Aman canım vallahi çok sevindim uzun bir süre hastalık ugramasin inşallahAmin canım sağol. Çok şükür daha iyiyiz. Çocuklar iyi zaten artık bende daha iyiyim.
Benim de camsil bitmişti, dibindeki kalintinin uzerine su doldurdum, üzerine de elma sirkesi koydum.Çizersin çok ürün kullanırsan.
Ben sana formül vereyim bi dene aynı oranda sirke ve piril karıştırıyorsun fısfıslı bir kapta.
Onu direk camlara sıkıp köpürtüyosun.
Sıcak suyla duruluyosun o kadar.
Piril vucut yağını kirini temizliyor sirke kireciAman canım vallahi çok sevindim uzun bir süre hastalık ugramasin inşallah
Benim de camsil bitmişti, dibindeki kalintinin uzerine su doldurdum, üzerine de elma sirkesi koydum.
Camları onunla siliyorum, hayatımda bu kadar lekesiz cam sildigimi hatırlamıyorum pırıl pırıl oluyor camlarama pırıl de deneyeceğim Bonus bir dahakine.
Ben karbonatla sirkeyi denemiştim
Ama yarın onu bi deneyem canımm yoksa kiradayız bugidişle duşakabine tekme atacam bigün az kaldı
Evet ya sirke tam yeterli gelmiyor kır çıkarmada. DeneyeyimPiril vucut yağını kirini temizliyor sirke kireci
Biliyorum canım ondan sebep demedim sirkeyle karbonatla ettim olmustu zaten ama genede ovalamakta gerekiyor yapıncada teşekkür ederim bilgin içinBunu yapıp memnun kalmayan olmadı bu topikte
Yaaa makinanın enalttaki bölümünü çıkardınmı hiç bide yuvarlak yerinin içini temizlemen gerekiyor o leke dediğin su lekesinden kaynaklı biyerden bulaşıyo içindenKIZLAR yemin ederim bu makina beni delirtti garantisi de bitti. Çamaşırlarda lekeli çıkarıyor. Siyahlar da beyaz lekeler var böyle tursil lekesi gibi. Sıvı deterjan ile de öyle toz ile de. Mevzu deterjan yumuşatıcı değil çünkü 3 defa değiştirdim. Muhtemelen kısa programda yıkıyorum diye böyle. Amq ben uzunda yıkayamam asla yıpratmak istemiyorum kıyafetlerimi. Dışarda 1-2 defa giyip tozu gitsin diye atıyorum zAten çoğunu.
Saol negomGüle güle kullan canım iyi yaptın.
Suyu az alıyor yeni makineler. O yüzden bu sorunlar hep oluyor. Ben çözümü deterjan gözünden su dökerek buldum. Tavsiye ederim. Hem temiz yıkıyor hem deterjan lekesi kalmıyor. Servis çağırmadan deneKIZLAR yemin ederim bu makina beni delirtti garantisi de bitti. Çamaşırlarda lekeli çıkarıyor. Siyahlar da beyaz lekeler var böyle tursil lekesi gibi. Sıvı deterjan ile de öyle toz ile de. Mevzu deterjan yumuşatıcı değil çünkü 3 defa değiştirdim. Muhtemelen kısa programda yıkıyorum diye böyle. Amq ben uzunda yıkayamam asla yıpratmak istemiyorum kıyafetlerimi. Dışarda 1-2 defa giyip tozu gitsin diye atıyorum zAten çoğunu.
Burnuna boncuk soktuHayrolsun acillik ne yaptı
Şu yuvarlak en alt sağdaki kapağı diyorsun onu açtım hatta düzenli açıp suyunu boşaltıyorum yok yanı mevzu o değil. Su lekesi mi ne lekesi bilmiyorum delirtti beni. Makinayı ayda 1 temizliyorum yok arkadaş olmuyorYaaa makinanın enalttaki bölümünü çıkardınmı hiç bide yuvarlak yerinin içini temizlemen gerekiyor o leke dediğin su lekesinden kaynaklı biyerden bulaşıyo içinden
Musluk deterjan gözünde hiç deterjan kalmıyor ki suyu foş diye veriyor zAten.Suyu az alıyor yeni makineler. O yüzden bu sorunlar hep oluyor. Ben çözümü deterjan gözünden su dökerek buldum. Tavsiye ederim. Hem temiz yıkıyor hem deterjan lekesi kalmıyor. Servis çağırmadan dene
Yahu ne alaka? Çamaşır yıkarken kapakta su var mı yok mu? Sen bir kere suyu koyacaksın o yıkıcak. Durulamayı kendi yapacak.Musluk deterjan gözünde hiç deterjan kalmıyor ki suyu foş diye veriyor zAten.
Birde senin dediğin su boşaltma her yıkamada yap yap yorar adamı makina mı çalışacak ben mi. Ben niye aldım o zaman bu makinayı.
Allahın cezaları birşeui de adam gibi yapmazlar zaten
Makine 5 dk içinde su almayı bitiriyor ya sonra ben döküyorum.M Musluk Suyu sen deterjandan suyu ne zaman döküyorsun?
1 kere tek mi dökeceğim öyle desene yawYahu ne alaka? Çamaşır yıkarken kapakta su var mı yok mu? Sen bir kere suyu koyacaksın o yıkıcak. Durulamayı kendi yapacak.
Ne bileyim anlarsın sandım1 kere tek mi dökeceğim öyle desene yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?