Çok geçmiş olsunİyi geceler kızlar geçmişi hiç okuyamadım maalesef umarım hepiniz iyisinizdir bizde yine yeniden korona karantina si başladı oğlum ikinci kez maalesef pozitif 12 yaşında büyük ihtimalle okuldan kaptı Ocak ayında eşim ve aynı oğlum geçirdi ama şimdi yine aynı şeyleri yaşıyoruz mevsim geçişi grip gibi hafif öksürük sadece bir gece 37.5 ateş oldu ben okula gidiyor hakka girmeyelim diye sabah hemen teste götürdüm ve akşamında pozitif evde tüm denge bozuldu haliyle durumu iyi grip gibi atlatıyor ama çevremizde herkez soğuk algınlığı grip deyip önemsemiyor bence birçok aile pozitif ama kimse bilmiyor test yaptırmak istemiyor ama haktır ve vicdanlı olmak lazım bugün yine bir ölüm haberi aldıkhamile bı kızımız bebeği ile hayatını kaybetti iki gün önce bı kalp krizi 45 yaş bayan aşı yan etki korona derken yaşama sevinci bitti bende musibetler üst üste rabbim yardımcımız olsun
Nasıl bulamaç mı yapmış. Canım benim oğlan da sinüzüte yatkınlık var her soğuk algınlığı sonrası öksürük kalıyor geniz akıntısı yüzündenYa nego öksürük için bişey denemiş gelin limon zencefil un sırtına sürmüş geceden kesildi diyo yapmadığım şey kalmadı bu geçirdi dedi
İyi bari antibiyotiklik değilmiş durumun.Nego Yine antibiyotik vermediler.
Boğazın çok kötü değil dediler.
İlaçlara devam edicem. Şimdi parka geldim maskeyi de çıkardım. Kimse yok temiz havayı soluyorum. Ciğerlerim temizlensin.
Cocuk da okulda ben de biraz dinleniyorum.
Gelirken baharatciya uğradım.İyi bari antibiyotiklik değilmiş durumun.
Ben bunu rendenin ince yeriyle rendeleyip toz yapıyorum. Böyle kök şeklinde kullanacaksan kaynatman gerekiyorGelirken baharatciya uğradım.
Zencefil ve zerdecal aldım.
Kestane balı da varmış minicik şişeye 90 TL dediler üzerimde o kadar olmadığı için alamadım
Ama sanırım zerdecal ve zencefili de yanlış aldım. Çayını yaparım diye kurusunu aldım toz mu almak gerekiyordu acaba ?
Bunlardan çay olmaz mı acaba ?
Eki Görüntüle 2921242 Eki Görüntüle 2921243
GüldürdünKadinlarin yüzü gulur mu ?
Koronayim ama çamaşır katlayacagim bugun
Maalesef öyleağlanacak halimize gülüyoruz
Her defasında şu erkekler bizden daha hasta olmayı basariyor
Ay heyecanlandım ben canım ya son durum nedir.?Aynen kızlar dualarınızı eksik etmeyin evdeyim daha çok sıklaşmadı nişan, su gelmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?