AynenSitede bakım vardı günaydın gecikti yerleri siliyolardı heralde basmayın dediler
Hayırlısı olsun canımBugün şirket evi temizledi. Cumaya taşınacağım ınşallah kızlar. Temizlik çok istediğim gibi olmadı. Ama zaten mecburen sürekli yine silinecek diye teselli ediyorum kendimi
Çok sevindim canımIyilestim sayılır udu hindi bana en iyi gelen şey.
Teşekkür ederim sorduğun için
Su yeterli gelmiyor olabilir. Deterjanı az koymayı denedin mi? En iyisi servis çağırmak zaten garanti bitmeden.KIZLAR yemin ederim bu makina beni delirtti garantisi de bitti. Çamaşırlarda lekeli çıkarıyor. Siyahlar da beyaz lekeler var böyle tursil lekesi gibi. Sıvı deterjan ile de öyle toz ile de. Mevzu deterjan yumuşatıcı değil çünkü 3 defa değiştirdim. Muhtemelen kısa programda yıkıyorum diye böyle. Amq ben uzunda yıkayamam asla yıpratmak istemiyorum kıyafetlerimi. Dışarda 1-2 defa giyip tozu gitsin diye atıyorum zAten çoğunu.
Ödevi aldım Negocum dün tam da içimden geçirmiştim makinenin deterjan gözünü bı ara temizleyeyim diye.27 Eylül Ödevi
Çamaşır makinesinin deterjan gözünü temizlemek, dışını silmek.
Çiçekleri olanlar için çiçeklere bakım yapmak, saksılarını silmek.
Muslukları parlatmak.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
LuckyMom
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
pawlover
Z Z P
Muud listeme ekledim kk okurken çalsın
Bakın bunlar temizlik şarkıları
Ödevi aldım Negocum dün tam da içimden geçirmiştim makinenin deterjan gözünü bı ara temizleyeyim diye.
Gunaydin herkese hayırlı, bereketli ve mutluluk dolu yeni haftalar olsun inşallah
Aa nasıl yaniİşten geleyim zencefil ekecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?