Hangi kapakta su var mı yok mu ? Çamaşırların olduğu kısmı soruyorsan yavaş yavaş doluyor orası.Yahu ne alaka? Çamaşır yıkarken kapakta su var mı yok mu? Sen bir kere suyu koyacaksın o yıkıcak. Durulamayı kendi yapacak.
Kız bende makina yıkarken sürekli maşrapa maşrapa su dökeceğim sandım yeminleNe bileyim anlarsın sandımkapakta su birikene kadar döküyorum ben sonrası ona kalıyor
Kız bende makina yıkarken sürekli maşrapa maşrapa su dökeceğim sandım yeminledur dediğini yapacağım
Geçmiş olsunBurnuna boncuk soktu
Tamam tamam bu akşam atayım bi makina bi bakayım o zamansen perde de böyle anlamamıştın kıyafetlerin olduğu yerde su birikşnceye kadar dök işte
Abla allahın cezası beni bezdirdi hepsi beyaz beyaz lekeli lekeli çıkıyor siyahlar berbat gözüküyorJES kız çamaşır makinası mı neden su varıyorsun bozulmuşmu
Makinayı temizliceksek biz niye aldık makinayı o zamann alıyoruzz bu derdinden kurtulamıyoruz sonra benimde bazen beyaz atletlere vurdu degisik bi leke ben bile bulamadım korkarak koyuyorum resmenn her yıkadıgımda o alttaki kapagı temizliyorum başımıza dert oldu zaten çağırdınmı servisiŞu yuvarlak en alt sağdaki kapağı diyorsun onu açtım hatta düzenli açıp suyunu boşaltıyorum yok yanı mevzu o değil. Su lekesi mi ne lekesi bilmiyorum delirtti beni. Makinayı ayda 1 temizliyorum yok arkadaş olmuyor
Aman makina bozuldum zor bu sen benkide bozuldu içi su doluyordu birde sıkmıyordu yaptırdım şimdi iyi çok şükürAbla allahın cezası beni bezdirdi hepsi beyaz beyaz lekeli lekeli çıkıyor siyahlar berbat gözüküyor
Son yıllarda üretilen hiçbir şey sağlam değil. Amaç insanları yıldırmak yenisini aldırmak.Makinayı temizliceksek biz niye aldık makinayı o zamann alıyoruzz bu derdinden kurtulamıyoruz sonra benimde bazen beyaz atletlere vurdu degisik bi leke ben bile bulamadım korkarak koyuyorum resmenn her yıkadıgımda o alttaki kapagı temizliyorum başımıza dert oldu zaten çağırdınmı servisi
Abla 2 yıl oldu Ya alalı 2 kişiyiz ne yıkadık ne kullandıkta hemen arıza verdi bu allahın cezası bilmiyorum benAman makina bozuldum zor bu sen benkide bozuldu içi su doluyordu birde sıkmıyordu yaptırdım şimdi iyi çok şükür
2 yılık aman boş ver cana geleceğin mala gelsinAbla 2 yıl oldu Ya alalı 2 kişiyiz ne yıkadık ne kullandıkta hemen arıza verdi bu allahın cezası bilmiyorum ben
Evett gerçekten öyleeSon yıllarda üretilen hiçbir şey sağlam değil. Amaç insanları yıldırmak yenisini aldırmak.
Servisi çağırdım size yazarken yarın bakacak bakalım arıza tespiti yapacak
Abla yapma gözünü seveyim2 yılık aman boş ver cana geleceğin mala gelsin
Sende haklısın kızAbla yapma gözünü seveyim1 makina olmuş en az 3500 tl 2 yılda ölecekse niye çöpe atalım biz paraları. Mala gelsin tabi gelsin de bu kadar da olmasın
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimU UcanSupurge U UcanSupurge Gözün aydın canım Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin insallah.
Zupurgeem senin minnoş geldi mi yavAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Aloe veran varsa kırıp ondan sür canımİmdaaaat
Acı biberli sos yapayım dedim. Biber doğradım. Ellerim yanıyor. Nasıl geçer bu. Bol bol yıkadım. Vazelin sürdüm. Bi türlü acısı geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?