Düzenli Evimiz & Hayatımız

Halılar falan yıkancak mı?

Halı işin yoksa en pis yerden başla o zaman.
Camı perdesi dolap üstleri sonra içleri. Ora bitince diğer yerler madem çok eşya yokmuş daha kolay olur

Halılar falan yıkancak mı?

Halı işin yoksa en pis yerden başla o zaman.
Camı perdesi dolap üstleri sonra içleri. Ora bitince diğer yerler madem çok eşya yokmuş daha kolay olur
Halılarımi yeni serdim kuzum bide yeni aldım gelecekler. Onlar gelmeden işlerin bitmesi lazım. Bugün çok iş yaptim ama felaket. Camlarım temiz en son annem silmisti. Sen kapıları nasıl siliyorsun yavru. En sevmediğim şey kapı silmek.

Perdeyi iyi akıl ettin şimdi atıyorum ozama . Koltuk kirlentlerimin yüzlerini örtüleri de atayim yıkansin. Hava yarın nasıl acaba. Koltuk silmek istiyorum. İki tane hemen bitiyor

Mobilya değilse lekeli yerleri cifleyerek deterjanlı suyla bezi iyi sıkıp siliyorum kurulamıyorum.
Kapıya göre değişir leke kalırsa bide kuru geçilir.

Çok bi işin yok aslında senin hepsini aynı anda yapma isteği vurmuş bi kere ama bebek varken hesap tutmaz.

Yarın neler yapman lazım yaz planlamış olursun

Evet bebek ve çocuk olunca inan kestiremiyorum. Bugün oysaki kapı silecektim. Oğlum tüm helvalari heryere bulaştırmis öyle boyle değil anlık kalp krizi sebebiydi yani. Heryeri sil süpür toz al üst kat hiç yoktu aklımda oralari da temizledim . Şuan yarın tek istediğim oturma odasının koltuklarını yıkamak makineyle. Gardolabimin içini artık düzenlemek istiyorum nefret geldi inanki oradan

Yapılması gereken yerler
#Buzdolabi Camasir makinesi arkassi çekilecek ve buzdolabı ici
#Mutfak dolabı iç dış
#Yatak odası çekmece içleri
#Yatak odası Gardrop
#Banyo dolabı
#Banyo duvarları silinmeli
#Cocuk dolabı
#Koltuklar yıkanacak
#8 kapı silinmeli
#Ardiye düzenlenmeli
#Teras yıkanmalı

Bu kadar arkadaslar
Heryer pis kısacası

Güle güle kullan inşallah sen bu gazla bikaç güne bitirirsin evi

Bende koltuk yıkadım geçen hafta zorluyo ama mis gibi oluyo
Evet yavrum valla cocuklar uyudum mu herşeyi yaparım insaAllah Ama ondan sonra gör sen beniPislenmeden temizlicem yine heryeri. Hergun bı yer yapicam. En çok da mutfak ve gardolabim

Kalkınca

Kahvaltı hazırladım oğlana
Sonra 2 parça ütü yaptım
Kızlara kahvaltı hazırladım krep pankek yaptım
Onlar gidince yatakları topladım havalandırdım
Çarşaf değiştim, çamaşır koydum
Lavabo ve klozetleri temizledim
Abdest aldım oturdum saat tam 9 du

Son düzenleme:
Aynen kızlar dualarınızı eksik etmeyin evdeyim daha çok sıklaşmadı nişan, su gelmedi daha
Yaa çok duygulandım bir annenin doğumunu hissetmesi ne harika bir şeydir iki doğumum da acil sezeryan olduğu için içimde kalmıştı normal doğum.
Sağlıkla gelsin bebekler yine de çok şükür.
Gözün aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…