
Valiliğe bağlı bir yer buldum. Yanıma arkadaş bulursam gidicem Keşke gebeyken öğrenseydim bu hacamatın baş ağrısına iyi geldiğini 9 ay boyunca her gün başım ağrımıştı,

Aklıma yaşadığım bir olay geldi
İstanbula gitmiştim arkadaşımın nişanına. Doğumdan sonra. Bu kadar şişman değildim ama eski kıyafetlerde dar geliyordu. Feribota gittim kapılar açıldı 15 dk var bilet saatine dedim ben üstümü değiştirip öyle bineyim. tuvalete gittim değiştim üstümü. Tam çıkıcam kapıyı biri yumruluyor çık hadi çık diye 5 dk olmadı. Açtım kapıyı teyze bağırıyor napıyorsun bu kadar saat tuvalette diye sanane be hadsiz sana mı sorucam ne kadar kalacağımı teyze dedim kadın şok aslında lohusalığı yeni bitmiş şişman birine bağırılmaz dicektim de utandım

Sorma genelde de bulur beni öyle teyzeler
Beni de ya bir akrabaya geçmişte oturmaya gitmiştim. Kadının annesi de vardı. Israrla beni yanına çağırdı annesi. Neyse yaşlıdır kırmayayım dedim, bana "torunum dişlerini yaptırdı çok güzel oldu, senin dişler de kötü duruyor sen de o doktora git demesin mi bayağı üzülmüştüm

Ayyyy bir hadsiz teyze daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…