DENedim bacım olmadı oda yine lekeli çıktı az önce baktım balkonda kurumuştu iyice leke belirginleşti kuruyuncaJES naptın suyu denemedin mi? Gözüm açılmıyor bakamadım
Ben de ilk defa ekecegim canim.Aa nasıl yani
Ayy bu neeeBen de ilk defa ekecegim canim.
Eşimin anneannesi ekmiş, çiçeğini görünce bayılmıştım o söyledi bana da.
Zencefil kökünü biraz suda bekletip birkaç parçaya boluyorsun, zencefil filizlenmesin diye koruyucu oluyormuş üzerinde, onlar gitsin diye suda bekletiliyormus.
Sonra parçaları hafif yüzeye yakın ekiyorsun. Kök zencefil buyuyor, ama yeni koklerden yemek için yaklaşık 10 ay kadar beklemek gerekiyormus.
Çiçeği de çok güzelEki Görüntüle 2922802
Sen dur hele elbet ibre sana da dönecekAllahımmm vallahi refleks ile gülüyorum yoksa öyle biri değilim sen biliyosun
Servis çağırcan o zaman. Servisleri de hiç sevmem çoğu gıcık bir şeyden de anladıkları yokDENedim bacım olmadı oda yine lekeli çıktı az önce baktım balkonda kurumuştu iyice leke belirginleşti kuruyunca
Gülme bak kurutma makinen bozulursa görürsünAllahımmm vallahi refleks ile gülüyorum yoksa öyle biri değilim sen biliyosun
Lütfen az sakinleş belki uyuyanlar vardır ses etmeyelim biz yandık onlar yanmasın
Ayyyyy çok güzel ciddi büyüyp böyle oluyor mu ya?Ben de ilk defa ekecegim canim.
Zencefil kökünü biraz suda bekletip birkaç parçaya boluyorsun, zencefil filizlenmesin diye koruyucu oluyormuş üzerinde, onlar gitsin diye suda bekletiliyormus.
Sonra parçaları hafif yüzeye yakın ekiyorsun. Kök zencefil buyuyor, ama yeni koklerden yemek için yaklaşık 10 ay kadar beklemek gerekiyormus.
BAna da çöpe gidecek gibi geldi 130 tlServis çağırcan o zaman. Servisleri de hiç sevmem çoğu gıcık bir şeyden de anladıkları yok
Gülme bak kurutma makinen bozulursa görürsün
Yaa harika mutlaka deniycemBen de ilk defa ekecegim canim.
Ya taze kök mü olacak kuru mu peki onu sormamışımBen de ilk defa ekecegim canim.
Her türlü çöpe gidiyor.BAna da çöpe gidecek gibi geldi 130 tl
Baaakkk açıp gaza geldiğim şarkı buKız noldu benim listeme kiraz dalından sonra neler çıktı karşıma
Tabiki de sivaslı uğruna yanılacak
Bonus
Kurutma makinelerinde gözüm kalmıyor hiç musluk dimiServis çağırcan o zaman. Servisleri de hiç sevmem çoğu gıcık bir şeyden de anladıkları yok
Gülme bak kurutma makinen bozulursa görürsün
Bu türküyü yazan benim kafadan
Bu ne yaayöreselden kalbim sıkıştı oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?