- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.217
- 598
benim de akşam bulaşık makinesinin tabet seçimi, başla beklet kısmı olan dokunmatik yeri bozuldu durduk yere. Neyseki garantisi devam ediyormuş.Nabıcan? Senin makine noldu düzeldi mi?
Bende sayfa sayfa ödev arıyorum sanki çok çalışkanım da hemen yapicam
Hafta içi odevsiz gün iyiymiş baskanyapamayınca insan kendini eksik hissediyore
Off limonataağzım sulandı vallah billah
Yavru kurtlar şekerleme uzun sürdü bugün demek ki tam atamadım hastalığı hala var birşeyler
tuz da atiyo musun?Limonata değildi ya hiç demiyonuz ki aga bu köpük ne limonlu sodaydı bide ben limon sıktım içine.
Ben gazoza da limon sıkmayı çok severim
tuz da atiyo musun?
cok seviyorum da müthiss tansiyon yükseltiyorAtarım aklıma gelirse çok terlemişsem falan
Ay yerim onu maşallahGünaydın kızlar,sabaha kadar dönüp duruyorum uykular haram oldu. Tabi ki enerjisiz uyanıyorum.Eşim sabah oğlumu kreşe kaydetti.Formları doldurduk, Allahım çok tuhafım ben de artık bi veliyim oğlumun büyüdüğünü görmek çok duygulandırıyor.Güzel bi kahvaltı yaptık,masa toplandı, çamaşırlar yıkarken balkonu yıkamam lazım.Bulaşıklar bekliyor,yıkanacak.Yerler yine tozlandı ama ben nasıl yapacağım bilemiyorum.Karnım kasılıyor herşeyi yapacağım diye.
Geçmiş olsun Bonus, tansiyonun mu dustu acabaYok yapamıycam yattım başım dönüyo midem çok bulanıyo hangisi hangisinin yüzünden bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendineYok yapamıycam yattım başım dönüyo midem çok bulanıyo hangisi hangisinin yüzünden bilmiyorum
Nen varYok yapamıycam yattım başım dönüyo midem çok bulanıyo hangisi hangisinin yüzünden bilmiyorum
Amannnn sorma yaaaa. Tam temizlik yapacaktım su bitti kartlı su bizim. Onu yüklemeye gideyim dedim. Sonra halı almıştım ya getirmediler. Dedim onuda alayım. Meğer ağırmış canım çıktı çocukla. Başım tuttu sonra şimdi az biraz kendime geldimM Musluk Suyu sen nerdesin?
Geçmiş olsun yaa kulaktan mı acabaYok yapamıycam yattım başım dönüyo midem çok bulanıyo hangisi hangisinin yüzünden bilmiyorum
cok gecmis olsun Rabbim sifa versin yavruya.Eve geldik eşimle.
Oğlanla ilgilendim. Çok huysuzlanmis bugün, hala devam ishali. Yarına randevu aldım çocuk doktoruna, bugün yoktu doktoru.
Bizi görünce kendine geldi yavrum biraz, inşallah biraz daha toparlar yarına.
Yemek hazırladım şimdi anca pişiyor. Çıkan bulaşıkları da elde yikayiverdim.
kız getirin deseydin ya almasaydın keşkeAmannnn sorma yaaaa. Tam temizlik yapacaktım su bitti kartlı su bizim. Onu yüklemeye gideyim dedim. Sonra halı almıştım ya getirmediler. Dedim onuda alayım. Meğer ağırmış canım çıktı çocukla. Başım tuttu sonra şimdi az biraz kendime geldim
1 haftadır kargoda eleman eksikliği varmış. Benşm evin oraya dağıtım yokmuş.kız getirin deseydin ya almasaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?