Allah bağışlasın bebeğini. Buraya gelip de düzen sağlamayan yok gibi, hep beraber birbirimizi motive ediyoruzNego ismim Gülsüm 26 yasindayim ist yasiyorum evli 1 cocuk annesiyim 8 aylik bebegimmm boga burcum biraz daginik bi tipim ama duzeni severim sorun ayaga kalkkana kadar bi tesfik lazim bana calismiyorum bebegim ufak oldugu icin konuyu gorunce gozlerim acildi resmen tam koltukta oturup salonu suzerken. Iyi gelecek bana. Odevleri 4 gozle bekliyorumm olala
Sen de bizdensinNego ismim Gülsüm 26 yasindayim ist yasiyorum evli 1 cocuk annesiyim 8 aylik bebegimmm boga burcum biraz daginik bi tipim ama duzeni severim sorun ayaga kalkkana kadar bi tesfik lazim bana calismiyorum bebegim ufak oldugu icin konuyu gorunce gozlerim acildi resmen tam koltukta oturup salonu suzerken. Iyi gelecek bana. Odevleri 4 gozle bekliyorumm olala
Ben geeeeldiiiim
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn, düzenli, temiz hatunlar
Ayy harikaa temizligimi duzenli yaparim en azindanAllah bağışlasın bebeğini. Buraya gelip de düzen sağlamayan yok gibi, hep beraber birbirimizi motive ediyoruz
Sabah günlük hedefler, akşam ya da gün içinde de yaptıklarımızı yazıyoruzGunluk hedeflerimizi yaziyomuyuz yoksa aksam yaptiklarimizimi yazacagizNego
Hoş buldum canımay buralar güzelleşmiş nego gelmiş yaa
Hoşgeldin kuzum neden gitmişsin belli oldu mu
Hoş buldum canım
Polemik yüzünden
Parmağım çok daha iyi canım şükürarka arkaya gittin baya özledik kız
Parmağın nasıl oldu
A ha ha çok tatlısın yaBayildim bu kanala vallahi hemen yaziyorum hedefim biraz uzun yarina is birakmayayim
Yatakodasi topalanacak
Mutfak temizlenecek
Camasirlar halledilecek
Salon temizlenecek
Ev supurulup silinecek
Toz alinacak
Yemek yapilacak
En son bir fincan kahve icilecek
Hey koca Bonus hey ben olmasam ne olurdunuz kızGelmiş komut vericimiz bitanemiz
Nego iki ayda 10 kilo verdim ben takıl bana :)Ohh mis olsun her yer
Off diyet deme bana 10 kilo vermem lazım
Gördüm de tabi ki yapmadım kız parmağım yaralı sargılı nasıl yapacaktım
Bu kadar üzülme çen ben sana başka ödev veririm
Hoş buldum okudum canım, çok gıcık bir durum yaşamışsın, benimde başıma geldi bir kaç kere
Benim de mutfağı yapmam lazım bu hafta
Ah canım ben maalesef çabuk veremiyorum, o yüzden bıktım ya diyetten.Nego iki ayda 10 kilo verdim ben takıl bana :)
Canın sana eski halimi yazayım hazır mısın :Ah canım ben maalesef çabuk veremiyorum, o yüzden bıktım ya diyetten.
Bir yılda 20 kilo gıdım gıdım verdim ben, 10 u geri aldım
Canım bu dediklerini bırakınca zaten yavaş veriyorum ben, metabolizmam yavaş. D vitamini düşüyor sürekli takviye almam lazım, o çok düşünce kilo vermem duruyor.Canın sana eski halimi yazayım hazır mısın :
Gece 12 de makarna yapıp üstüne de hemen uyurdum
Bir öğünde nerdeyse 1 somun yerdim
Pilav cips çikolata ne varsa hepsini yerdim tüm bunları bıraktım biraz da spor ve su zayıfladım ben kilo verdiysem herkes verir valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?