Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyiyim negocum. Yok durmuyor gitti 5. Gün gitti. Artık daha iyiyim kendim yapıyorum işimi dinlenerek. ❤
Yaaa nasıl sevindim gitmesine yaparsın tabi Allah ın izniyle. Huzurun olsun tek
Yavruların da eve gelince daha da sevinicez

Bugün bütün nevresimleri indirdim güzelce düzenledim dolapta yer açılsın diye

Ya sonuna kadar katılıyorum sana canım böyle diyenlere bende snir oluyorum. Mesela annem bile yapiyo bana . Telefonda laf olsun diye ay çocuk uyumadı hiçbi iş yapamadım derim "ne işi yapacan uyumasın çocuğunla ilgilen yazık degil mi çocuk ilgisiz kalcak önemli olan o vs diyo. Kendiside yapmaz hiç temizlik bildim bileli. Çok güzel anlatmışsın cidden.

E o çocuğa hijyenik, tehlike arz etmeyen ortamda lazım, bunu düşünen yok işte

bugünkü yapilanlar
sabah kahvalti hazirladim
hazirlarken nevresim degistirdim yataklari duzelttim
kahvaltiyi toplayip dolaplari sildim
balkonlari temizledim
wc banyo temizledm
camasir attim makinaya
evi supurup sildim kaloriferleri sildm
ütüm vardi biraz onlari yaptim
simdi de disardayim

Yaaa nasıl sevindim gitmesine yaparsın tabi Allah ın izniyle. Huzurun olsun tek ❤
Yavruların da eve gelince daha da sevinicez ❤❤
İnşaallah Negom.. akşamları ağlamak geliyor içimden..onları orda koyup gelmek. Biliyorum iyi bakiliyorlar ama aklım onlarda kalıyor. Eve geldikleri gün bayram edeceğiz hayırlısıyla..

İyi akşamlar kızlarrr

Bugün yapılanlar
Bulaşık makinası yerleştirildi
Tezgah silindi
Kahvaltı bulaşığı halledildi

3 makina çamaşır yıkandı katlandı yerleştirildi
1 makina spor ayakkabı lar yıkanıyor

Toz alındı
Ev dip köşe süpürüldü
Bütün odalar toplandı
Kızım kendi odasını topladı

Koltuk örtüleri silkelendi serildi(hiç sevmiyorum şu örtüleri ama onlar da olmasa başedemem)

Banyomu yaptım şimdi kızımı uyutuyorum

İnşaallah Negom.. akşamları ağlamak geliyor içimden..onları orda koyup gelmek. Biliyorum iyi bakiliyorlar ama aklım onlarda kalıyor. Eve geldikleri gün bayram edeceğiz hayırlısıyla..
Canım bebeklerin ikiz mi ne kadar oldu Doğum yapalı,,, rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizinle sende bu sırada bol bol dinlen iyileşmene bak canım bebişlerinle kavuşunca enerjiye ihtiyacın olacak

Ellerine sağlık maşaallah
Iyi aksamlar kizlar
Sabahki gorevlerimden
Yatakodasi toplandi ✔
Salon toplandi ✔
Mutfak temizlendi ✔
Yemek yapildi ✔
Evi supuremedim bebek uyuyodu esim erken geldi
Ellerine sağlık canım ne güzel maddelerinin biri kalmış sadece
Canları sağolsun da annesi gelecekler
Ellerine sağlık canım

Ben bugün evi sil süpür harici koltuk ve halıları sildim. Mutfakta epey iş yaptım. Beyaz eşyaları çekemedim haftaya sarkabilir o iş. Bu arada market alışverişi de yaptım. Bundan sonra pazardan sadece yeşillik almaya karar verdim. Marketten sevdiğim meyvelerden 2’şer tane aldım. Bitiremediğim sebzelerden de adetli aldım. Fiyat farkı var fakat alıpta tüketemediğim için çöpe gidenleri hesaplarsam daha hesaplı bile gelebilir.

Banyo olsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…