Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego doğum günün kutlu olsun. Ailenle ve sevdiklerinle birlikte güzel yıllar diliyorum.

Bugün;
Çarşafı değiştirip yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım, kahvaltı sonrası mutfağı toplayıp, bulaşık makinesini çalıştırdım,
Kızı yıkadım,
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp, yerleştirdim,
İki makina çamaşır yıkandı asıldı. Üçüncü makina şu an yıkanıyor, onları asacağım.
Oturma odasının tozunu aldım,
Bulaşık makinasını boşaltıp, bulaşıkları yerleştirdim,
Dışarıda işlerim vardı onları halledip geldim,
Lavabo ve tuvaleti temizleyeceğim yatmadan önce.

Gün içinde yaptıklarım ;
Oğlumun carsafini değiştirdim
Çocuk odasındaki dolabı sildim
Yerleri supurup sildim
Koltuk yıkadım
Oturma odasinin camını sildim
Perdesini yıkadım astım
Kirlentlerin yüzünü soktum yıkanıyor
Yatak odamın dolabını içini dışını sildim toparladım kıyafetleri
Yatak odamın avizesini sildim
Banyo dolabimdaki gereksiz ne varsa attım temizledim
Buzdolabini boşalttım
Çöpleri attım
Çamaşır astım şimdi katliyorum
Evimi toparladım çocukları uyuttum
Bulaşıklarımi yikicam
Namaz kılıp yaticam.

Bugun akşama kadar iş yaptım çok mutluyum

Nego doğum günün kutlu olsun. Ne desem ne yazsam boş zor bir gün. Rabbim daima yanında olsun inşallah

Doğum günün kutlu olsun Nego yeni yaşında istediğin dilediğin ne varsa hayırlısı ile olsun inşallah. Nice mutlu sağlıklı yılların olsun

Doğum günün kutlu olsun Nego başkan nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara inşallah.

Canım mutlu yıllar

Ailenle sevdiklerinle huzurlu, sağlıklı güzel günlerin olsun

Nego doğum günün kutlu olsun tüm dileklerin en hayırlı şekilde nasibin olsun inşallah iyi ki doğmuşsuun

Nego Nice sağlıklı yaşların olsun kuzum. Allah sevdiklerini yavrularını sana bağışlasın inşallah Babacığına da rabbim gani gani rahmet eylesin
Teşekkür ederim sağolun

Ödev ve konseve dışında bişey yapamadım

Gün boyu başka bir iş yapmayınca onları yazıyorum ki dolu gözüksün gün içinde yaptığım işler: yatak toplama kahvaltı hazırlama bulaşık toplama sonra yemek hazırlama ve yine bulaşık yıkama bak böyle yazınca az biraz dolu gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…