Musluk başı@yorgun anneanne abla yaşlı falan dedim sen sakın yanlış anlama yanlış anlaması gereken musluk başı
İnşallah hallolur da başıma masraf çıkmaz daha 2 senelik makina ya kafayı yiyeceğim 2 kişiyiZ mülteci kampı da değil evBugün bana yarın sana inşallah yavrim
Benimkini makina emüklediSabah sabah enerjinizi kim emükledi lan anaaaaa
İnşallah hallolur da başıma masraf çıkmaz daha 2 senelik makina ya kafayı yiyeceğim 2 kişiyiZ mülteci kampı da değil ev
Hepsini mi döktün ?Ben deterjan gözüne bunu döküp 90 dereceydi sanırım çalıştırmıştim. Eki Görüntüle 2922788 Eki Görüntüle 2922788
Uzun da da aynı ama çok uzun değil 1 saat. Zaten ben 2 saatte o çamaşırları yıkayıp anasını ağlatacaksam ne halta yarıyor o makina. 45 dk da lekeli çıkarıyorsa çöpe atayım o zaman leğene döneyimKötüyü çağırma
Uzun program denedin mi yorum yapmıycaktım tutamadım
Uzun da da aynı ama çok uzun değil 1 saat. Zaten ben 2 saatte o çamaşırları yıkayıp anasını ağlatacaksam ne halta yarıyor o makina. 45 dk da lekeli çıkarıyorsa çöpe atayım o zaman leğene döneyim
Bulmasa şaşardım zatenNeden seni bulmasındı böyle bir sorun?
Bulmasa şaşardım zatencenabet de gezmiyorum ki arkadaş nedir bu gudubetlik çözemedim
Güllll güllll o yumuk göbüşünü sallaya sallaya gül hemdeÇok güldüm sana inş bana bi dönüşü olmaz bunun
Gak gızzzz senden yaşlıyım bak ayaktayım imkan olsa hoperlörü yastığına koyup uyandırırdım ne güzel olurdu yaa
Komple teorilerin hiç hoşuma gitmediM Musluk Suyu gızzzzzzzzzzz kalk hadi aç müzik sende böyle tofaşla son ses gider gibi ciğerden hoplatsın
Bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun bu saatte? Uyumak yerine neden enerji depoladın ki?
Bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun bu saatte? Uyumak yerine neden enerji depoladın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?