- 8 Nisan 2017
- 57.372
- 308.769
- 698
Onu yapmak için karşında TV olması lazımLesli bedene çok faideli ama kalp hastalarına yaptırılmak için başlanmış düşünülmüş bişey sonradan gelişmiş yapması bazen sıksada harika etkide bi prıgram
Hani biseye inancın yoksa faydası da olmaz ya bendeki o biçim birşey. Benim yapacağım spor da belim bacaklarım göbeğim yanacak. Agricak adam akilliLesli bedene çok faideli ama kalp hastalarına yaptırılmak için başlanmış düşünülmüş bişey sonradan gelişmiş yapması bazen sıksada harika etkide bi prıgram
Hani biseye inancın yoksa faydası da olmaz ya bendeki o biçim birşey. Benim yapacağım spor da belim bacaklarım göbeğim yanacak. Agricak adam akilli
Öyle hiç yapmadımBanane ya bi fırından alıyoruz baya tatlımsı onun gibi istiyorum ben
Öyle hiç yapmadım
Fırındakileri sevmiyom benHerşeyi denediğim için bu haldeyim boşver deneme zaten
Fırındakileri sevmiyom benyoksa çoktan denemiştim
Flash bellekime doldurdum bugun bol bol sezen
İki gözüme devam 3 tekrarda hamurun işi bitmiştir
Bende bu ara ben de yoluma gideriiiim i çok dinliyorum
İki gözüme devam 3 tekrarda hamurun işi bitmiştir
Yaptın mıEvet 15 dk da bitti
Flash bellekime doldurdum bugun bol bol sezen
Bunu da atayım bari ...
Tam dusunmelik bir yol kafa dagitmalik
Bende bu ara ben de yoluma gideriiiim i çok dinliyorum
Hem de nasılHer ihtiyaca cevap veriyor dimi
Hamur hazır işte bi mayalansın önceYaptın mıben daha bi çorba yaptım bi soğan doğradım
He doğru o kısmı atladımHamur hazır işte bi mayalansın önce
Ney kelebeklenmmiyor onu de hele banaUzun süre kullanmayacaksak yulaf unu siyez unu gibi ürünleri buzdolabına koyuverin kamu spotu olsun yulafım kelebeklenmiş
Yok kız klasik mide ağrısı ek olarak karnım da ağrıdı. Sayfanın çürüğü benim biliyonM Musluk Suyu sen de mi hasta oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?