İyiyim negocum. Yok durmuyor gitti 5. Gün gitti. Artık daha iyiyim kendim yapıyorum işimi dinlenerek.Jawlensky canım nasılsın, kv den duruyor mu hala?
Yaaa nasıl sevindim gitmesineİyiyim negocum. Yok durmuyor gitti 5. Gün gitti. Artık daha iyiyim kendim yapıyorum işimi dinlenerek. ❤
Bugün bütün nevresimleri indirdim güzelce düzenledim dolapta yer açılsın diye16 Kasım Ödevi
Nevresim değiştirmek
Kalorifer peteklerinin yüzünü silmek
Etiket yaptığım halde uğramayanlar var, onları çıkarıcam ✂✂✂
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@Casper25
L Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
ayseMsb
Kmsl Hnd
@Dilos06
@O1deren87
@Nur1835
@_Marla_
Eline sağlık canımBugün bütün nevresimleri indirdim güzelce düzenledim dolapta yer açılsın diye ☺
Geçmiş olsun canım yaOlur evladım olur
Sağol canım, eşimin traş bıçağına değdi, etin bir parçası gitti, daha iyiyim çok şükür. Çok kan aktı akşama kadar sargıyı açtıkça devam etti falan
Sağol canım geçti çok şükür daha iyiGeçmiş olsun canım ya
Ya sonuna kadar katılıyorum sana canım böyle diyenlere bende snir oluyorum. Mesela annem bile yapiyo bana . Telefonda laf olsun diye ay çocuk uyumadı hiçbi iş yapamadım derim "ne işi yapacan uyumasın çocuğunla ilgilen yazık degil mi çocuk ilgisiz kalcak önemli olan o vs diyo. Kendiside yapmaz hiç temizlik bildim bileliSon zamanlarda bu platform da olsun, gerçek hayatta olsun bir şey dikkatimi çekiyor.
Şimdi malum düzen temizlik sayfası. İnsanlara temizlik yapıyorum, düzen yapıyorum deyince sanki kendine işkence ediyormuşsun gibi bakıyorlar, konuşuyorlar.
Kendimden örnek vereyim düzen çok önemli benim için, şimdi düzen önemli diye ben bütün günümü dolap içi vs düzenleyerek mi geçiriyorum sanıyor insanlar acaba???
Bırak yapma aman boş ver deniliyor ya, e kim yapacak bu işleri birde onu söyleseler keşkebiriken işler insanı daha çok yoruyor haberleri yok.
Öğlene kadar ev işini bitiren, gün içinde bol bol kitap okuyan, film izleyen, çay kahve keyfi yapabilen, çocuklarla oynayan, telefon de gezinen, hobileri ile uğraşan, dışarı çıkan bir insanım.
Temizlik mi ayyyy yazık ediyorsun bunu yaşlılığı da var deniyor, ağır işler yapılmadığı sürece, omurga sistemine zarar verilmediği sürece tam tersi işleyen demir pas tutmaz! Tam tersi bütün gün tembel tembel oturmaktır insanın sağlığını bozan.
Boş boş, bildiğiniz bütün gün bom boş oturduğum zamanlar ruhum kararmış gibi hissediyorum ben.
Ne zaman ki bir şeylerle uğraşsam kendimi dinç hissediyorum.
Sanırsınız sabahtan akşama kadar elimizde bez her yeri ovuyoruz. Öyle bir şey yok, hem kendimize hem evimize hem ailemize yetiyoruz, tüketerek bir fiil oturmuyoruz evde.
İçimden geldi yazdım
E o çocuğa hijyenik, tehlike arz etmeyen ortamda lazım, bunu düşünen yok işteYa sonuna kadar katılıyorum sana canım böyle diyenlere bende snir oluyorum. Mesela annem bile yapiyo bana . Telefonda laf olsun diye ay çocuk uyumadı hiçbi iş yapamadım derim "ne işi yapacan uyumasın çocuğunla ilgilen yazık degil mi çocuk ilgisiz kalcak önemli olan o vs diyo. Kendiside yapmaz hiç temizlik bildim bileli. Çok güzel anlatmışsın cidden.
