golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
1 aylık evli eşi çalışmak istemeyen kadının konusunu okudum ben ablası da abarttın demişbenim de
tamamen aynı konuda ayılmışız1 aylık evli eşi çalışmak istemeyen kadının konusunu okudum ben ablası da abarttın demişsen neyde ayıldın
Hayirli olsun Allah analı babalı büyütsünMesajlara tek tek bakamadım kızlar şükür Doğum oldu iyiyiz ikimiz de
Şimdi koltuk silip yikiyorum kızlar size layık olmaya çalışıyorum
Buzdolabin içini boşalttım çer çöp ne varsa benim buzdolabındaymisisim bitsin hepsini yazacağım. Ama siz baya detaya giryorsunuz. Yatak topladım vs. Bende yazmak zorunda mıyım onları işten saymıyorum da
Nego Güzel arkadaşım doğum günün kutlu olsun ❤
İyi ki varsın iyi ki tanışmışız.
Sabahtan beri ne yazayım diye düşünüyorum yazamıyorum da.
Bu doğum günü ve bundan sonraki bütün doğum günlerin senin için ne kadar buruk ne kadar hüzünlü olucak biliyorum.
Allah babacığının mekanını cennet eylesin.
Sen ne yaşadın içinde kimbilir...
Senin yaşadığın şey beni arkadaşlarımızı çok derinden etkilemişti o günlerde.
Tam toparlanıcakken aynı acıyla sınandım.
Yıkılmanın kaybetmenin içine düştüm.
Ve burda gördüm anladım sınanan onlarca insan olduğunu.
Dilerim zaman geçtikçe sızın hafifler yeniden güzel doğum günlerin olur ❤
Nego negocum doğum gününmus iyiki doğdun tatlım seni iyiki tanimisim. İş yaparken aklıma geliyorsun gruba gireli Su işi de yapayım nego ya söylerim diyorum ahah İyiki kk da varsın
Sağolun, güzel sözleriniz için teşekkür ederimNego iyi ki dogduuuunnn negoooo iyi ki dogduuun negooo
İyi ki dogdun da evimizin temizlik düzen perisi oldun negoooo
Canım benim nice güzel yaşların olsun, gönlünde ne istegin duan varsa hayirlisiyla olsun
Babanın da mekanı cennet olsun Rabbim sabır versin sizlere
Gözün aydın canım.Mesajlara tek tek bakamadım kızlar şükür Doğum oldu iyiyiz ikimiz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?