Yapma
Kuzum ben şimdi sana evimin dip köşesini anlatıyorum.
Oturma odasında 2 tane koltuk var okadarne varsa millete dağıttım ikili koltuk ünite masa sandalye hiç biri yok.
Çocuk odasında bir dolap bir karyola oğlumun
Yatak odasında 5li çekmece
Sepet beşik ve gardolabim
Merdiven altı var kapili orası temiz en son düzenlemiştim .
Dip köşe dediğim yerleri sayıyorum : Çocuğun dolabı boş aslında ama hep karalamis.
Balkon var ama boş ve camekanlı orada yapılacak birsey yok.
Hol de sadece uzun ayna var ayakkabiligi da attım
Buzdolabı içi cok dağınık yeni silmistim
Mutfak dolabı alt temiz üstler silinmeli.
En zoru yatak odası dolabım hem karışık hem tozlu hem pis.
Banyo dolabım var 10dakikalik işi var. Bu kadar
Ve kapılar aşırı pis oğlum ne varsa süruyor masaAllah
Halılarımi yeni serdim kuzum bide yeni aldım gelecekler. Onlar gelmeden işlerin bitmesi lazım. Bugün çok iş yaptim ama felaket. Camlarım temiz en son annem silmisti. Sen kapıları nasıl siliyorsun yavru. En sevmediğim şey kapı silmek.Halılar falan yıkancak mı?
Halı işin yoksa en pis yerden başla o zaman.
Camı perdesi dolap üstleri sonra içleri. Ora bitince diğer yerler madem çok eşya yokmuş daha kolay olur
Halılarımi yeni serdim kuzum bide yeni aldım gelecekler. Onlar gelmeden işlerin bitmesi lazım. Bugün çok iş yaptim ama felaket. Camlarım temiz en son annem silmisti. Sen kapıları nasıl siliyorsun yavru. En sevmediğim şey kapı silmek
Evet bebek ve çocuk olunca inan kestiremiyorum. Bugün oysaki kapı silecektim. Oğlum tüm helvalari heryere bulaştırmis öyle boyle değil anlık kalp krizi sebebiydi yani. Heryeri sil süpür toz al üst kat hiç yoktu aklımda oralari da temizledim . Şuan yarın tek istediğim oturma odasının koltuklarını yıkamak makineyle. Gardolabimin içini artık düzenlemek istiyorum nefret geldi inanki oradanMobilya değilse lekeli yerleri cifleyerek deterjanlı suyla bezi iyi sıkıp siliyorum kurulamıyorum.
Kapıya göre değişir leke kalırsa bide kuru geçilir.
Çok bi işin yok aslında senin hepsini aynı anda yapma isteği vurmuş bi kere ama bebek varken hesap tutmaz.
Yarın neler yapman lazım yaz planlamış olursun
Gözün aydın canım
Çok sevindim.
Çok teşekkür ederim kızlar çok sağolunoyy minik öyle güzel kokar ki şimdi. Geçmiş olsun canım benim. Şimdi evladını bol bol kokla op.
Güle güle kullan inşallah sen bu gazla bikaç güne bitirirsin evi
Evet yavrum valla cocuklar uyudum mu herşeyi yaparım insaAllahGüle güle kullan inşallah sen bu gazla bikaç güne bitirirsin evi
Bende koltuk yıkadım geçen hafta zorluyo ama mis gibi oluyo
Evet yavrum valla cocuklar uyudum mu herşeyi yaparım insaAllahAma ondan sonra gör sen beni Pislenmeden temizlicem yine heryeri. Hergun bı yer yapicam. En çok da mutfak ve gardolabim
Tiroidi diyorsun dimi canım, insülin direncim sınırdaymış bide bütün vitaminler yerlerde:)Levaiz sonuçlar çıktı mı yeni gelin?
benim deBdv ye girdim bi uykum açıldı
Yaa çok duygulandımAynen kızlar dualarınızı eksik etmeyin evdeyim daha çok sıklaşmadı nişan, su gelmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?