Eline sağlık canımTüm evi topladım elektrik yok süpüremedim henüz
1 saate gelecek elektrik
Nevresim değiştirdim çamaşır yerleştirdim
Mutfağı topladım tezgah ve Ocak silindi
Tuvalet ve banyoyu yıkayacağım
Çamaşır atacağım
Akşam da yürüyüş yapacağımm bu da iyi geliyor bana :)
Aynen canm artık kendi işimi kendim yapabiliyorumByNkoaLa canım kendini daha iyi hissediyorsun, yaptıklarını yazmanı bekliyorum ❤
Dikey kucuk supurgemle mutfak,oturma odadi,sntre gunluk bazdn gunde 2 .. su filtreli elektrikli supurgemle 3 gunde bir.. supurgenin basini cikarip hortumuyla baza,dolap alti arkasini cektiriyorumSelam kızlar nasılsınızzzzzzz
Ooffff benim işlerim hiç bitmiyor
Size bişey sorucam
Ben hergün oturma odası mutfak ve antre yi süpürüyorum haftada 2 gün dip köşe her yeri süpürüyorum baza altları dolap altları koltuk altları ama hala tozlu oluyor siz ne sıklıkla süpürge açıyorsunuz evde
Benim oglanda ayagina yapistirip butun evi gezio sonra ayaginin altindakini yapistigi yerden agzina atip yiyoooBen kaşıkla güzel güzel ağzına veriyorum mamasını. Ama o mamayı ağzından çıkarıp yere sürüp tekrar ağzına atıyor
Hangi mantıkla yapıyor bunu bilmiyorum
Kizim 33,oglum 35 haftalik sebepleri preaklsmpsi..benim.iyidiya ozel hastanedeydik ,tek kisilik oda otel gibi ama tabii ev ortami gibi diyemeyizAllah razı olsun sizden..
33 de doğdular 33 oldum hastaneye yattım ertesi gün ameliyata... Siz kaç gün kaldınız peki?
Anne Bebek uyum odasında kalan bir anneyle konuşmuştum hiç memnun değildi. Yani kolay olmayacak ama başa gelen çekilir napalim inşaallah gerek kalmaz tabi...
Canım rabbim inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuştursunCarsamba gunu ameliyatim var ,kadin hastaliklari kanseri diyelim.. iyiye umit edelim iyi olsun sonuclarimbir sonraki pzt ancak iyi olurum insallah
Carsamba gunu ameliyatim var ,kadin hastaliklari kanseri diyelim.. iyiye umit edelim iyi olsun sonuclarimbir sonraki pzt ancak iyi olurum insallah
Cok tsk ederim amiinnn insallahCanım rabbim inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuştursun
Cok tsklrr cok sagolun moral oldunuz simdiden banacanım benim çok geçmiş olsun, dua edeceğim sana bol bol, Allahım hiç yaşanmamış gibi etsin inşallah ❤
Allah şifa versin canım inşallah tez zamandaCarsamba gunu ameliyatim var ,kadin hastaliklari kanseri diyelim.. iyiye umit edelim iyi olsun sonuclarimbir sonraki pzt ancak iyi olurum insallah
Cok tsk ederim amiinnn insallah
Cok tsklrr cok sagolun moral oldunuz simdiden banaaminn aminn insallah..
Siz soramadiniz ama ben soyliyim yumurtalik kanseri olmusum
Yer gok duayla hakkimda hayirlisi olsun
Canım bence hiç riskli değil çocuklarında var zaten yumurtalıklarını aldırırsın geçer gider inşallahhhhhCok tsk ederim amiinnn insallah
Allah yardımcın olsun.Carsamba gunu ameliyatim var ,kadin hastaliklari kanseri diyelim.. iyiye umit edelim iyi olsun sonuclarimbir sonraki pzt ancak iyi olurum insallah
Maşaallah yaşları uzun olsun Rabbimiz sağlık sıhhat versinDikey kucuk supurgemle mutfak,oturma odadi,sntre gunluk bazdn gunde 2 .. su filtreli elektrikli supurgemle 3 gunde bir.. supurgenin basini cikarip hortumuyla baza,dolap alti arkasini cektiriyorum
Benim oglanda ayagina yapistirip butun evi gezio sonra ayaginin altindakini yapistigi yerden agzina atip yiyooo
Kizim 33,oglum 35 haftalik sebepleri preaklsmpsi..benim.iyidiya ozel hastanedeydik ,tek kisilik oda otel gibi ama tabii ev ortami gibi diyemeyiz
Kizim duzeltilmis ilk ayina kadar kuvez,oglum duzeltilmis 4.aya kadar durduk sekeri cok dusuktu ,Alla bagisladi oglumu bana sukurler olsun
Negom sınavdatOhh mis olsun her yer
Off diyet deme bana 10 kilo vermem lazım
Gördüm de tabi ki yapmadım kız parmağım yaralı sargılı nasıl yapacaktım
Bu kadar üzülme çen ben sana başka ödev veririm
Hoş buldum okudum canım, çok gıcık bir durum yaşamışsın, benimde başıma geldi bir kaç kere
Benim de mutfağı yapmam lazım bu hafta
Çok geçmiş olsun Negom ben de Sınava girdim gelince senin verdiğin kahveli ödevi yaptım bulaşık makinesini boşalttım kirlileri doldurdum banyo tezgahını sildim yarın da sınav var ders çalışmalıyımOlur evladım olur
Sağol canım, eşimin traş bıçağına değdi, etin bir parçası gitti, daha iyiyim çok şükür. Çok kan aktı akşama kadar sargıyı açtıkça devam etti falan
Çok şükür geçti zor günlerinAynen canm artık kendi işimi kendim yapabiliyorum
Yazicam sık sık
Geri döndüm
İyi tatiller canımEvde degilim sehir disindayim ,pzt arkadan odevleri bitirmeye baslarim
Rabbim kolay etsin ameliyatını, göz açıp kapayana kadar sağlıkla geçsinCarsamba gunu ameliyatim var ,kadin hastaliklari kanseri diyelim.. iyiye umit edelim iyi olsun sonuclarimbir sonraki pzt ancak iyi olurum insallah
Yeni kitapEvi dün akşam toparlamıştık
Süpürdüm sildim
Mutfağı topladım tezgahı komple kaldırdım köpükledim geri yerleştirdim
Şimdi biraz dinleneceğim, sonra kitaplığımın tozunu almam lazım, yeni kitaplar aldım onları yerleştireceğimen güzel kısmı sona bıraktım ❤❤
Rabbim şifa versin canım, mutlaka yaz bizedeCok tsk ederim amiinnn insallah
Eline sağlık canımOturma odamın camını sildim evi süpürdüm sildim şimdi de yemek Faslı başlıyor
Nasıl geçti canım sınavınNegom sınavdat
Çok geçmiş olsun Negom ben de Sınava girdim gelince senin verdiğin kahveli ödevi yaptım bulaşık makinesini boşalttım kirlileri doldurdum banyo tezgahını sildim yarın da sınav var ders çalışmalıyım
Çok şükür negom YaaaÇok şükür geçti zor günlerin
İyi tatiller canım
Rabbim kolay etsin ameliyatını, göz açıp kapayana kadar sağlıkla geçsin
Yeni kitap ❤
Rabbim şifa versin canım, mutlaka yaz bizede ❤
Eline sağlık canım
Nasıl geçti canım sınavın
Anlıyorum canım, insana öyle geliyor içinde olduğun zaman.Çok şükür negom Yaaa
Hiç bitmeyevek gbiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?