Ay hiç açma yapmadım ama cıvık oluyo ekmek hamurundan bi tık kıvamlıHaşhaşın hamuru nasıldı açma gibi mi?
Tatlımsı gibi mi?Ay hiç açma yapmadım ama cıvık oluyo ekmek hamurundan bi tık kıvamlı
Tamamdır cano. Ben şimdi çocukları uyuttum. Gidip namaz kılıp uyumayı düşünüyordum. Gaza geldim. Evi toplicam. Bulaşıkları halledicemİşte bu amaç zaten motive olup sıkılmadan yapmak
Tamamdır cano. Ben şimdi çocukları uyuttum. Gidip namaz kılıp uyumayı düşünüyordum. Gaza geldim. Evi toplicam. Bulaşıkları halledicem
Çöpü dokmem lazım
Çamaşır asicam
Namaz kilcam
45 dakika sporum var kesin yapmam lazım.
Anneme sordum geldimTatlımsı gibi mi?
Anneme sordum geldimaçma gibiymiş aynen ne kadar cıvık olursa o kadar yumuşak olur dedi
Aklıma soktun şuan ben de mi yapsam diye düşünüyorumÖperim teyzenin ellerinden kalkıyorum mayalingg
Tuğçe Alpay kuzum . Bacak karın bolgelerine başladım. 1 haftadır diyetteyim ama herşeyi azaltarak. Herşeyden yiyebiliyorum. Diyet grubunda spor şart. Mekik sağ sol mekik kalça kaldırma ismini bilmiyorum plank a baslicam karın egzersizi. Hergun değişik spor yapıyorum yarında 150 ip atlarimSpor mu ne sporu?
Senn gelmeni bekliyodum zatenAklıma soktun şuan ben de mi yapsam diye düşünüyorum
Maşallah çok güzel.Tuğçe Alpay kuzum . Bacak karın bolgelerine başladım. 1 haftadır diyetteyim ama herşeyi azaltarak. Herşeyden yiyebiliyorum. Diyet grubunda spor şart. Mekik sağ sol mekik kalça kaldırma ismini bilmiyorum plank a baslicam karın egzersizi. Hergun değişik spor yapıyorum yarında 150 ip atlarim
Boğaz oldu mu bende usenmem buna borçluyuz benceBi kere bilmem ki hamura üşeneyim
Aa yok öyle bakmadım. İnsan kendine bedenine iyi gelecek sporu bulması zor oluyor Inan. Mesela Leslie hiç benlik bir spor değil.Maşallah çok güzel.
Sporu gören masum köylü gibi sorduğuma bakma
Şeker yok tuzlu oluyo bizimki hamura yoğururken tuz haşhaşa sadece yağ. Yağ bol olcak eli korkak alıştırmapawlover haşhaşa şeker ve yağ katıcam dimi
Aa yok öyle bakmadım. İnsan kendine bedenine iyi gelecek sporu bulması zor oluyor Inan. Mesela Leslie hiç benlik bir spor değil.
Banane ya bi fırından alıyoruz baya tatlımsı onun gibi istiyorum benŞeker yok tuzlu oluyo bizimki hamura yoğururken tuz haşhaşa sadece yağ. Yağ bol olcak eli korkak alıştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?