Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun

Ya nego öksürük için bişey denemiş gelin limon zencefil un sırtına sürmüş geceden kesildi diyo yapmadığım şey kalmadı bu geçirdi dedi
Nasıl bulamaç mı yapmış. Canım benim oğlan da sinüzüte yatkınlık var her soğuk algınlığı sonrası öksürük kalıyor geniz akıntısı yüzünden burun spreyi mukoza seyretilci falan yazdı. Ciğerden bir öksürük değil, burnu aksa daha iyi bununki direkt tıkanıyor. Gıcık şeklinde bir öksürük yani.
O akıntı durursa öksürük de gider.

İyi bari antibiyotiklik değilmiş durumun.

İyi bari antibiyotiklik değilmiş durumun.
Gelirken baharatciya uğradım.
Zencefil ve zerdecal aldım.
Kestane balı da varmış minicik şişeye 90 TL dediler üzerimde o kadar olmadığı için alamadım
Ama sanırım zerdecal ve zencefili de yanlış aldım. Çayını yaparım diye kurusunu aldım toz mu almak gerekiyordu acaba ?
Bunlardan çay olmaz mı acaba ?

Ben bunu rendenin ince yeriyle rendeleyip toz yapıyorum. Böyle kök şeklinde kullanacaksan kaynatman gerekiyor

İyi akşamlar kızlar annem ve kız kardeşlerimle bi kasa kışlık kavanoz domates yaptık.Turşu da yaptık.Bulaşık hiç bitmedi tabi hala mutfak dağınık,bulaşıklar beni bekliyor. Ben de bi çay sofrası kurdum.Islak kek, sigara böreği, mantılı sulu nohut yaptım en son bi güzel yedik. Bu işlerin aradan çıkması iyi oldu kafam biraz rahatlamış olacak çünkü daha çok iş var.

İyi akşamlar

Öğlene kadar sadece yatakları toplamış oturuyodum.

Öğleden sonra kalktım 2 buçukta

2 küçük 1 büyük halı fırçaladım
Bütün evi süpürdüm
Mopla koltuk falan çekerek salonu sildim
Diğer odaları ve bazanın altını sildim
Balkonu sildim
Banyo ve tuvaleti temizledim sildim serdim
Mutfağa girdim topladım yemek hazırladım

Yemek yendi çay içildi dinlendim topladım
Mutfağı süpürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…