İnşaallah Negom.. akşamları ağlamak geliyor içimden..onları orda koyup gelmek. Biliyorum iyi bakiliyorlar ama aklım onlarda kalıyor. Eve geldikleri gün bayram edeceğiz hayırlısıyla..Yaaa nasıl sevindim gitmesineyaparsın tabi Allah ın izniyle. Huzurun olsun tek ❤
Yavruların da eve gelince daha da sevinicez ❤❤
Aynen öyle gerçektenE o çocuğa hijyenik, tehlike arz etmeyen ortamda lazım, bunu düşünen yok işte
Canım bebeklerin ikiz mi ne kadar oldu Doğum yapalı,,, rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizinle sende bu sırada bol bol dinlen iyileşmene bak canım bebişlerinle kavuşunca enerjiye ihtiyacın olacakİnşaallah Negom.. akşamları ağlamak geliyor içimden..onları orda koyup gelmek. Biliyorum iyi bakiliyorlar ama aklım onlarda kalıyor. Eve geldikleri gün bayram edeceğiz hayırlısıyla..
Ellerine sağlık maşaallahbugünkü yapilanlar
sabah kahvalti hazirladim
hazirlarken nevresim degistirdim yataklari duzelttim
kahvaltiyi toplayip dolaplari sildim
balkonlari temizledim
wc banyo temizledm
camasir attim makinaya
evi supurup sildim kaloriferleri sildm
ütüm vardi biraz onlari yaptim
simdi de disardayim
Ellerine sağlık canımIyi aksamlar kizlar
Sabahki gorevlerimden
Yatakodasi toplandi ✔
Salon toplandi ✔
Mutfak temizlendi ✔
Yemek yapildi ✔
Evi supuremedim bebek uyuyodu esim erken geldi
Canları sağolsun da annesi geleceklerİnşaallah Negom.. akşamları ağlamak geliyor içimden..onları orda koyup gelmek. Biliyorum iyi bakiliyorlar ama aklım onlarda kalıyor. Eve geldikleri gün bayram edeceğiz hayırlısıyla..
Ellerine sağlık canımİyi akşamlar kızlarrr❤❤❤
Bugün yapılanlar
Bulaşık makinası yerleştirildi
Tezgah silindi
Kahvaltı bulaşığı halledildi
3 makina çamaşır yıkandı katlandı yerleştirildi
1 makina spor ayakkabı lar yıkanıyor
Toz alındı
Ev dip köşe süpürüldü
Bütün odalar toplandı
Kızım kendi odasını topladı
Koltuk örtüleri silkelendi serildi(hiç sevmiyorum şu örtüleri ama onlar da olmasa başedemem)
Banyomu yaptım şimdi kızımı uyutuyorum
Görev tamamdır16 Kasım Ödevi
Nevresim değiştirmek
Kalorifer peteklerinin yüzünü silmek
Etiket yaptığım halde uğramayanlar var, onları çıkarıcam ✂✂✂
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@Casper25
L Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
ayseMsb
Kmsl Hnd
@Dilos06
@O1deren87
@Nur1835
@_Marla_
Banyo olsun benceOdak noktası
1. hafta : Mutfak ✔
2. hafta : Yatak odası ✔
3. hafta : Salon ✔
4. hafta : Oturma odası ✔
5. hafta odak noktası : Tekrar mutfaktan mu başlayalım yoksa banyo mu olsun?
15-22 Kasım arası yapacak odak noktası.
Bilmeyenler için yazıyorum bir hafta boyunca dip köşe düzenlenip temizlenecek odak noktası
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@Casper25
L Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
ayseMsb
Kmsl Hnd
@Dilos06
@O1deren87
@Nur1835
@_Marla_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?