Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anlıyorum lesliden sonra yakıcı şeyler yapmışlığım var çok büyük etki ediyo.
Git evini topla şu hamuru rahat mayalim
Ahah topladım bacı Şimdi çamaşır asacağım. Hamur nedir ya. Ne kadar sağlıksız besleniyorsun Diyetteyim kızım ben. Bunu yiyorum 1 haftadır. Otlanmak benim isim

Uzun süre kullanmayacaksak yulaf unu siyez unu gibi ürünleri buzdolabına koyuverin kamu spotu olsun yulafım kelebeklenmiş
Ben en son koydeyken İstanbul da aşırı sıcak olmuş annem pirincimi vs ne varsa dolabima koymuş. Hiç bişey olmamış .

Ben en son koydeyken İstanbul da aşırı sıcak olmuş annem pirincimi vs ne varsa dolabima koymuş. Hiç bişey olmamış .

Aynen anne alışkanlığı canım benim fazla bulguru bile koyardı.
Ben toptan almıyorum zaten az alınca bitiyor.
Yulafı sağlıklı bişeyler yemek için almıştım artık hiç oralı olmayınca demek kelebek olmuş

Aynen kuzum bende çok toptan almıyorum kayinvalidemle köyden gelince onlar güzel alışveriş yapıyorlar toptan ama evde kalabalık olunca yeniliyor herşey bitiyor kelebeklenmeden. Yulafi alacağım bende . Çok tok tutuyormus insaAllah benide tok tutar

Seni şu an bu motivasyonla derin nefes bile tok tutar

Kafalar dolu çocuk sesiyle olmuyo zihin unutuyo bi süre sonra okumayı odaklanamıyosun. Normal sanada okuyamamak bende çok zorlanıyorum.

Tanıtsana kendini
28 yaşındayım 9 yıllık evliyim. Kayinvalidemlerle bir oturuyorum iki katlı evimiz. Şuan koydeler. Ekim sonu gelirler.
2 evladım var oğlum 3 yaş sendromunda
Kızım daha 3 aylık.
Annemler yan binamda oturuyor. Genel olarak içli disliyiz.
Öyle canım

Allah bağışlasın zor zamanları ikisininde.
Genç bir arkadaşımız daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…