- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün sağlıkla..Mesajlara tek tek bakamadım kızlar şükür Doğum oldu iyiyiz ikimiz de
Canım mutlu yıllarSağolun, güzel sözleriniz için teşekkür ederim
Nego doğum günün kutlu olsun. Ne desem ne yazsam boş zor bir gün. Rabbim daima yanında olsun inşallah
Doğum günün kutlu olsunNego yeni yaşında istediğin dilediğin ne varsa hayırlısı ile olsun inşallah. Nice mutlu sağlıklı yılların olsun
Nego doğum günün kutlu olsun. Ailenle ve sevdiklerinle birlikte güzel yıllar diliyorum.
Bugün;
Çarşafı değiştirip yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım, kahvaltı sonrası mutfağı toplayıp, bulaşık makinesini çalıştırdım,
Kızı yıkadım,
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp, yerleştirdim,
İki makina çamaşır yıkandı asıldı. Üçüncü makina şu an yıkanıyor, onları asacağım.
Oturma odasının tozunu aldım,
Bulaşık makinasını boşaltıp, bulaşıkları yerleştirdim,
Dışarıda işlerim vardı onları halledip geldim,
Lavabo ve tuvaleti temizleyeceğim yatmadan önce.
Canım mutlu yıllar
Ailenle sevdiklerinle huzurlu, sağlıklı güzel günlerin olsun
Nego doğum günün kutlu olsun tüm dileklerin en hayırlı şekilde nasibin olsun inşallah iyi ki doğmuşsuun
Teşekkür ederim sağolunNego Nice sağlıklı yaşların olsun kuzum. Allah sevdiklerini yavrularını sana bağışlasın inşallah Babacığına da rabbim gani gani rahmet eylesin
Ödev ve konseve dışında bişey yapamadımBugünkü işlerim
*dağınıklık toplanacak
*çamaşır yıkamaya başlanacak(beyazlar, çocukların kıyafetleri, nevresimler, renkliler var
*toz alınacak
*çocuğa 10 sayfa yazı yazdırılmaya çalışılacak.
*konserve yapılacak.
Yapabildiğimi yapacağım artık. Ama şu an işten geldim. Uzandım. Kalkasım yok.
Kendime hiç zaman ayıramıyorum
Bonus kardeş fincanın içindeki ne yeşil çay mı?
Yolluklarin geldi mi musluk kardeş?Günaydın
Gün boyu başka bir iş yapmayınca onları yazıyorum ki dolu gözüksünŞimdi koltuk silip yikiyorum kızlar size layık olmaya çalışıyorum
Buzdolabin içini boşalttım çer çöp ne varsa benim buzdolabındaymisisim bitsin hepsini yazacağım. Ama siz baya detaya giryorsunuz. Yatak topladım vs. Bende yazmak zorunda mıyım onları işten saymıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?