Offff varya geçen yıl oldu ayni sey öldüm öldüm dirildimİmdaaaat
Acı biberli sos yapayım dedim. Biber doğradım. Ellerim yanıyor. Nasıl geçer bu. Bol bol yıkadım. Vazelin sürdüm. Bi türlü acısı geçmiyor.
Keşke olsa idi ama yokAloe veran varsa kırıp ondan sür canım
Çok acıysa biraz domates le ovala acısını alır geçmiş olsunKeşke olsa idi ama yok
Geldi geldi canım 3 günlük oldu bücür çok sağolZupurgeem senin minnoş geldi mi yavmaşallah maşallah allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallahhhhh
Güle güle otur ev seninmi yoksa kiramıBugün şirket evi temizledi. Cumaya taşınacağım ınşallah kızlar. Temizlik çok istediğim gibi olmadı. Ama zaten mecburen sürekli yine silinecek diye teselli ediyorum kendimi
Iyilestim sayılır udu hindi bana en iyi gelen şey.
WKeşke olsa idi ama yok
Benim başıma geldi çook fena yanıyordu acile gidicektim hatta öyle bi acıydı ellerim kıpkırmızı olmuştu.İmdaaaat
Acı biberli sos yapayım dedim. Biber doğradım. Ellerim yanıyor. Nasıl geçer bu. Bol bol yıkadım. Vazelin sürdüm. Bi türlü acısı geçmiyor.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Daha iyi şimdi. Yanması geçti. Zeytinyağıda işe yarıyormuş.. Bi daha eldivensiz acı biber ellemem artık :)W
Benim başıma geldi çook fena yanıyordu acile gidicektim hatta öyle bi acıydı ellerim kıpkırmızı olmuştu.Sirke varsa evde ellerini ovala kolonya ile ovalarız ya o şekilde sürekli yapmıştım ta ki acısı kesilene kadar.
Kız eldivensiz bibermi temizlenir 7 sene önce acile gitim serum yedim geldim o yüzden artık acı biber almıyorumDaha iyi şimdi. Yanması geçti. Zeytinyağıda işe yarıyormuş.. Bi daha eldivensiz acı biber ellemem artık :)
Temizlediğim biber yarım kilo bişeydi ya. Hiç böyle bişey yaşamamıştım. Şaşkınım hala.Kız eldivensiz bibermi temizlenir 7 sene önce acile gitim serum yedim geldim o yüzden artık acı biber almıyorum
Demeki çok acıymış bizim burda çuvala alıyoruz kurutmalık ve salça için o yüzden acilik oldumTemizlediğim biber yarım kilo bişeydi ya. Hiç böyle bişey yaşamamıştım. Şaşkınım hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?