Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok güzel yaaaa her hafta bir odayı yapmak

Nevresimimi dün değiştirdim
Kaloriferim yokkk

Ohh mis olsun her yer
Off diyet deme bana 10 kilo vermem lazım
Hoşgeldin Nego
Sana ödev verdim sen içerdeyken yaptın mı
Gördüm de tabi ki yapmadım kız parmağım yaralı sargılı nasıl yapacaktım
Nevresimimi dün değiştirdim
Kaloriferim yokkk
Bu kadar üzülme çen ben sana başka ödev veririm
Hoşgeldin @Negohatun.☺ Musluk giderinden su aktığı için mutfakta iş çıktı bana. Başlamışken mutfağı temizleyeyim diyorum. Odak noktası mutfak olabilir.
Hoş buldum okudum canım, çok gıcık bir durum yaşamışsın, benimde başıma geldi bir kaç kere
Benim de mutfağı yapmam lazım bu hafta

Kendim için kütük gib uyumuşum hojam o sayılır mı
Neskafemi içiyom şimcik

Son zamanlarda bu platform da olsun, gerçek hayatta olsun bir şey dikkatimi çekiyor.
Şimdi malum düzen temizlik sayfası. İnsanlara temizlik yapıyorum, düzen yapıyorum deyince sanki kendine işkence ediyormuşsun gibi bakıyorlar, konuşuyorlar.
Kendimden örnek vereyim düzen çok önemli benim için, şimdi düzen önemli diye ben bütün günümü dolap içi vs düzenleyerek mi geçiriyorum sanıyor insanlar acaba???
Bırak yapma aman boş ver deniliyor ya, e kim yapacak bu işleri birde onu söyleseler keşke biriken işler insanı daha çok yoruyor haberleri yok.
Öğlene kadar ev işini bitiren, gün içinde bol bol kitap okuyan, film izleyen, çay kahve keyfi yapabilen, çocuklarla oynayan, telefon de gezinen, hobileri ile uğraşan, dışarı çıkan bir insanım.
Temizlik mi ayyyy yazık ediyorsun bunu yaşlılığı da var deniyor, ağır işler yapılmadığı sürece, omurga sistemine zarar verilmediği sürece tam tersi işleyen demir pas tutmaz! Tam tersi bütün gün tembel tembel oturmaktır insanın sağlığını bozan.
Boş boş, bildiğiniz bütün gün bom boş oturduğum zamanlar ruhum kararmış gibi hissediyorum ben.
Ne zaman ki bir şeylerle uğraşsam kendimi dinç hissediyorum.
Sanırsınız sabahtan akşama kadar elimizde bez her yeri ovuyoruz. Öyle bir şey yok, hem kendimize hem evimize hem ailemize yetiyoruz, tüketerek bir fiil oturmuyoruz evde.
İçimden geldi yazdım

Ne kadar güzel yazmışsın kesinlikle çok katılıyorum

Ay ay ayyy ne kadar yararli bir konuuuuuu tam benlikkkkk yiginla is cocuk ve usengec ben icin benide yazinn benideeee

Şu yemek ve temizliği devretmeyi bize de öğret arkadaşım
Ders çalışmak lazım.
Bütün gün ev iş çocuk derken derse oturamıyorum.
Bende de dedim ki hafta sonu ev çocuklar sana ben biraz ders çalışayım.
Sabah ona zorluk olmasın diye yatakları topladım, mutfağı hallettim.
Ama hala oturabilmiş değilim
Fesleğen şu nerde bu nerd diye diye ....

Nego ismim Gülsüm 26 yasindayim ist yasiyorum evli 1 cocuk annesiyim 8 aylik bebegimmm boga burcum biraz daginik bi tipim ama duzeni severim sorun ayaga kalkkana kadar bi tesfik lazim bana calismiyorum bebegim ufak oldugu icin konuyu gorunce gozlerim acildi resmen tam koltukta oturup salonu suzerken. Iyi gelecek bana. Odevleri 4 gozle bekliyorumm olala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…