- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Makinanın içine peçete vb birşey olabilir mi. Başıma gelmişti. Çamaşır makinası temizleyicileri ile çalıştırınca düzeldiKIZLAR yemin ederim bu makina beni delirtti garantisi de bitti. Çamaşırlarda lekeli çıkarıyor. Siyahlar da beyaz lekeler var böyle tursil lekesi gibi. Sıvı deterjan ile de öyle toz ile de. Mevzu deterjan yumuşatıcı değil çünkü 3 defa değiştirdim. Muhtemelen kısa programda yıkıyorum diye böyle. Amq ben uzunda yıkayamam asla yıpratmak istemiyorum kıyafetlerimi. Dışarda 1-2 defa giyip tozu gitsin diye atıyorum zAten çoğunu.
Nego her haltı denedim olmadı. En son çağırdım işte servisi. Gelsin baksın bakalım. Ama garanti yok 65 tl imiş hasar tespiti. Olsun sorun değil hallolsun daSu yeterli gelmiyor olabilir. Deterjanı az koymayı denedin mi? En iyisi servis çağırmak zaten garanti bitmeden.
Nerde olabilir ki o dediğin. Tüm hepsini temizledik aşağı kapak filan. Ama görmediğim bir yer varsa bilemem. Peçete unuttuğumuz olurdu bazenMakinanın içine peçete vb birşey olabilir mi. Başıma gelmişti. Çamaşır makinası temizleyicileri ile çalıştırınca düzeldi
Kazanın içine giriyor sanırım . Ya da su aldığı yerde olabilir. Makine temizleyicisi denedin mi hiç .benim sorunumu o cozmustu. Tabi aynı durum mu bilmiyorum daNerde olabilir ki o dediğin. Tüm hepsini temizledik aşağı kapak filan. Ama görmediğim bir yer varsa bilemem. Peçete unuttuğumuz olurdu bazen
Fakat bu lekeler öyle değil bildiğin beyaz beya su ile çitileyince geçiyor
Bencede en mağdurJES En mağdur insan sana da günaydın ulan
Günaydın uyanamıyorum yatsam 2 yıl uyurum. Gün öyle aymadı
Valla halime şükür de bonbon gerçekten bu aralar çok mağdurumJES En mağdur insan sana da günaydın ulan
Asma ulan yüzünü benimki güzel yıkıyo onu düşün sevin benim için
Yok anlamam ya ❤
Makinayı burda kızlara danışıp temizlemiştim ama tekrar servistekilere sorarım nasıl olacak diye. Sen nasıl temizledin?Kazanın içine giriyor sanırım . Ya da su aldığı yerde olabilir. Makine temizleyicisi denedin mi hiç .benim sorunumu o cozmustu. Tabi aynı durum mu bilmiyorum da
Şuan feci motive oldum gidip tekme atacağım benimkineAsma ulan yüzünü benimki güzel yıkıyo onu düşün sevin benim için
Kız sakin ol dedin ya pahalı diyeŞuan feci motive oldum gidip tekme atacağım benimkine
Şuan feci motive oldum gidip tekme atacağım benimkine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?