Bonus nasıl oldun?
niye oldu acaba ya? cok yordun iki gündür kendiniÇok ağrıdı başım vallahi yattım kalktım bi ilaç aldım hala geçemedi şiddeti azalıyo sadece.
Ödev yaptırdım 3-4 seferde kendi konuşma sesimizden çok rahatsız oluyorum şu an çocuklara da allah ömür versin bir sesleri var ki
Aynı durumdayız. Dolunay var ondan mı acaba.Çok ağrıdı başım vallahi yattım kalktım bi ilaç aldım hala geçemedi şiddeti azalıyo sadece.
Ödev yaptırdım 3-4 seferde kendi konuşma sesimizden çok rahatsız oluyorum şu an çocuklara da allah ömür versin bir sesleri var ki
Bende bulsam bi güvenilir yer yaptırıcamPazar günü hacamata gidicem inşallah bi alsilik olmazsa
Amin canım,sağolAy yerim onu maşallahAllah daha nice başarılarını görmeyi nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun Bonus, tansiyonun mu dustu acaba
Aynı durumdayız. Dolunay var ondan mı acaba.
Bende bulsam bi güvenilir yer yaptırıcam
Valiliğe bağlı bir yer buldum. Yanıma arkadaş bulursam gidicemAh musluğum var bursada çok yapılan yer sor soruştur mutlaka git
Ben bildiğim için ilk 3 ay geçmişti 4 te yaptırmıştımValiliğe bağlı bir yer buldum. Yanıma arkadaş bulursam gidicemKeşke gebeyken öğrenseydim bu hacamatın baş ağrısına iyi geldiğini 9 ay boyunca her gün başım ağrımıştı,
Hadsiz teyze az tıslayarak güldüm afedersinGeçen senelerde sabah erken yürüyüş yapıyorum beni bi teyze alt geçitte yürüyen merdiven görmüştü yürü biraz merdiveni kullanma demişti o geldi aklıma
Hadsiz teyze az tıslayarak güldüm afedersin
Aklınca fikir veriyor işte ona neyse hadsizKız kendide çıkıyo yürüyen merdivenden ona spor olmasın zaten. O kadar merdivenin kimseye bi faydası yok ki dizler kopsun maksat
Teyzelerin hadsizliği çok bozuyor insanıAklınca fikir veriyor işte ona neyse hadsizben olsam hadsiz teyze derdim
Sorma genelde de bulur beni öyle teyzelerTeyzelerin hadsizliği çok bozuyor insanı
Beni de yaSorma genelde de bulur beni öyle teyzeler
Ayyyy bir hadsiz teyze dahaBeni de yabir akrabaya geçmişte oturmaya gitmiştim. Kadının annesi de vardı. Israrla beni yanına çağırdı annesi. Neyse yaşlıdır kırmayayım dedim, bana "torunum dişlerini yaptırdı çok güzel oldu, senin dişler de kötü duruyor sen de o doktora git demesin mi bayağı üzülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?