O yüzden böyle dipçik gibisin doğru kararKeçi boynuzu özü ve pekmezi her gün içiyoruz
Ayyy deme
Ayhayirlisi olsun canım
Aynen kızlar dualarınızı eksik etmeyin evdeyim daha çok sıklaşmadı nişan, su gelmedi dahaU UcanSupurge nasılsın? Sancın mı var kuzum?
Bu sabah kahvaltı hazırlarken çekmişler
Hayırlısı ile kucağına al inşallahAynen kızlar dualarınızı eksik etmeyin evdeyim daha çok sıklaşmadı nişan, su gelmedi daha
Dualarimdasin canım benim,Aynen kızlar dualarınızı eksik etmeyin evdeyim daha çok sıklaşmadı nişan, su gelmedi daha
Allahım sağlıklı kolay rahat etsin doğumunu canımAynen kızlar dualarınızı eksik etmeyin evdeyim daha çok sıklaşmadı nişan, su gelmedi daha
Biz geçen hafta okula giderken çocuğum bir arkadaşını gösterdi bahçede anne bak bu kız da benim sınıfta diye.Ya yok bu hastalık okul da başka çocukların durumu ailelerin durumu derin sorgulara daldırdı beni
Sakınıp dikkat ettikçe hasta oluyoruz, dikkat etmeyenlere hiçbir şey olmuyor şaka gibi.
Götürdüm doktora rapor aldım çocuğa ilaç yazdı, okul diye ağlıyor deliriciiiimmm
Biz geçen hafta okula giderken çocuğum bir arkadaşını gösterdi bahçede anne bak bu kız da benim sınıfta diye.
Kız küt küt öksürüyor baktım.
Öğretmene dedim ki hocam hasta cocuklar neden okula geliyor ben çocuğumu nasıl koruyacağım bu çocuktan dedim.( maske de takıyoruz mecburi diye)
Biz annelere söyledik diye gecistirdi.
Bir gün sonra sınıfın yarısı gelmedi. Hepsi hasta olmuş. Benim çocuk da hasta oldu sonra tüm aile.
Ha o kız ne oldu derseniz dün gördüm iyileşmiş. Her gün geldi o okula .
Benim çocuk da 3 gün okula gidemedi hasta olunca. Hafta sonuna da denk gelince toparlandı da yolladım.
Biz mi çok büyütüyoruz insanlar mı çok küçük görüyor bu durumu inanın anlamış değilim.
Sadece şunu biliyorum insanların bazıları gerçekten bencil.
Selam kaptanım:)23 Eylül Ödevi
İki çekmece düzenlemek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@speranzoso
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
Benim küçük de hasta oldu işte bu şekilde sonra bana geçti. Abisinin ki biraz farklı bizimkinden az öksürük var sadece başkaları tedirgin olmasın diye göndermedim. Öksürük hemen geçmez dedi doktor da zaten, onun için yazdı ilaç. Hemen geçmez biliyorum ama iki hafta üç hafta nasıl göndermiycem inşaallah ilaç keser öksürüğü.Biz geçen hafta okula giderken çocuğum bir arkadaşını gösterdi bahçede anne bak bu kız da benim sınıfta diye.
Kız küt küt öksürüyor baktım.
Öğretmene dedim ki hocam hasta cocuklar neden okula geliyor ben çocuğumu nasıl koruyacağım bu çocuktan dedim.( maske de takıyoruz mecburi diye)
Biz annelere söyledik diye gecistirdi.
Bir gün sonra sınıfın yarısı gelmedi. Hepsi hasta olmuş. Benim çocuk da hasta oldu sonra tüm aile.
Ha o kız ne oldu derseniz dün gördüm iyileşmiş. Her gün geldi o okula .
Benim çocuk da 3 gün okula gidemedi hasta olunca. Hafta sonuna da denk gelince toparlandı da yolladım.
Biz mi çok büyütüyoruz insanlar mı çok küçük görüyor bu durumu inanın anlamış değilim.
Sadece şunu biliyorum insanların bazıları gerçekten bencil.
Niye yazsınlar ki gayet rahat gönderiyorlar zatenKüçük görüyolar yaa umursamıyolar benciller.
Benim kızım ateşlendi sınıf grubuna yazdım nolur nolmaz diye benden başka kimse yazmadı çocuğu hasta olanlardan.
Tamam mevsimselde olurda varsayalım olmadı başka bişey çıktı gereksiz genişlik
Ya nego öksürük için bişey denemiş gelin limon zencefil un sırtına sürmüş geceden kesildi diyo yapmadığım şey kalmadı bu geçirdi dediBenim küçük de hasta oldu işte bu şekilde sonra bana geçti. Abisinin ki biraz farklı bizimkinden az öksürük var sadece başkaları tedirgin olmasın diye göndermedim. Öksürük hemen geçmez dedi doktor da zaten, onun için yazdı ilaç. Hemen geçmez biliyorum ama iki hafta üç hafta nasıl göndermiycem inşaallah ilaç keser öksürüğü.
Hayırlısı ile kucağına al inşallah
Dualarimdasin canım benim,
Bir an önce sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini
Allahım sağlıklı kolay rahat etsin doğumunu canım
Allah razı olsun hepinizden
Allah razı olsun hepinizden
Canım sağ salim kavuşun inşallah bebeğinle. Rabbim bir avazda kurtarsınAllah razı olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?